Januari...

Update...

Hej mina vanner, hur ar det med er dar hemma? Jag sa ju att jag skulle uppdatera nar jag hinner sa ni kan kika in lite nu och da! Minns inte vad jag skrev sist, men vi ar iaf kvar pa PhiPhi ett par dagar till. We love it here. Det ar typ sol, bad och party all night long, haha! Sen har jag aven gift mig med en man som kallas for Maskinen, sug pa den ni ;) Marie var prast och allt, en valdigt fin happening!
Nu ska jag springa tillbaka till rummet, sen blir det middag och lite stan som vanligt tror jag, sen kanske jag letar ratt pa min man, jag ska ju snart lamna honom kvar pa den har on!


2009-01-30 @ 12:47:39 Permalink Thailand -09 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Mysiiiiigt...

Vi har haft den basta dagen hittils idag tycker jag. Lugn och mysig! Fast iofs, allt vi gor ar sola, bada, ata och shoppa sa jag klagar inte dom andra dagarna heller, haha! Idag gjorde vi lite massager (Marie & Sandra) och fotskrubb (jag & Anna), jag testade aven pedikyr. Jag kan bli van med uppassning, det ar inga problem!
Efter det blev det stranden, sen lunch, lite mer strand och hem till hotellet. Nu har vi myss atit mat pa en mysig, men dalig resturant, och sen bar det av hit! Maste ju uppdatera lite da och da. Imorrn bli det Phi Phi, och dar stannar vi nog ett tag. Hors sen!




 


 
2009-01-21 @ 16:16:01 Permalink Thailand -09 Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Hejhej...

Befinner mig nu i Krabi efter en svinigt lang resa som jag berattar om en anna gang! Har valdigt brattom, men allt ar iaf okej! har badat om en galning idag! Ska forsoka visa bilder nar jag har tillfalle! Skot om er och glom inte bort mig nu, haha!


2009-01-18 @ 13:24:19 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Åh Gud...

Att en plan höll på att krascha igår var precis det jag inte behövde höra den här morgonen. Nog för att dom klarade sig allihopa men det var ju pga piloten som det gick bra. Shit pommes.


-Jag kan flyga, jag är inte rädd...



Visst var det så Cissan? ;)



2009-01-16 @ 10:08:10 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Packad och inte klar...

Istället för att packa klart så har jag spenderat hela kvällen i soffan med en filt över huvudet. Bra planering, haha! Var ju tvungen att kolla när Timrå vann matchen, får ju inte se hockey på ett tag. Efter den så tittade jag på serien Dom halvt dolda (eller nått sånt) på Svt, manus av Jonas Gardell. Ganska tragisk serie men jag har fastnat för den. Missar tyvärr sista delen.
Tidigare idag så träffade jag Sandra för att växla pengar och sola, behövde också köpa det sista på Apoteket. Vi stötte på Marie och Jesper också, så vi gick till Forex med dom. Bestämde lite hur vi ska mötas i Bangkok eftersom vi inte flyger med samma plan. Sen följde jag med Sandra hem för att kolla in hennes packning. Jag tror att jag leder den ligan också faktisk... Vi skålade även med lite Barcardi lime i ett varsin glas för resan ;)



Om jag skulle sluta komma på ursäkter och packa nu...




2009-01-15 @ 22:16:57 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Sista förberedelserna...

Sitter och laddar över låtar nu till mp3n. Känns konstigt att göra alla sista förberedelser till en resa som man har planerat i ett halvår! Tiden går rätt snabbt ändå. Ska plocka ihop dom sista sakerna som jag behöver ifrån stan nu också innan jag åker tillbaka till mamma. Ska umgås med dom ikväll, har beställt svensk mat och allt, haha!



2009-01-15 @ 10:34:46 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Fluffigt men fint...

Dom här ska få följa med på resan. Den svarta skulle få stanna hemma egentligen, men jag testade den idag och den är så fin på. Perfekta till den stora rosen är dom också! Synd att bilder nästan aldrig gör nånting rättvisa. Känner mig lite som Carrie i dom där klänningarna, haha! Köpte även en fet rosring för ett tag sen!







2009-01-14 @ 21:10:44 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Inte mitt fel...

