Min kväll...

Jag som trodde att det var sängdags snart, känner mig lurad nu när jag ser att klockan bara är drygt nio. Det känns som en väldigt lång kväll. En ganska trist kväll faktiskt. Tur att jag har Änglamakerskan att roa mig med! Och iphone-kameran ;)







Fredag...

Det blev en tur på stan ändå, hade lite ärenden som det var lika bra att fixa. Bland annat hämta Jotex-paketet med julsakerna som jag har lyckats glömma bort. Lunch, fika och affären har också hunnits med innan jag åkte hem igen. Vilket härligt väder Sverige bjuder på nu, man blir verkligen tankad med solenergi när man är ute.


Rosa bandet är här igen...

Det kommer bli en del Rosa bandet-info under ett tag nu, ni kanske redan har lagt märke till min banner till vänster. Jag har fått en önskan om att hjälpa till att sprida budskapet genom bloggen från Cancerfonden, och självklart kan jag göra det. Måste säga att årets Rosa band är superfina, finns hela sex stycken att välja bland! Designers är makarna Per Holknekt och min kära Lena Phillipsson.





Cancerfondens rosa band 2011, 
design Per Holknekt och Lena Philipsson. Foto Melker Dahlstrand.



Per Holknekt och Lena Philipsson är designparet bakom rosa bandet 2011.


Torsdagsfunderingar...

Men, kan nån förklara för mig varför hälften av alla mms-bilder blir sneda? It drives me craaaaazy! Så, nu vet alltså alla att jag inte gör det med flit.
Nu är jag ledig i två dagar igen, så jag tänker låtsas att det är helg redan idag. Kanske orkar släpa mig ner på stan en sväng imorgon, men jag är tveksam. Jag kan knappt gå idag, så illa blev det med träningsvärken, haha! Vet inte riktigt vad jag ska ner och göra heller, men miljöombyte är ju trevligt. Hjärtat har alltid klappat lite hårdare för stan än för Birsta, och jag hinner inte ner så ofta längre. Tänkte på det idag. Hur mycket jag saknar Wedins och mina kollegor. Det var underbart att ha sina vänner på jobbet (även om vi också kunde ryka ihop ibland) och jag saknar det så himla mycket. Det är helt okej nu med, men jag har inte så många i min ålder på jobbet, lite trist bara.

Det blir vi ikväll på jobbet!

img_3408 (MMS)

Det blir vi ikväll på jobbet!


Inte ens den underbara solen kan rädda den...

img_3407 (MMS)

Inte ens den underbara solen kan rädda den här dagen. Jag ser liksom inte skymten av den iaf, instängd på jobbet. Jag känner mig arg idag, vet inte riktigt varför. Kan vara att jag känner mig så himla frustrerad över en grej, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra åt. Men jag vill ju så gärna...


Ut(pump)ad...

Herregud, vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Jag tänkte köra hela passet med superlätta vikter, men det blev inte riktigt så. Det var ett tag sen jag körde igenom hela kroppen, så det kommer att kännas. På vägen hem hittade jag nya drakar i stan. Eller jag vet inte om dom är nya, men jag har inte sett nån lysande disco-drake innan. Spejsigt ;)




Drömmen...

Nu fick jag visserligen en ny jacka av styvfar för ett par dagar sen, men jag tror inte att den är tillräckligt varm för dom allra kallaste vinterdagarna. Alltså lever drömmen om Woolrich kvar. Ja, nån gång kanske jag känner att jag har drygt 6000kr över att lägga på en jacka... Jobba, jobba! Haha :)






Jobb & Gym...

Passet tog ganska bra igår, har träningsvärk på dom rätta ställena. Ibland kan det vara lite, lite skönt med lätt träningsvärk. Bara så att det känns att man har gjort något ;) Efter jobbet idag blir det en tur dit igen för Body pump, sen hinner jag nog inte dit mer i veckan.

Min lunch är strax slut (ja, lunch kl 15.30) så bjuder på ett par oskarpa, muppbilder från lördags så länge...


