Åter om Freedom Beach...

Vi har redan nämnt att vi åkte till Freedom beach, när vi bodde i Patong (Phuket). Dock försöker man vara lite snabb och få med så mycket som möjligt när man uppdaterar under semestern (vi hade ju ingen dator med oss). Därför vill jag återkomma till Freedom beach.
Det är alltså en lite, jättefin strand som man bara når med båt från dom större stränderna. Vi hyrde en egen Long tail boat för 1400 bath, då kommer dom även och hämtar dig när du vill. Man bestämmer tid innan dom åker iväg igen.
Åk dit om ni är i närheten och vill slippa alla fula parasoller och alla miljoner människor på stranden. Patong beach är visserligen enorm, men ganska jobbig. Man får nätt och jämt lägga sig på en handduk utan att bli bortjagad från dom som hyr ut solstolar.
Det är en liten, lugn paradisstrand, precis som man föreställer sig Thailand. Ljus sand och klart vatten. Det finns en liten klipptrapp dit man kan gå upp och kika på utsikten, och titta på djungeln. Längst bort på stranden finns en litet restaurang och kiosk där man kan luncha eller bara fylla på förrådet. Finns nog även toaletter där också.
Ska jag säga nått minus så är det nog alla båtar som ligger kvar vid stranden. Jag tycker att dom förstör den vackra miljön. Ungefär som på Maya bay.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0