Bombning...

Det första jag hörde när jag klev upp och slog på tvn var att gårdagens bombning kan ha varit en terroristattack. Att det utreds som en terroristattack. Att en man har bombat sig själv vid Drottninggatan. Att han skickade ett hotbrev till TT.
Tanken gör mig så himla rädd faktiskt. Om det är så, så är det ingen omöjlig tanke längre. Om det är så, så har någon försökt döda oskyldiga människor i vår huvudstad. Människor som skulle kunna vara min familj eller vänner. Om det är så, att det visar sig vara ett terrordåd. Är det då troligt att en misslyckad bilbombning är allt som kommer hända? Fy, jag blev verkligen illa berörd av det här. Hoppas att det visar sig röra sig om nått helt annat.

Nu ska jag släppa tankarna på det där en liten stund, gå och snyta mig, äta lite frukost och kika på Brudens bäste man. Bra att jag inte har lyckats se den på två år! :)


Kommentarer
Postat av: Evelina

Tänk jag som bor här :S Jag blev också skraj när jag läste om det igår. Nästa gång kanske det är centralen där man vistas minst 2 ggr om dagen? Hemska tanke, snart kommer man inte våga gå ut längre..

2010-12-12 @ 17:55:45
URL: http://lonken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0