 


Det roliga...

Det roliga som jag har gjort idag, har ju egentligen inte jag gjort. Pappa kom nämligen och tapetserade om väggen, jag trodde inte att han skulle komma så tidigt i veckan. Fint blev det, och kul med omväxling :)


 




Innan:


Work out...

Ska strax bege mig ner mot gymmet för lite Core. Ska även hinna med att sola och ta en sväng förbi affären. Blir mer bloggning senare, jag har nämligen gjort något kul hemma idag ;)


Hög mysfaktor...

Jag har slagit till på en alldeles egen dekorationsbrasa. Den största orsaken är att det är så sjukt kallt hos mig på vintern, och den är betydligt snyggare än en kupévärmare. Man kan alltså välja mellan att ha den bara som dekoration eller att den ska ge värme också. Sen ökar den mysfaktorn hemma ganska rejält, synd bara att jag inte riktigt har något tipptopp-ställe att ha den på. Jag är nöjd ändå :)
Nu väntar jag bara på att pappa ska tapetsera fondväggen i veckan, sen är hemmet tillräckligt nytt för ett tag! Eller drömmen om en ny, ljus takkrona lever vidare... ;)





New in...

Idag har det var helt kaos i mitt huvud, jag har yrat omkring som en stressad höna halva dagen. Dök upp en grej på jobbet som jag var tvungen att fixa till med tidspress och telefonsamtal hit och dit, samtidigt som jag varvade kampanjbyte och kunder samtidigt. Blev lite svettigt där innan allt klaffade :)
Efter jobbet fick jag hämtning av mamma och Anders, min kusin fyller år idag så det var kalas på g. Men först blev det lite shopping. Jag köpte en pippi-tröja och fick även en jacka av Anders, så snällt :)





Trött tjej...

Jag är galet trött sen igår eftersom jag jobbade idag. Det är fasen tufft att jobba efter en utekväll, just pga sömnbristen. Bakis blir jag nästan aldrig (peppar, peppar) så det brukar inte var något problem.
Ikväll efter jobbet så har jag hängt med Sandra. Vi har lagat mat, kollat på Two and half men, skrattat och bara varit. Jag kan sitta på facebook medans hon läser en tidning i soffan brevid. Väldigt socialt, haha! Nä, men det är så vänskap ska vara tycker jag.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i Änglamakerskan innan jag ska sova. Godnatt :)

Party...

Ikväll är det party, så jag bjuder på en muppbild från sist. Ångestframkallande att hamna på mingelsidor, men jag känner mig så löjlig när jag säger nej. På bilden hittas jag, Sandra och vår gamla klasskompis Emil :)




Myspys...

Så här mysigt i hade jag det hos mamma för ett par dagar sen. Älskade Bäbis, mitt fina hjärtegull ♥




Jag har längtat efter dig...


Efter...

Uppackat och klart. Blev självklart nya rosor också, men wild and crazy med gula, haha! Bara att ta tag i skoboxarna nu så jag får lite ordning på skokaoset.




Ute och flängt hela dagen...

Hjälp, vilken dag! Har varit på språng precis hela dagen, först med mamma och Anders, sen med Sandra. En hel del nytt till hemmet fick jag efter mycket om och men, inte bra att shoppa på ikea när man ska åka buss hem. Minst sagt besvärligt. Tyvärr var den enda saken som jag egentligen skulle ha slut, men jag hoppas på att få tag i en till veckan istället.
Jag är ändå väldigt nöjd (om man bortser från det obligatoriska pengaångesten) med inköpen. Sen jag flyttade hit har jag varit i stort behov av sittpallar, och nu har jag äntligen köpt två. Alltså kan jag ha gäster utan att man måste sitta på golvet, det var på tiden! Dock får dom stå lite åt sidan när dom inte används, det är tillräckligt trångt utan dom mitt på golvet.
Sen blev det nya sängkläder, skolådor, laptopbricka, tavlor och faktiskt tapeter. Ska äntligen ta tag i att tapetsera min lilla fondvägg, jag är kräkless på den. Vit med svarta blommor blev det, så det blir nog ljust och bra. Behöver bara nån som sätter upp den åt mig...