Nu är det iaf inte mitt fel att inläggen lyser med sin frånvaro! Blogg.se är lite överbelastad så allt hamnar i kö. Typiskt, jag som var ganska duktig igår ;)



2009-01-14 @ 13:52:42 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Halo...

Halo betyder Gloria för den som inte visste. Underbar låt!







Remember those walls I built
Well Baby they are tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awaken
Every rule I had you breakin
It's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray won't fade away

I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't begin
To pull me back to the ground again




2009-01-13 @ 21:29:41 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Goderafton...

Nu har jag precis kommit hem, har nämligen spenderat kvällen på middag i stan. Det var flickorna på jobbet (dom yngre som jag brukar umgås med) som hade planerat en liten avvinkningsmiddag för mig! Min rara, lilla skara. Det blev iaf Bite Line kvällen till ära, så nu är jag proppmätt! Fast lite glass skulle inte sitta helt fel ;)




2009-01-13 @ 21:17:40 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Mama Mia...

Min mor vill nog inte att jag ska dra iväg på nån resa. Hon har aldrig varit ifrån mig så länge nångång, så hon tror att det kommer bli lite jobbigt. Speciellt nu när syrran inte heller är kvar i staden!


Nu börjar det verkligen dra ihop sig, om tre dygn sitter jag på tåget till Arlanda...


2009-01-13 @ 15:10:18 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Del 2...

Den klassiska Gina-tunikan, endast för bekvämlighet på resan, och lite fynd från Sisters!




 




2009-01-13 @ 12:05:05 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Smakråd...

Jag har provat kläder hela kvällen. Är hemma hos mamma så jag tänkte att dom skulle vara smakråd när jag skulle välja ut lite klänningar. Såhär lät det vid olika tillfällen:


-Oh, den måste du ha!
-Det där är verkligen en Thailands-klänning!
-Det där var läcker färg, den ska med!


Jag: Men vilka ska jag ta nu då?
Mamma: Den gula, den oranga, och det där svarta som du testade först... (m.m)
Jag: Men det är ju allt som jag har testat!!



Så lätt var det att få den hjälpen, haha! Jag har (nästan) för många fina klänningar att välja mellan!


2009-01-12 @ 22:36:40 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Del 1...

Inte rea, men nytt ändå! Eller det var ett tag sen men jag har inte hunnit/orkat/glömt bort.



 




2009-01-12 @ 18:31:37 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Hotell Radisson...

Jag vill att ni ska vara en del av min resa, så jag tänkte börja med att visa vart vi ska bo. Ni måste ju ha lite koll på vart jag håller hus, eller hur? ;) Det här är hotellet vi ska avsluta resan på i Bangkok. Nära till det enorma varuhuset MBK, mycket bra! Det ser väldigt, väldigt tjusigt ut! Bilderna kommer härifrån





 





2009-01-12 @ 17:37:47 Permalink Thailand -09 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Ett ryck...

Jag ska göra ett ryck och försöka blogga så mycket som möjligt nu! Måste bara samla lite inspiration först, haha! Har lite rea-fynd som jag kan börja med tror jag!



2009-01-12 @ 17:24:56 Permalink Vardag Kommentarer (3) Trackbacks (0)


Sista dagen...

Imorrn jobbar jag min sista dag innan resan. Jag har inte varit ledig så länge sen 2006, eftersom jag inte har normal semester. Vilken känsla! Ska lämna in lite nycklar också tänkte jag, ifall dom behöver ta in nån extra när jag är borta. Jag lär ju knappast behöva dom själv.
Jag vet att jag bloggar väldigt dåligt nu, men jag är liksom lite smått stressad nu för tiden. Känns som jag har tusen saker att göra fortfarande eftersom jag inte hinner när jag jobbar! Ni får ta det som det blir! :)


2009-01-11 @ 19:24:46 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Massor av solskydd...

