Svarta klänningar...

Det här inlägget kommer bara handla om svarta klänningar efter en fråga jag fick. Ni andra kan ju hoppa över det, är kanske inte så intressant! :)
Nu vet jag varken ålder på personen, vad klänningen ska vara till, eller vilken stil hon har i vanliga fall, så jag tog med en hel massa olika klänningar! Du skrev att tjejen hade platt rumpa m.m, så jag skulle i så fall personligen välja en av dom lite puffigare modellerna. Man får lite mer former i dom, speciellt i dom som sitter åt i midjan! Dom går att piffa upp med egna skärp också, det är ju oftast bara att dra bort det som följer med. Är dom utan skärp så kan man sätta dit ett iaf för att göra den lite mer egen! Sen är det dom lite vanligare, tråkigare klänningarna (dom från H&M) som man kan piffa till hur mycket som helst med accessoarer. Det kan ju också vara kul om man ska vara lite mer vardagsfin! Klänningarna här kostar mellan 199kr - 50pund. Topshop (internetshoppen) kanske känns lite krångligt, men dom har snabb leverans och billig frakt :)


Topshop:


H&M

Gina Tricot:

Kommentarer
Postat av: marla

hon fyller 30,så tänkte ge henne en outfit som hon kan ha,annars tänker jag mig nån stor skjorta med ett skärp? får du nå idé? tack!

2008-09-18 @ 21:40:02
Postat av: Magdalena

Oj, då blev det lite svårare. Jag brukar inte använda det så ofta själv, så jag har inte så stor koll. Nån som brukar ha fina skjortklänningar är asos, men då blir det ju lite dyrare och tar längre tid! Annars brukar herravdelningarna vara ett säkert kort när man vill ha en oversizeskjorta :)

2008-09-20 @ 19:52:51
URL: http://magdalenae.blogg.se/
Postat av: marla

är det nåt du skulle rekommendera?när man har lite mage också?

haha, sorry om jag är jobbig. men du verkar bara vara ett säkert kort på såna här frågor!

2008-09-21 @ 10:00:13
Postat av: Magdalena

Haha det är ingen fara, jag hjälper gärna till bara jag kan :)

Jo det kan nog bli bra. Har man mage så döljs den ganska bra när man markerar midjan med ett skärp, eftersom den blir fluffig vid buken då. Det är ju oftast där overskottet brukar hamna! Det brukar bli ännu bättre när man har tighta, tjocka strumpbyxor till för dom plattar till ganska bra om man drar upp dom över magen :)

2008-09-21 @ 10:26:47
Postat av: marla

jo,men benen ska visas, har jag bestämt.. ;p åh svårt.

2008-09-21 @ 10:29:26
Postat av: Magdalena

Haha det blir säkert bra med bara ben också! Hoppas ni ska hålla er inomhus, annars blir det kallt ;)

Men oavsett om du väljer just skjortmodell eller inte, så kör på din ide om skärp i midjan för det är smickrande för formen! man vill ju gärna se lite fint timglas-formad ut :)

2008-09-21 @ 10:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0