Här testas glassmaskinen för fullt. Vanilj...

img_3323 (MMS)

Här testas glassmaskinen för fullt. Vaniljglass med krossad choklad ska det bli, men man vet aldrig ;) blir nog klart lagom till sista perioden börjar!


Blöt dag...

Kul att det började spöregna precis när jag var ute och planterade. Ville inte lämna det stökigt och ofärdigt heller, så det var bara att stå där och göra klart. Min jacka var dyngsur när jag var klar. Förutom att fixa blomlådan så rensade jag bort ogräs för marken, min cykel var nog på g att bli inväxt, haha.
Nu närmast åker jag till mamma & Anders för att kolla på kvällens hockeymatch. Skulle hellre vara på hemmapremiären, men man kan inte få allt.



Ljung...

Imorgon ska det höstplanteras i min lilla blomlåda. Ni ska se hur det ser ut nu, sommaren vissna blommor flyter omkring i en vattenfylld blomlåda. Det har även börjat växa maskrosor i en kruka... Har också ringt pappa och frågat om han kan förvara mina utemöbler över vintern, så dom inte går sönder när plogbilen kommer. Förhoppningsvis får jag bort dom imorgon. Sen är det bara cykeln kvar som ska magasineras, men det får bli när snön har kommit :)




Freakshow...

Jag tror att jag har nämnt att det mest stor sannolikhet är så att jag har en sjukdom som kallas för EDS (Ehlers -Danlos symdrom). Det är en ärftlig bindvävssjukdom, som min storasyster och hennes barn har fått diagnos på. Symtomen stämmer så pass bra på många av oss andra syskon och mamma, så det är därför som det är troligt att det kommer från mammas släkt, och nu har vi syskon också fått det. Det finns flera olika sorters eds, oc den typen som det handlar om hos oss är överrörlighetstypen. Alltså, man har en väldigt böjbar kropp jämfört med friska människor. Vissa saker kan man absolut träna sig till ändå, men det är många symtom som ska stämma om man är sjuk.
I helgen hos syrran, så började vi testa olika saker efter middagen. Det slutade med att syrrans karl skrek att vi inte var normala, och att han var tvungen att gå därifrån, haha! Jag trodde han skulle svimma när jag visade mitt partytrick (min mycket flexibla tumme)! Det finns mycket mer att visa än det jag lägger ut själv, men det behövs lite hjälp av en fotograf då. Jag visar lite handtricks så länge ;)




Handflatan platt mot bordet med bakåtböjt lillfinger


Dubbelvikt tumme, bakåt ;)





Annat vanligt symtom är att man felbelastar benen genom att trycka knäna bakåt, för dom vet inte riktigt när det ska ta stopp.


Mot ledighet...

Jobbar kväll idag, sen är jag ledig två dagar igen innan jag hoppar på jobbhelgen. Det är både trist och skönt att vara ledig på vardagar. Man kan uträtta det man ska, men det är tyvärr inte så många andra som är lediga samtidigt.
Lill-lördag dagen till ära, så blir det glitterklänning och ögonskugga på. Känner mig lite som en discokula mitt på ljusa dagen, men så får det bli :)


Vart kom dom ifrån...

Jag köpte en ny klänning i sthlm, mamma övertalade mig faktiskt. Jag är glad för det nu, för den är himla fin på. Höll på att testa lite eventuella utgångskläder här för en stund sen. Dock var det inte klänningen som fick min uppmärksamhet, utan (ursäkta på förhand) mina bröst! Vad fan kom dom ifrån, dom är så... Stora, haha!


Nice to Meet You, Walden Schmidt...

Jag har precis tittat på 2½ men, nya avsnittet. Måste säga att det var roligt, även fast Charlie självklart fattas. Ashton gör ett bra jobb, det gör inte särskilt ont ögonen att se honom halvnaken heller ;) Ni kommer även få återse ett kärt gammalt tv-par från en annan serie!


