packa...

Nu blev det jobbigt, måste packa ihop alla mina saker ikväll eftersom jag ska till pappa imorrn, men jag måste kolla på American Idol också som börjar sent. Men jag antar att jag får packa efter eller nått. Jobbigast är att jag måste åka in redan vid åtta för att haffa skjuts med syrran^^ Man är alldeles för trött den tiden på dygnet, haha!
Apropå packa^^ Det var lite kul när vi handlade förut idag. Mamma stod före mig i kön och betalade sina saker först, så var det en ung kille i kassan. Han ba, du har papper där borta om du vill slå in, sen kastade han upp en påse på disken och lät henne packa själv. Sen betalar jag mina ljusstakar, sen tar han upp en påse och packar försiktigt ner en och en, sen ba, hej då, hoppas att dom klarar sig! Jag var tvungen att påpeka att jag fick bättre service än henne när vi kom ut, hon ba jag vet!^^
Mamma träffade en kvinna som tydligen var barnvakt åt oss för typ 20 år sen när jag var nyfödd. Jag hatar sånt där, man ba jo jag har blivit stor nu, haha! Sen sa hon att hon aldrig skulle glömma när jag flög ur barnvagnen och landade på asfalten. Tur att jag själv inte minns för det låter ganska mycket aj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0