Nej, nej, nej...

Jag tror ingen förstår vilken ångest jag har över själva flygandet till Thailand. Jag kollade t.o.m upp alla flygbolag innan vi bokade biljetten, alla skrattar fortfarande åt det. Grejen är den att jag är livrädd! Verkligen sitta-och-hysteriskt-gråta-på-planet-rädd! Nu ska jag försöka att undvika det, annars kommer Sandra och Marie antagligen skämmas ihjäl! Och nu har det hänt igen. Flygolycka. Det hjälper inte mig sådär jättebra just nu. Jag har alltid varit rädd för att dö, men efter biloylckan är det hemskt, jag är nojjig för allt! F*n, f*n, f*n...

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

God morgon! :)

2008-08-21 @ 09:37:49
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: klara

jag är med lite flygrädd men har gått över rejält nu. kan ju trösta dig med att det är mkt farligare att åka bil än flyg :) ha det bra och lycka till :) lyllo som ska åka till thailand förresten. superhärligt där ju :) !

2008-08-21 @ 16:50:20
URL: http://lifeofklara.blogg.se/
Postat av: Madde

ja men ja förstår dig. efter bilolyckan så vet man att man troligen inte överlever en till olycka vilket förvärrar det hela haha. men ja tror det kommer gå bra :) dem säger juh att det är större chans att dö här nere på jorden. ja tror inte att att ni störtar :) se till att vara full då ;;)

2008-08-21 @ 20:20:47
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0