Bra TV...

Ligger och tittar på De 50 värsta plastikoperationerna. Eh, det är nog tillräckligt avskräckande för att få dom flesta att glömma sina skavanker ett tag! En kille med siliconbröst? Ja, why not. Haha...


 

Stay with me...

The Ark var verkligen hur bra som helst i fredags, och jag är överlycklig att jag verkligen åkte. Jag skulle ha ångrat mig så himla mycket annars. Dom spelade i ungefär två timmar framför 15000 glada gröna lundare, helt magiskt. Det blev ganska känslosamt där på slutet, speciellt när hela grönan hade allsång på Calleth you, cometh I, min favoritlåt. Bättre avslutning än så kunde det inte bli. The Ark, jag kommer alltid, alltid att älska er! Tur att låtar inte försvinner :)



Hemma...

Jag är hemma nu, tröttare ä någonsin. Har verkligen sovit kasst under helgen, men annars var det hur mysigt som helst. Orkar inte med nån längre uppdatering nu, utan jag ska tippa omkull i soffan och se på lite Hollywoodfruar!

Effektiv dag...

Förutom en sovmorgon, så har jag packat, diskat, målat mitt bord och däremellan spelat Wordfeud. Tänkte inte beblanda mig med såna dumheter, men syrran tvingade mig att spela igår ;) Känns som att jag kommer bli hooked som alla andra. Måste bara öva lite innan jag ger mig ut i den stora Wordfeud-världen.
Har även skött om mina fina rosor som fortfarande står sig rätt bra från förra helgen. Jag har verkligen försökt att sköta om dom, snittat om, rensat blad och bytt vatten ofta, just för att dom ska klara sig. Det är lite trist när dom dör efter två dagar.
Nu sitter jag och väntar på att mammas Anders ska plocka upp mig efter jobbet. Sen blir det en tur till affären för lite gotta tills imorgon, och ikväll blir det Timrå IKs premiärmatch på tvn. Kommer inte ta med mig datorn till Nyköping, men det kanske finns tid för nått litet inlägg ändå :)





Tidig jul i år...

Jo, jag vet. Julsaker känns lite väl tidigt i september. Jag kunde inte låta bli iaf, hittade så fina bokstäver som ska få vara stående på min tv-bänk i jul (kan även hängas). Jag är dålig på julpynt, dels för att jag bor litet och dels för att det inte passar in hos mig. Jag har lite för mycket rosa detaljer för att kunna smacka upp tomteröda gardiner i fönstret med matchande prydnadssaker. Vitt går bra, har ju tom ett par rosa tomtar, haha. Synd bara att julstämningen inte blir detsamma. Älskar att vara hemma hos mamma under julen, där ser det ut som hela tomteverkstan har spytt jul :)
Kökshanddukar kan jag aldrig ha för mycket av, så det fick bli både juliga och påskiga sådana också. Jag har sällan is i magen, så jag vågar inte vänta så länge när det är något som jag vill ha. Kalaset kommer från Jotex.








Det här känns ju bara jättekonstigt...

Dom räknar med 50 miljoner tittare på första avsnittet. Mjo, jag kan faktiskt tänka mig det, alla är ju hur nyfikna som helst. Jag tror på en diss, men måste ju se spektaklet först! Jag gillar Ashton, men serien är ju för tusan i princip skapad på Charlie. Han är serien, iaf än så länge!




Ledig...

Nu är jag ledig i fyra dagar, åh vad härligt! Gymmet fick jag skippa då förkylningen aldrig ger sig, och packningen har jag inte ens börjat med. Haha, förvånad jag blir över min självdisciplin. Tror att det är mitt diskberg som gör att hela kroppen protesterar, vill inte diska ;) Ska börja med att titta klart på 4 stjärnors middag, sen får vi se vart kvällen slutar!

Breaking Dawn...

