Varje gång det regnar...

...far jag tillbaks... Åh älskar den låten med GT! Men det regnar faktiskt ute idag! Trodde igår när jag skulle lägga mig att jag skulle få köra i ösregn, men riktigt så illa blev det inte iaf! Men liksom när det här sånt här väder ute så blir man på lite sämre humör automatiskt.
Åter till körningen idag då, det gick väl hyfsat som vanligt. Min svårighet är väl att jag underskattar mig själv och alltid tror att jag inte kan. Spelar liksom ingen roll vad det gäller, jag kan låta kaxigare än jag är, haha! =) just nu är iaf det största problemet att jag tycker det är så TRÅKIGT att köra! Det har tagit för lång tid och blivit utdraget så jag har tappat min motivation^^ Liksom vad hände med min stjärnstatus och körkort innan sommaren? Det lilla kortet lyser med sin frånvaro, haha xD Fast jag ser hemsk ut på bilden iaf, omg asså!^^ =D

Igår var jag ner på stan med syrran och Kristin. Hade ingen lust egentligen eftersom jag hade varit nere en gång redan, men jag är glad att jag ångrade mig! Vi fikade med en av Kristins kompisar också! Han var störtskön, haha! Vi hade väldig givade samtal runt det lilla bordet på Coffe House^^ Det lät typ såhär, vi: "Killar är svin" han: "Jag håller faktiskt med" haha! Aja svårt att förklara men det roade mig! Har slagit mig att jag kanske är lite för lättroad ibland, men skratt förlänger ju livet!
Kommer aldrig glömma när Sandra viskade "ey yo kompis" till mig på samhällslektionen men brytning och tittade på mig! Det var verkligen du ger mig bra vibrationer (av skratt^^) och det gick aldrig över! =D Killarna i klassen ba what? haha! usch jag saknar nästan skolan! Trodde aldrig att jag skulle säga så, haha! Men liksom när man ser annat folk därifrån man ba ååhh MP! haha! stämningen var grym där när vi gick i trean!!

Jag måste bara tillägga att jag blev besviken på mitt fika igår^^. Jag tog kladdkaka med glass och tänkte mumma! Sen tog Kristin en likadan och hennes var mörkare, mjukare och kladdigare! Jag ba tack! Men det var ändå schysst av syster Evelina att bjussa! Så thanks!! =)

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer, haha! Men eftersom jag blev lite skolsentimental så tänker jag bjussa på lite bilder från vårt studentgrejs! En helt wonderful dag! =) Och psst, om ni har missat det så vann vi Guldtrofén! =D

     


Ciao <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0