Dop...

Jag har en beställning på fyra doptårtor som ska hämtas på fredag, så idag var jag hemma och började med dekorationerna. Känns väldigt skönt att bottnarna redan ligger klara i frysen! När jag var klar så åkte jag tillbaka till Essvik, men imorgon åker jag hem för ett par dagar igen. Kommer att ta största delen av dagen imorgon att få alla tårtor klara, och sen på fredag är det Konsertfesten och Gyllene Tider som väntar. Sista helgen innan jobbet börjar... Känn ingen stress ;-)



En halvdag på stan...

Idag blev det lite stros på stan medans regnet släppte loss. Fast det regnar ännu värre nu, smattrar bra på altantaket!
Iaf så hann jag med lite shopping, lunch, träffa Jessica och åka till Ikea med Evie och Karro. Bara höstkläder har jag köpt, jag verkar ha fått för mig att sommaren är över bara för att det blev dåligt väder, haha!


Som en dröm...

Idag har jag gjort något som jag har velat göra jättelänge! Nämligen kollat på brudklänningar! Ja, inte till mig själv dessvärre, utan till kusinen, men det är nästan lika roligt ;-) Jag tror att vi alla blev lite exalterade i butiken och slet i klänningar och slöjor kors och tvärs. Jag hittade min nya drömklänning, men vart är drömkillen? Och en favorit hittade vi till Therese, hon var vacker som en dag i den! Men det var ju bara första provningen, så vem vet vad som händer :-)



Sista gemensamma semesterdagen...

En veckas semester kvar, aaah ångest! Inte för att det ska bli hemskt att komma tillbaka, utan för att det är underbart att vara ledig på sommaren. En vecka till hade suttit bra :-)
Ikväll är det Anders sista lediga dag, sen är det bara jag och Evie kvar som är ledig. Idag var vi på auktion och vände, sen har det slappats hemma. Grillat korv och solat benen lite ute på farstubron :-)



Livsnjutare...

Dessa sista dagar som vi har haft i Sundsvall har varit helt underbara! Jag älskar verkligen sommaren mer än ord kan beskriva, och jag önskar att sommaren var minst dubbel så lång.



Den finaste skärmsläckaren...


Dag 3...

Bildbevis på att jag faktiskt har badat idag. Kan inte ens komma ihåg när jag gjorde det i Sverige senast! Vi hängde en stund på badplatsen hos Karro, men vi hann knappt bada klart innan åskan och regnet kom. Vi packade ihop snabbt och åkte till Essvik istället där solen skulle skina, men vi slapp inte undan regnet en stund här heller ;-)
 

 

 
 
 

Underbart...

Dag två med strålande solsken! Det blev en stekhet dag ute i solsängen. Svettigt men galet skönt också att äntligen kunna slappa och sola. Får dock ångest över att semestern snart är slut...



BSB...

 Blir nog aldrig för gammal för dom här ;-)
 
 
 

Äntligen sola...

Idag fick jag äntligen njuta av solen på riktigt för första gången på semestern. Lovely! Lite färg vill jag allt ha innan det är dags att bli instängd igen :-)



Avancerat...

Eftersom det byggs en enorm bro i stan, så är det lite jippon ibland när det är dags för vissa bitar. När dom började lägga på själva brodelarna som färdas ändå från Polen (eller?) tex. I måndags var det dags för del 2 att läggas på plats, och vi var faktiskt dit en sväng. Tro det eller ej, men lite spännande var det faktiskt ;-) Men det gick så otroligt sakta, så man kunde inte se allt. Det verkar jäkligt avancerat det där med brobygge!



Minigolf...

Ikväll var det golfdags i Skönsberg igen. En återkommande aktivitet varje sommar i denna familj! Ikväll har vi dessutom lånat Ebbe, så han var också med :-) När vi skulle åka hem så mötte vi en igelkott på området, så himla söt!



Läsa ikapp...

Jag måste verkligen plocka upp en bok snart och läsa lite, hjärnan behöver stimulering! Har inte läst en sida under semestern då jag inte har legat och vilat i princip nånting, och i så fall har vi sett på film. Det har iaf ramlat in lite bevakningar från mina favoritförfattare på Bokus den sista tiden så dom är nu beställda. Hoppet om fint väder under semestern lever vidare...





Nu har bettingen börjat...


Salong Sjövägen...

Igår hade vi någon slags salongverksamhet hos syrran. Det vaxades ben, fixades naglar, delades ut massage och jag fick utväxten bortfärgad. Mycket effektiv eftermiddag med andra ord :-)

 

 


Myspys...

Det är inte varje dag man har pyjamasparty nu för tiden, mysigt!



Helg i Lucksta...

Efter kalaset så följde jag och Evie med Karro och barnen till Lucksta. Känns fortfarande konstigt att man kan göra sånt nu, bara bestämma från ena dagen till den andra liksom.
Vi hyrde massor av filmer, köpte sjukt mycket godis, och har nu moffat i oss till två av dom. The amazing Spiderman och House at the end of the Street. Båda var okej måste jag säga.
Här blir vi nog kvar resten av helgen :-)



Kalas...

Nu är vi redo för kalas :-)



Ångest...

Jag har redan nu ångest över att semestern snart är slut, haha! Känner att en vecka snart har gått utan att jag har gjort ett skit. Förutom renovering då... Hoppas på sooool i helgen!
Imorgon ska vi iaf på kalas hos moster, så då får jag iaf fixa håret och ta på mig annat än jobbarkläder ;-)

Nu är tapeterna påbörjade, spännande att se slutresultat sen!