Åh, hjälp vad jag längtar, bara två månader kvar! Väntan på den sista delen sen kommer bli hemskt lång känns det som.



Stressigt med sena kvällar...

Bra att komma på 22.30 att man har en hel påse med kycklingfilé upptinad som måste stekas. Lika bra det, då får jag ju lunch imorgon på jobbet. Jag vet inte riktigt vart kvällen tog vägen, har bara hunnit stryka, sy en reva i en kofta och nu laga mat. Och i min värld är det redan sängdags. Ja, sluta jobbet kl 20 är faktiskt lite stressigt ibland.
Imorgon slutar jag tidigare, men då blir det gymmet och sen måste jag hem och börja packa. Har på något sätt nästan lyckats förtränga att jag ska bort i helgen, det är ju inte så många dagar kvar nu. Åker till mamma på torsdag så vi kan åka till bussen tillsammans, fixa lite fika och jag ska färga hennes hår. Sen myspys med The Ark på Grönan och ett par dagar hos systeryster i Nyköping (hoppas jag, är fortfarande rädd, haha).

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det...

Elitseriepremiär! Helt klart det bästa med detta sega halvår :) Liv fick en fin hyllning innan matchen, lär nog bli mycket sånt ett tag nu. Fortfarande för sorgligt för att fatta.
På torsdag är det iaf Timrås tur, och jag ska absolut sitta bänkad framför tvn och titta. Bara den sänds på Canal+, men det lär den väl ska göras.




Frölunda-Växjö


Bilder från Aftonbladet.se

Lunchdate...

Idag blir det en sen kväll på jobbet, känns som det verkligen kommer blir en lång dag. Dom sista timmarna när man står ensam är verkligen sega ibland. Men innan jobbet så blir det nu lunch på Invito med Mickis & Jessica!


Rabiosa...

Bäst just nu, börjar rycka i höfterna varje gång ;) Och vilka moves runt strippstången!


Soffhäng...

Skönt med kvällar när jag kommer hem och vet att jag har några timmar att slå ihjäl innan det är dags för sängen. Jag vet så väl hur jobbigt det blir när jag inte sover tillräckligt länge, och hela veckan blir knas. Imorgon har jag en ganska saftig sovmorgon, så det är ingen större stress till sängen, utan jag hänger i soffan ett par timmar till. Just nu är det Idol på dumburken :)

Så vad har hänt idag då? Jo, min iphone dog imorse och var stendöd i flera timmar. Ända tills jag knatade ner på Telenor och killen där fick till den. Jag blev så glad att jag sa att han var en ängel, haha! Jag hade fasen sett slutet på min iphone-relation innan, väldigt traumatiskt! Så jobbigt när sim-kortet inte går att sätta i andra mobiler utan ram heller.
Resten av eftermiddagen har jag packat upp handskar, packat upp handskar, och ännu mer handskar. My God, det tog aldrig slut.




Idag hade jag min fina guldring som mamma har gett mig :)


Rädd...

Jag har fasen riktig ångest över att bo hos min syster i helgen. Jag är så jäkla rädd, vet inte hur jag ska klara av att bli lämnad ensam ens vid toabesök, och sova ska vi inte ens prata om. Haha, gudars, tur att jag inte ska åka ner ensam till spooky house, det skulle jag aldrig göra. Det spelar liksom ingen roll vad man tror på egentligen, allt är inte jättelätt att förklara bort. Det har varit så tydligt att min syster på riktigt har trott att hon har haft inbrottstjuvar på övervåningen. Ett par exempel:


Mamma och syster är nere och hälsar på, samtidigt som dom är barnvakt. När dom sitter i soffan så hör mamma hur det springer barn på övervåningen, och säger: men har inte ungarna gått ut än? Emil svarar: jo dom är redan ute.