Jag har som sagt handlat allt som kan behövas för kropp och hår i Thailand! Jag tyckte att det kändes bättre att handla hemma så jag vet vad jag köper, och att det finns. Blev ganska mycket, hmm...
Jag älskar Hawaiian Tropics solgrejor, så det fick bli lite olika produkter där. Sololja med sylskyddsfaktor till stranden, sollotion till dagarna när man inte solar men ändå är utomhus. Typ vid markndader och sånt, känns inte som jag vill kleta in mig med olja då! Sen blev det ett Body butter till kvällarna, så jag inte börjar flagna, och ett skyddande läppbalsam!
Till håret blev det allt möjligt från Scandinavian formula. Solskyddschampo + balsam, vårdande inpackning, värmeskyddande spray och även glansdroppar som skyddar mot värmen. Solen sliter ju som tusan på håret, så jag ska göra vad jag kan för att vara snäll mot det!
Till sist blev det också små papper i en ask från Too faced. Man lägger dom bara mot ansiktet så suger det upp glans/svett och sånt utan att förstöra sminket. Kan vara värt att testa.
Tur att jag ska kasta alla flaskor innan vi flyger hem, dom väger en hel del! Shoppingen ligger nog pyrt till annars, haha!










 



2009-01-11 @ 14:05:26 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


För hon har blommor i sitt hår...

Köpte lite somriga blommor till utsmyckning idag. Vem vet inte vid det här laget att jag älskar i princip allt som är väldigt feminimt! Den lilla rosen är som ni ser till håret, och den stora kommer jag nog att använda sådär. Dock är den inte lika enorm som den ser ut på bilden! Man kan även ha den som brosch eller runt midjan, så det kan ju också vara fint! Dom är så klart till resan, jag springer inte med blommor i håret hemma i januari!




 



2009-01-10 @ 22:07:54 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


En timme kvar...

Sen får jag åka hem!! Ska spendera ännu en kväll som soffpotatis. Det är då mitt sanna jag kommer fram, haha! Jag är jäkligt sugen på B&J, men jag tror faktiskt inte att jag får unna mig det. Eller, kanske en liiiten bytta då, vi får se. I så fall måste jag nog stryka litegrann så jag förtjänar en belöning! :)





2009-01-10 @ 17:04:36 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Jobbigt...

Vi la ner stan, det blev för jobbigt, haha! Jessica är krasslig och jag är lat. Får fixa det som ska fixas under luncherna istället.
Känner mig lite smått utegångssugen idag, men jag ska hålla mig hemma. Sparar in både pengar och kalorier! Istället ska jag snabbt bege mig mot kanarieöarna, sen blir det Let's dance för hela slanten! Antagligen med godis, så jag sparar nog inte så många kalorier ändå. Hmm...




2009-01-09 @ 16:19:56 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Ärenden...

Nu blir det en snabbdusch, sen ska jag ner på stan tänkte jag. Ska hooka upp med Jessica som också är ledig idag. Tänkte köpa allt som fattas, eller iaf det jag får tag på i stan så det blir klart nån gång! Herregud vad mycket pengar det går åt innan man ens har kommit iväg. Med alla piller, sprutor och grejor så är det tusenlappar vi pratar om. Som om inte själva resan var dyr nog! Nåja, bråttom var det ja!!



2009-01-09 @ 12:13:14 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Hello snygg-Ronan...

Vart har du varit dom senaste åren? Jag har totalt missat att Boyzone av alla, faktiskt har gjort comeback. Diggar låten dock, och Ronan är hetare än nånsin. Grrr ;) Tycker att låten påminner om The ark!







2009-01-08 @ 17:26:28 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Det går sådär...

Vad långt jag har kommit. Har kastat lite kläder på sängen, men kom inte längre. Fastnade framför datorn och tvn istället. Vilken självdisciplin, haha!


2009-01-08 @ 14:23:14 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Husmor, nästa...

Shit, jag måste verkligen börja tvätta, stryka och packa lite nu. Jag jobbar ju hela helgen + måndag, sen ska vi ha middag på jobbet, och morfar fyller år i början av nästa vecka. Kan nog inte vänta med allt tills på torsdagkväll som vanligt, haha! Jag vet verkligen inte vad jag ska ha med mig, det är så svårt att dra gränsen. Äsch, får väl börja med att slänga i lite tvätt i maskinen!


2009-01-08 @ 12:02:24 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Träffa folk & ärenden...

