Snart tillbaka...

Jag lovar att jag inte ska överge bloggen, jag har bara lite annat att tänka på än att uppdatera så mycket som möjligt just nu. Även fast jag är otroligt glad och tacksam att alla lever och är okej, så är det lite svårt att vara sprudlande glad när man tänker på att man lika gärna kunde vara död. Jag kommer aldrig förstå hur en sån allvarlig olycka kunde sluta såhär bra, annat än att alla säger att det inte var vår tur än.
Vi gjorde ju självklart illa oss lite även om det inte var allvarligt. Jag har jätteont i ryggen och nacken, slog i knäet i nånting när vi voltade, och är blåslagen över hela magen. Har svårt att andas ibland när jag rör mig fortfarande för bältet tryckte verkligen till revbenen. Sen är det lite skärsår från glaset när vi kröp ut genom fönstret. Jag hoppas bara att nacken går över, för inga försäkringspengar i världen tar bort värken som man ska ha resten av livet. Känns ändå inte som att det är läge att klaga, blåmärken försvinner med tiden, och förhoppningsvis värken med. Jag tackar iaf min lilla ängel som skyddade mig den dagen, och även er som visar omtanke. Ni är för söta! :)Stod en liten notis i ST igår om nån vill läsa...

http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=682860

Kommentarer
Postat av: Sandie

Usch vad hemskt gumman! Stor kram och blogga när du orkar och kan... *kram*

2007-11-05 @ 22:28:12
URL: http://chipset.webblogg.se
Postat av: alexandra

tänker på dig.

2007-11-06 @ 12:03:03
URL: http://aaalexandra.blogg.se
Postat av: Madde

ja man har svårt att vara sådär överdrivet glad samtidigt som man egentligen borde vara som gladast nu .. sen finns det en del saker man gärna inte vill skoja om längre... eller klaga över värk när man mår såhär bra egentligen, så jäkla konstig situation hehe..
puss på dig gumman

2007-11-06 @ 15:00:43
URL: http://justmadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0