Karro och Ebbe är ensamma i huset, i sovrummet på nedervåningen. Ebbe går på toa och stänger in sig där samtidigt som Karro står kvar och donar i sovrummet. När han kommer ut så är han jättearg och skäller på Karro. Han skriker år henne att hon minsann inte får springa utanför toadörren sådär. När hon frågar varför så svarar han att han blir rädd och tror att det är en såndär... Problemet var ju bara att Karro inte ens hade lämnat sovrummet, så inte var det hon som sprang omkring. 




11:e september 2011...

11:e september 2001: En vanlig tisdagseftermiddag, jag var 14 år och hade dagens sista lektion i skolan. Idrott stod på schemat, och jag och Malin satt på en plint av någon anledning, samtidigt som vi hade radion på i bakgrunden. Vid 14-tiden hör vi på nyheterna hur någon har lyckats krocka med ett hus i New York. Det gick inte att förstå vidden av det som hänt just då, och folk skakade på huvudet, som att det var fruktansvärt onödigt och klantigt att lyckas träffa ett helt hus.

Det var senare, när jag kom hem och såg på tvn som jag verkligen förstod hur allvarligt det var. Då kom allt prat om terroristattacker upp, något som jag faktiskt hade väldigt dålig koll på. Var väldigt skyddad från sånt innan, har inget direkt minne av någon tidigare attack alls. Jag var som sagt bara 14 år, och inte särskilt insatt alls.
Det var dagen som jag lärde mig att det finns grupper av människor som är onda rakt igenom, och bara är ute efter att skada andra, oskyldiga människor. Skygglapparna försvann, och en ny läskigare värld kom fram. Ingen annan händelse hade berört  mig så mycket tills dess, som dom dagarna man spenderade framför tvn och såg allt det fruktansvärda.
Det var även den dagen som gjorde mig rädd för flygplatser, storstäder, tunnelbanor och mycket mer. I princip alla ställen som kunde vara ett hot, och det gör mig fortfarande nervös idag. Ändå har Sverige känts så avlägset och ganska tryggt, som att sånt inte kan hända här. Fast det lärde vi oss i vintras att så är inte fallet. Tack gode Gud, att han inte lyckades bomba någon annan än sig själv ♥




Tribute in light 2002-2010

Ground Zero idag, med nya memorial-monument.

 


Lite bilder...

Ganska dålig kvalité, men framåtkameran är ju så rolig ;) Jag har hundratals egobilder från diverse festdeltagare på iphonen sen jag köpte den, haha!




Marie muppar sig, haha :)

Gamla trion från gymnasiet :)


Maries sambo Jesper, och hans polare Olle

Smokin' hot ;)

Sist och minst, Söt-Sandis :)

Upptagna dagar...

Har varit ett par upptagna dagar, därför lite taskigt med inägg i helgen. Men ni verkar ju inte ha saknat mig särskilt mycket ändå ;)
Igår var det jobb som gällde, sen blev det pizza-kväll med Sandra framför Kristallen. Idag var det ännu mer jobb under dagen, sen trotsade jag faktiskt förkylningen och drog på mig klackarna. Jag hade lite folk här på förfest, Marie, Sandra, Jesper och Olle, sen blev det utgång. Vet inte vart alla hamnade till slut, men jag och Sandra gick iaf till Oscar och shakade lite. En okej kväll, men inte toppen. Var lite för lite folk, faktiskt. Nu ska jag snart sova, blir mer inlägg imorgon. Är ledig och allt :)

Deppig sjukling...

Känner mig fortfarande lite deppig sen igår. Kan inte sluta tänka på att han och sin käresta gifte sig alldeles nyss, i somras, och att han nu har lämnat henne och två små söner. Vad hemskt att gå från det lyckoruset till något så fruktansvärt. Och alla andra familjer som går igenom samma sak. Jag blir så himla berörd när olyckor händer, stora som små. Man blir extra påmind om hur snabbt livet kan ändras, och jag blir full av ångest. Vill verkligen samla familjen och vännerna nånstans där inget ont händer, men det finns inga såna ställen.
Om jag ska återgå till det normala för en stund, så åkte jag naturligtvis på en dunderförkylning. Har en jäkla träningsvärk i magen också, så det gör ont varje gång jag hostar. Låter lite såhär: host, aj, host host host, AJ, host aajj... Skönt att jag har haft två dagar lediga för sömnen är inte den bästa när jag är sjuk. Försökte bli av med mitt pass imorgon också, men det gick inte.