Idag ska jag träffa Malin och Kristin. Får även Melvin på köpet, haha! Jag måste hinna träffa alla innan jag åker, man vet ju aldrig vad som kan hända. Jag har verkligen tappat mig ingenting-händer-mig-känsla efter bilolyckan! Jag är livrädd inför alla plan jag ska sitta på, det är inte ens kul!
Ska försöka hinna med lite ärenden också om jag hinner. Måste köpa magsjuketabletter, myggmedel m.m. Det är fasen en dyr utgift bara att komma nånstans, haha!




2009-01-07 @ 12:26:23 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Ocean world...

Kolla in stället som vi antagligen kommer att besöka i Bangkok! Siam ocean World. Det verkar hur coolt som helst! Man kan simma med hajar, ocean walka (ha en stor luftbubbla på huvudet och gå nere på botten med alla fiskarna), gå på 4D-bio, åka glasbotten-båt m.m. Kul! Undra om vi kommer åka Skylift när vi är där. Läckert, men läskigt!



2009-01-06 @ 22:06:33 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Idag har jag...

1. Sovit alldeles för långe
2. Letat efter mer boenden i koh Phangan. Är lite svårt eftersom det är Full moon party där då!
3. Ätit middag hos mormor
4. Jag ska slinga håret. Det här kan bli precis hur dåligt som helst, men jag gör ett försök! Vill ha håret lite ljusare när jag åker, så jag gör slingor först, och lägger antagligen i en ljusbrun färg efter. Beroende på resultat, haha!



2009-01-06 @ 18:18:00 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Tunga kilon...

Jag vet precis vad som kommer väga alla kilon i min packning. Alla jäkla flaskor som jag ska bära omkring på! Allt som blir över i dom kommer dumpas i Bangkok för att spara kilon till shoppingen! Okej, kanske inte den oranga Kerastase-flaskan, den kostar ändå 219 kr. Den är för självlockigt hår, och jag hoppas att den funkar! Kanske ska testa den innan jag åker, annars kan jag lika gärna lämna den hemma. Fick dom gröna produkterna med, så jag kan testa den serien också.
Även solskydd för ansiktet får följa med, och en ny rakhyvel med inbyggd gele. Nån som vet om det funkar förresten? Bara resten kvar då...





 



2009-01-05 @ 22:27:44 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Lite lugnare, tack...

Hoppas det blir lite lugnare på jobbet idag. I lördags hade vi kö till utgången från halv tolv till halv fem. Vi var tre som jobbade och ingen av oss hann äta eller nånting under hela dagen. Det var inte sådär superkul! Roligt med mycket folk, men det är ganska trevligt om det kan lugna ner sig tio minuter emellan ibland!




2009-01-05 @ 10:22:13 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Haha...

Okej, nu kan ni andas igen! Jag skojade bara! Höhö ;)



2009-01-04 @ 22:13:54 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Blondes have more fun...

Har jag glömt att nämna att jag är blond nu? ;)







2009-01-04 @ 22:13:22 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Gullunge...

Söta lill-knatten stod och tittade på när jag gjorde mig klar för jobbet igår. Han var väldigt fascinerad av locktången!


-Ställ dig där så jag får ta en bild på dig!
*klick*
-Men.. Är du redan färdig?


Den lilla linslusen ;)






2009-01-04 @ 22:12:34 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Hej allihopa...

Jag är en dålig bloggare, förlåt. Har verkligen varken haft tid, ork eller lust att skriva nått. Jag har knappt kommit över förkylningskoman (första dagen som det inte ser ut som att jag har grinat i två timmar) och nu har jag ångest-över-Thailand-koma. Vi åker om tolv dagar och än så länge har jag knappt hunnit se framemot det. Jag känner mig lite orolig, så det är svårt att slappna av. Börjar känna mig smått stressad också, har säkert missat en massa viktiga saker som jag borde göra. Vi får försöka tänka att det mesta säkert löser sig på plats! :)
Igår jobbade jag först hela dagen, sen var jag och Jennie på filmkväll hos Jessica. Vi började jobba samtidigt idag, så jag sov över där också. Vi tittade på Sex and the city, shutter och House on the haunted hill. En helt okej samling faktiskt! Dock var vi nog för trött för att bli rädd på den sista filmen, haha!
Idag jobbade jag öppning-stängning, solade, och gick till Marie. Alla resenärer var där och planerade hur resan ska se ut lite mer detaljerat. Tror det blir Krabi -Phi Phi - Koh Samui - Koh Phangan - Bangkok, som det ser ut nu iaf! Vi fick faktiskt bagageband av Anna, den fjärde resenären, så att vi ska hitta våra väskor lättare på flyget. Härligt gula Eniroband, tror inte att så många andra kommer att ha såna faktiskt! Superbra ;)





