It's Complicated...

Film har det hunnits med också i veckan. Bland annat it's Complicated. Vi valde en film som vi trodde att mamma och Anders skulle gilla, jag var lite mer skeptisk. Jag blev faktiskt förvånad, för den var bättre än jag trodde. Rolig :)


HandlingJane är en kvinna i sina bästa år som driver ett mysigt, framgångsrikt bageri och café i soliga Kalifornien. Hon har tre mer eller mindre utflugna barn och en ex-man, Jake, som hon är skild från sen 10 år tillbaka.
Jake är numera gift med en mycket yngre kvinna. Samma som han hade som älskarinna under tiden då han var gift med Jane.
När Janes och Jakes son ska ta examen i New York, springer dom på varann i hotellets restaurang. Dom äter en middag på tu man hand, som slutar i en blöt kväll, i dubbel bemärkelse skulle man nästan kunna säga...Plötsligt har Jane inlett en affär med sin ex-man. Men komplikationerna slutar inte här.
Jane är sugen på att bygga ett drömkök hemma i sitt hus och anlitar en arkitekt som visar sig vara en frånskild, trevlig man vid namn Adam. Å plötsligt har även dom inlett en flirt. Nu måste Jane försöka nysta upp triangeldramat och ta reda på vad hon känner för vem egentligen…
Kommentarer
Postat av: Luisa M :)

Vad handla filmen om då :)?

2010-08-13 @ 00:58:34
URL: http://luisam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0