Sorglig dag i hockeyhistorien...

Vilken hemsk tragedi för alla familjer, fans och sporten. Det ligger extra nära hjärtat när det var en av våra egna som omkom i flygkraschen i Ryssland, landslagsmålvakten Stefan Liv. Duktiga Liv som spelade i elitserien senast bara för ett par år sedan i HV71, och som har vunnit sm, vm och os.
Ett helt KHL-lag, ett av dom bästa, har utplånats. Bara sådär. Borta. Jag får ont i magen när jag tänker på alla familjer och alla barn som har förlorat sina pappor. Idag går mina tankar till alla drabbade familjer...





Lite kräm på det här så...

Jag vaknade imorse med halsont och täppt näsa. Oh nooo, alla vet vad det betyder... Har liksom lyckats förtränga det ganska bra under dagen med hjälp av nässpray och Zyx, men kom på att det kanske inte var jättesmart att träna. Men, men, nyfikenheten på nya gymmet blev för stor, så det blev ett core-pass och lite promenad på bandet. Nu värker det som tusan i halsen. Jag blir lika stressad varje gång sen jag fick mina halsinfektion i vintras, det var inte kul. Jag kunde knappt andas på nätterna, så låg med lätt panik och värk i över en vecka innan jag fick antibiotika. För väl hoppas att det "bara" blir en vanlig förkylning om det bryter ut riktigt. Lite kräm på det här så, så blir det säkert bra... ;)
Förresten, hur många har Elektropop i huudet sen igår? Haha :)

Trist...

Jag läste nyss på Facebook att min syster Viktoria som bor i Sydney hade tänk komma hem och hälsa på, men jobbet strulade till det. Fy vilken besvikelse, tur att hon inte sa något innan. Jaja, det verkar vara februari som gäller nu. Känns som vi syskon på mammas sida har fått så himla bra kontakt sedan vi blev äldre, och det är tråkigt att det inte är samma med alla. Det är lite svårt att hålla jämn kontakt med någon på andra sidan jorden under tre år, och har flängt runt resten av världen innan dess.
Jag har sex syskon, och jag skulle vilja vara lika tight med alla. Men alla bor åt olika håll och kanter, så det är svårt. Sen är väl kanske min och Evelinas relation lite speciellt, eftersom vi verkligen har växt upp tillsammans, och delat allt. Vi har ju varit så liten jämfört med alla andra, så det var kanske inte alltför kul att hänga med oss när vi var små ;)


Så ska det vara...

Ni kanske minns at jag för längesedan skrev att det tydligen är nått fel med rubrik-teckensnittet. På många datorer ser man inte det rätta, och jag tänkte fixa till det. Har liksom inte blivit av, så nu tänkte jag visa hur det faktiskt ska se ut. Ni får använda fantasin så länge, haha ;)

Virtual Mirror...

Mamma vann ett par nya glasögon till mig förra veckan. Kruxet är att jag inte kan kolla ut ett par i butik, så det är lite svårt att välja. Dock älskar jag att prova med virtual mirror-funktionen, kan sitta och fnissa och prova hur länge som helst.
Kanske nörd-looken? Höhö ;)

Nästa resa...

Alltså Maria Montazami, love! Haha, tittar på Hollywoodfruarna nu, och hon är ju för härlig. Såg att hon ska släppa läppstift för Make Up Store också, spännande.
Annars så har det varit världens segaste måndag någonsin. Jag skämtar inte, jag har aldrig varit med om ett så dött Birsta. Vart tusan höll alla hus idag? Mulet väder och allt. Jag passade på att boka biljetterna till sthlm på lunchen, så vi inte skulle stå där utan platser med lång näsa. Den egentliga anledningen till resan har jag nog inte berättat om. Vi ska nämligen se på The Arks sista spelning någonsin (om dom inte får för sig att göra comeback då). Jag kommer gråta floder efteråt, som jag älskar det bandet. Från It takes a fool to remain sane till 2011. Alltid i mitt ♥

What are words...