2009-01-04 @ 21:59:14 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Juldagen...

Hemma hos Johan, och lite från Aveny! Och om någon har undrat hur mitt naturliga, lockiga hår ser ur, så ser ni det här! Med stylingprodukter blir det ännu lockigare eftersom lockarna inte töjs ut av tyngden.







2009-01-02 @ 19:27:32 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Tack...

-Har du ögoninflammation eller nått? Du ser lite konstig ut på ögonen!

-Ooj... Vad hängig du ser ut på ögonen!



Precis sånt man älskar att höra när man jobbar mitt i rea-rushen och flera hundra kunder, haha! Det är faktiskt inte mitt fel att jag är sjuk...



2009-01-02 @ 19:26:43 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Försvinn...

Fy fan, vad jag inte mår bra! Trodde faktiskt att det skulle släppa på en gång, men det blir bara värre och värre. Eller så kan det bero på att jag har proppat i mig så många tabletter på dagarna för att ens fungera, så jag har inte känt hur jag egentligen mår, haha! Tror faktiskt att jag ska ta dagens första omgång nu, annars kommer jag inte kunna sova sen. Ska ju upp och jobba imorrn!




2009-01-01 @ 21:16:18 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Gott nytt 2009...

Kommer ni ihåg vad ni gjorde årets första dag ifjol? Jag var med honom... Den största delen av 2007, den största delen av 2008, och nu ska jag börja ett nytt år ensam. Det känns... dåligt. Smått ångestframkallande faktiskt!

Jag ska göra mitt bästa för att vända det här året till något bra. Jag måste börja ta tag i saker, och det måste bli nu! Resan känns som en bra start att komma iväg och göra nånting. Jag måste sluta vara så rädd för allt och göra saker. Jobbet kommer antagligen att gå åt pipsvängen, så det är nog dags att börja kolla efter en utbildning istället. Känns lite hopplöst att ens försöka få ett nytt jobb med nedskärningar överallt. Om jag sätter mig i skolbänken så är det förhoppningsvis bättre när utbildningen är klar! Jag tror även att det kan vara dags att lämna den här staden för nånting annat. Jag får en klump i magen av tanken, men samtidigt är det inte längre hem igen än det var bort om man inte skulle trivas. Jag har vuxit fast här och trampar på samma ställe, och jag är less på det. Börja om på en ny kula låter väl inte så tokigt? Sen drömmer jag om London, Paris och New York... 



Nåväl, ingenting är bestämt och man vet aldrig vad som händer! Gott nytt 2009!!!!


2009-01-01 @ 13:29:59 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Nyårsafton...

Vad gjorde ni igår? Jag tycker att nyårsafton är årets mest överskattade dag, så jag hade en lugn planering hela tiden. Det blev ju inte bättre av förkylningen som både jag och Marie lyckades pricka in heller! Får väl se om vi överförde den till sandra nu, haha! Vi lagade en god middag hemma hos Marie och pratade skit. Eller okej, vi pratade ganska mycket Thailand faktiskt, svårt att låta bli med två veckor kvar till avfärd!
Vi lagade all mat helt själva, allt från läsken till glassen! Vi gjorde hemmagjord klyftpotatis och parmesanpanerad kycklingfilé, jättegott! Vi kollade även in dom sprakande fyrverkerierna som dom hade i hamnen. Tio minuter wow-upplevelse varje gång.








2009-01-01 @ 13:14:12 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Snällt...

Igår när vi kom till jobbet så stod det här och väntade på oss! Tack chefen :)



 



2009-01-01 @ 12:56:50 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0