Måla...

Här målas det för fullt, och imorrn ska nog tapeterna upp! Spännande :-)



Så jäkla trist...


Färdig...

Efter två, långa dagar så kan det se ut såhär! Nu ska inte jag ta åt mig nån stor ära, men jag har iaf hjälpt till så gott jag kunnat ;-)
Imorgon verkar det bli sol, så jag ska försöka sola lite innan jag sätter igång med det stora sovrummet. Sen kommer Evie på kvällen!


Semester...

Nu är den här, semestern! Tre veckors ledighet, första sommarledigheten på tre år. Ah...
Ikväll har jag hjälpt Anders att bygga på den nya bron/trappen till deras hus. Eller han bygger och jag håller mest i saker ;-) Fast han är snäll och försöker få mig att känna mig delaktig genom att be mig mäta nånting, lägga en platta eller kolla hur det ser ut med vattenpasset. Och litar på det jag säger ;-)





Finmiddag...

Ikväll var vi bjuden till chefen och hennes man på middag. Det var såå otroligt gott att jag trodde att jag skulle spricka! Alltså riktigt jäkla dramigbaklängessuperdupergott var det! Fetaostsallad, grillat kött, en bakad potatisspecialare och bröd med Västerbottenost. Åh... Och till efterrätt doppade frukter i chokladfontän. Mums :-)




Lite blandat...

Jag har stulit några bilder från gatufesten från mina vänners sociala medier. Skäms på mig ;-) Dessa har smugit sig fram hos Helena, Jessica och Mickis!


Swedish Clogs...

Igår köpte jag ett par bedårande träskor som jag fick syn på! Så jag som det bara kan bli! Jag köpte dom faktiskt för att ha som uteskor på Essvik i sommar, det är ju skönt att bara ha nånting att stoppa fötterna i när man ska springa ut och in :-)



Bring it...

Jag gillar det jag läser. Mycket!



Jobba, jobba, jobba...

Jag tror att semestern i år är inställd, att göra-listan blir bara längre och längre. Planerna är att fixa till gården mellan huset och marken hos mamma och Anders, och renovera deras sovrum. Jag har inte anmält mig frivilligt, så vet inte hur det gick till ;-) Nä, men självklart så hjälper jag till, mamma kan ju inte hjälpa Anders med sånt eftersom hon är sjukpensionär och har ständigt ont i kroppen. Dock så började jag och Anders att riva den gamla skiten redan idag, så nu är det bara trätrallen och nya trappen som fattas. Det kanske han hinner redan i helgen utan mig. Själv ska jag ju jobba mina sista två dagar innan semestern i helgen :-)


Roligt program...

Ett program på tv som jag alltid tittar på om jag råkar zappa lite är: Mr Ts knappaste klipp. Så sjukt roligt ibland! Det är roliga klipp blandat med äkta ljudupptagningar och tecknade rekonstruktioner.


Hobbyfixarn...

Nu var det mammas naglars tur att få sig en omgång ;-)



Galet...

Det är ju tur för mig att jag inte springer naken på dagarna, för Gud hur jag ser ut. Just idag är jag väldigt gul på vissa ställen av kroppen, haha! Jag sa ju som sagt att helgen bidrog med lite diverse blåmärken ;-)

Nu jobbar jag imorgon, sen ledig i två dagar innan jobb hela helgen. Men efter det, då har tom jag semester!!!


Resumé...

Torsdagen började lugnt och nyktert efter redan där för lite sömn och jobb på det. God middag från foodcourten och Petra Marklund på scenen. Blev alldeles för sent för att jobba morgon igen, men så kan det gå!
Fredagen började med förfest här hemma, hämtmat från området och samma, glada vänner. Från scenen hördes Icona Pop och Magnus Uggla. Efter Uggla så gick vi vidare till krogen. En lite mer vild kväll med en hel del blåmärken på kroppen dagen efter!
I lördags så var vi hemma hos Jessica innan vi gick ner till vår vanliga plats i öltältet. På scenen hann vi bara med Teddybears Sthlm då vi kom ganska sent. Avslutade hela festivalen med att gå till Oscar igen och dansa natten lång :-)



Fem dagar senare...

Vilken frihet att slippa skabbiga naglar!



Wtf...

Har jag på riktigt inte bloggat sen i tisdags? Det har nog knappt hänt under historien förutom under mina utlandsresor! Sorry, trodde att jag hade skrivit lite sen dess iaf ;-)
Det har varit full fart hela sista halvan av veckan med Gatufesten. Stress och fest! Måste sova nu, men återkommet imorrn ;-)


Loppisrunda...

Idag drog jag, pappa och hans sambo iväg på loppisrunda. Jag är på ständig jakt efter dom perfekta, antika köksmöblerna. Varför finns dom aldrig? Buhu :-( Men man kan ju alltid hitta nånting annat skoj även om jag kom tomhänt hem idag. Kanske lika bra för plånboken!
Annars har det inte blivit många knop gjorda mer än lite disk och tvätt. Måste ladda batterierna inför helgen, då jag jobbar och öppnar alla resterande vardagar :-)




It's that week...

Nu är den här! Veckan som vi väntar på varje år (dock lite mindre längtan än vanligt i år), nämligen Gatufesten! Känner mig lite opepp pga litet område som jag skrev innan, och att jag mest bara längtar till Konsertfesten i augusti istället. Men jag hoppas att festen tar mig med storm ändå och att jag blir positivt överraskad ;-) Det vanliga problemet smyger sig på; klädångest!


Ser jag äldre ut?

?? ;-)


RSS 2.0