Det är väl inte många som har missat den här sången, men har ni tittat på videon ordentligt? Fy tusan vilken sorglig historia, och vilken kille som stannar och kämpar med sin tjej. Om någon har missat historien bakom låten, så är det alltså skriven till Chris tjej/blivande fru Juliana Ramos. Hon råkade ut för en bilolycka innan dom hann gifta sig och fick allvarliga hjärnskador. I videon får man bland annat se när han friar till henne.
Tänk hur fort livet kan ändras. En olycka händer alldeles för lätt, och det kan hända mig eller dig när som helst.
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are wordsIf you really don't mean them
When you say them
What are wordsIf they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Som mig själv...

Lagom till bedtime så börjar jag känna mig som mig själv igen. Min kropp är inte överförtjust i alkoholhaltiga drycker. Eller kan det vara blandningen av shots, breezers och drinkar? Hmm, who knows ;)
Ikväll släpade jag med Sandis på en promenad två varv runt spåret. Fick lite ångest light när jag inte kan gå till gymmet imorrn som planerat. Bytte dag för att vara snäll med en av damerna på jobbet, så jag hinner inte dit efter jobbet. Hoppas på nått roligt pass på tisdag istället. Dom har faktiskt bytt lokaler på gymmet, så det ska bli spännande att se hur det är nu. Har hittills hört både ris och ros!

Utgång igår...

Jag och Mickis var ut igår som jag skrev tidigare. Det blev en sjukt svettig natt på dansglovet, jag förstår inte vart acn på alla krogar befinner sig. Det tog ett tag innan kvällen kom igång, men sen var det riktigt kul :) Mindre kul att kliva upp kl 9 imorse och åka till jobbet, klockan var ändå över fyra innan jag kom i säng.  Det mest spännande på jobbet idag var att sista säsongens Robinson-vinnare och hans kompis köpte resväskor. Konstigt det där när man bor i samma stad. Man vet liksom vilka människorna är redan, medans det blir nån slags kändisar för andra. Men annars gick det ju bra att jobba idag med. Jag tror att vi har blivit ganska härdade efter alla år i branschen, man får så lov att gå ut på jobbhelger om man ska få nått uteliv. Bara man sköter sig ;)





Motarbetad...

Jag tror att jag får ett anfall snart. Ibland känner jag mig väldigt motarbetad i mina planer, egentligen helt utan orsak, haha! Jag och mamma har planerat en tripp till sthlm om ett par veckor, men bestämde oss för att åka till min syster över helgen istället. Men nu visar det sig att mormor hade tänkt att röva bort mamma till min syster precis helgen innan, utan mammas vetskap. Jag känner min mamma så pass väl att hon kommer  inte vilja åka 100 mil två helger i rad (lämna sambon som jobbar borta under veckorna och alla hundar hemma, + att hon är åkrädd). Och lite självisk som jag blir när jag skulle får göra nått med mamma, så är jag rädd att det ska sabba min helg. Jaja, syster ska försöka rädda situationen imorgon, mormor kanske kan åka när vi skulle ner istället. Även om hennes fina gest blir förstörd.
Nä hörrni, nu måste jag vara så tråkig och gå och städa istället. Imorgon bli det party at my place, och det går icke som det ser ut nu :)

Inte många knop idag...

Idag har jag... gjort ingenting. Bara tanken på att dra på lite smink och tvätta håret idag har gett mig rysningar. Orkar verkligen inte. Jag är mycket mer effektiv när jag är ledig ett par dagar i rad, man hinner liksom både slappa och uträtta ärenden och ta hand om hemmet. Nu ska jag se på Dumpad och slappa lite till! Nya tag imorgon :)


RSS 2.0