Nostradamus...

Jag såg och tittade på tv inatt med mamma, så kom det en dokumentär om Nostradamus. För dom som inte vet var han en stor, känd profet på 1500-talet. Han spådde alltså vad som skulle ske i framtiden med sina egna verser. Vissa saker stämmer så sjukt bra, så det var lite läbbigt att se. Fast dom flesta tror ju att han är en bluff bara för att vissa saker kan tolkas på olika sätt. Han skrev t.ex om Tyskland och Hitler, men han skrev Hisler och det tycker vissa inte är nära nog! Det sista som har stämt är 9/11 om man tolkar den versen på det sättet.
Nog talat om det^^ Nu har jag precis varit ute och lekt med Ninnis. Ganska roande att kasta snöbollar som hon fångar i luften, haha! Så skönt att kunna vara ute i bara en tunn tröja utan att frysa också. Nu är det mat som står närmast på schemat, sen ikväll måste jag färga håret. Har fortfarande inte bestämt om jag ska ta samma färg eller mörkare, vilket dilemma! Typ dagens i-landsproblem, haha!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Är du medveten om att du nyss skrivit ett helt blogg inlägg om halva Adam :O "NostrADAMus" hahahha, jaa så här på morgonen är ju humorn på topp 8-) HAHA

2007-03-28 @ 09:10:33
URL: http://pernillaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0