Spontan...

Jag älskar denna årstid, det är sååå mycket enklare och roligare att vara spontan. Det känns liksom inte lika krystat när man kan vara utomhus :-)
Igår blev det AW med Jessica och hennes kollega efter en lååång dag på jobbet (och en jobbig natt med liv ifrån årets studenter)! Jag jobbar idag med, så det blev väldigt lugnt för mig, men en cider går ju alltid ner ;-)





Onsdagsmys...

Jag spenderade i princip hela onsdagen med Jessica på stan. Shopping, lunch och frozen yoghurt hanns det bland annat med! Så skönt att vara ledig och få lite kvalitetstid :-)






Björn Borg...

Ny väska från jobbet. Orange och härlig, och jag gillar den skarpt! Nu hittar mina vänner igen mig lättare när jag virrar bort mig ;-)





Stulna bilder...

Ett par lånade bilder från möhippan :-)






Korgar...

Jag köpte lite nya korgar förra veckan, det var ju ett tag sen jag köpte nått hem nu ;-) Fick akut för mig att jag skulle ha en korg till mina filtar, och en korg till toapapper. Jag såg det sistnämnda nånstans och fastnade direkt, väldigt smidigt när det behövs påfyllning!








Poledancing...

Det var såå roligt! Men aj vad ont det gör i kroppen idag. Det är verkligen akrobatiskt att snurra runt den där stången! Idag har jag ont precis överallt och mina ben är blåslagna, men det var det värt :-)






Möhippa...

Anledningen till att jag har varit lite stessad på sistone är nämligen att vi skulle ha en överraskningsmöhippa för min kusin Therese! Det blev väldigt lyckat och roligt :-)
Flest började vi med brunch hemma hos mig, sen blev poledancing och efter det relax på himlabadet. Kvällen avslutade vi med middag och festligheter på Oscar.










Lite visdom...

Jag har inte så många kloka ord att yttra idag, jag är mest bara trött. Så ni får nån annans visdom istället ;-)





Ännu mörkare...

Igår fick håret bli ännu mörkare. Det var nog bra att vänja mig vid nått mellanting först, men jag gillar inte mesbrunt ;-) Nu ska det nog få vara en stund innan det trillar av, haha!





Säsongen närmar sig...

Bikinisäsongen närmar sig, men jag kör på baddräkt ett tag ;-) Jag hittade den här på H&M, och jag tycker faktiskt att den är väldigt fin för att vara just en baddräkt! Så springer jag lite till så kanske det blir invigning av den nya bikinin till slut, haha!





Shorts...

Jag är ingen shortsmänniska egentligen då jag tycker att alla är så korta. Är det tanten i mig som skriver nu? Haha! Hur som helst, när jag städade garderoben tidigare i veckan så hittade jag några bortglömda gobitar, så jag kanske får överväga shorts ändå i sommar. Det blir ju så varmt annars! Dom gråa är nya från H&M, så söta tycker jag :-)
Hittade även två vadlånga kjolar som jag köpte för massor av år sedan då det inte ens var populärt. Kanske nått att damma av, det är mer den längden jag tycker är lämpligt nu för tiden ;-)





Spring för livet...




17e maj...

Idag var det lite svårt att inte vara lite bitter när jag åkte till jobbet. Första dagen med riktig sommarvärme ute! Dock hade jag förmodligen inte haft något att göra utomhus ändå, så det kanske var lika bra att tjäna pengar istället. Apropå tjäna pengar så åkte jag på att ta ett extrapass på jobbet imorgon, så det blir jobb då med, och även ett pass i pingst, men alla pengar är bra pengar inför sommaren :-)

Jag öppnade iaf upp fönstren här hemma när jag kom hem, och satte mig och pysslade lite i datorn. Man får göra sitt bästa utan balkong eller uteplats, haha! 














Jag hatar vanligt nagellack...

Jag var tvungen att köpa vanlig nagellack idag för att måla över mina tippar. Gellacket fastnar för mycket så då kan jag inte byta färg sen annars. Finns det nått kladdigare och jävligare? Jag vill aldrig överge mitt gellack och jag hoppas att dom läskiga allergiska reaktionerna inte drabbar mig, och att det inte förbjuds för hemmabruk.
Jag köpte även ett läppbalsam som Sandra har pratat om, så jag blev nyfiken. Mina läppar är ledsna typ åtta månader om året, så jag hoppas att det funkar bra. Dock är jag lite besviken på färgen då jag trodde att den skulle synas mer :-)








Stackars sulor...

Mina skosulor tycker nog inte att det är så roligt när jag springer på bandet, eftersom dom tydligen ligger i smulor på golvet efteråt, haha! Snacka om att det måste vara mycket friktion mot den skrovliga ytan på bandet :-) Svettigt var det iaf, då jag körde 40 minuter intervaller och avslutade med 20 minuter pw. Kör alltid en timme, börjar ju komma in i det nu, men allt är ju bättre än inget! Var tvungen att lägga mig ner en stund efter, det är så skönt för ryggen då löpbandet är varmt efteråt :-)






Klick...

Känner ni hur mycket jag har lugnat ner mig på inredningsfronten? Jag har inte ens lyckats hänga upp den nya spegeln i hallen än, utan den står lutad mot väggen fortfarande. Dock stör det mig något otroligt att jag inte har köpt vitrindörrarna till mina bokhyllor än, men det har varit en hel del annat som måste prioriteras, och så även denna månad. Nästa vecka händer det lite äventyr tex, men mer om det då ;-)
Dock klickade jag hem ett par lakan från H&M när jag såg att dom hade, annars är det svårt att hitta rätt storlek i butikerna. Dessa två färger matchar det mesta jag har i sängkläder. Råkade visst bli en jacka också ;-)




















Från sängen...

Jag har stora problem med att ta mig ur sängen idag. Men jag är ju ledig så egentligen spelar det ingen roll! Dock har jag lite städning och garderobsrensning att fixa innan hemmet blir ännu mer kaos. Kanske borde träna i tid också så jag får hela kvällen fri :-)
Tänk att det är fredag i morgon, vart tog den här veckan vägen?





På't igen ba...

Mycket löpband nu, men jag försöker hålla igång på riktigt nu. Inte så att jag tvingar mig själv varje dag, men jag vill verkligen röra på mig mer! Det är bara trist att det är svårt att få ihop en utepromenad med någon då det är trevligt med lite sol och omväxling :-)





Still feel hurt...




Tisdag...

Nu har jag stängt tre dagar i rad, så imorgon ska det bli skönt att öppna. Även fast det betyder att jag måste lägga mig tidigare, jag som är en liten nattuggla ;-) Tänkte attackera löpbandet så jag blir trött, sov alldeles för länge idag för att kunna somna i tid ikväll!

Jag är för övrigt grymt förväntansfull på Greys anatomy imorgon då Dr. Burke gör en comeback! Spännande :-)




En timme...

Jag har alltid väldigt svårt att sova länge på söndagar efter en utekväll, konstigt ändå med tanke på hur länge man är uppe! Däremot så känns det som att gå in i en vägg på måndagar, idag har har gäspat rekordmånga gånger tror jag. Ignorerade ändå det när jag kom hem från jobbet ikväll och ställde mig på Attractbandet en timme. Har inte blivit en prommis på ett tag så då får jag köra inne! 
Tänkte försöka köra lite innan jobbet imorrn också, så nu måste jag sova. Jobbar sex dagar denna vecka så jag måste vara på topp ;-)















Eurovision & Utekväll...

Igår var det Eurovision och utgång som gällde, speciellt eftersom Sandra varit hemma över helgen! Det var riktigt roligt faktiskt, med nya ansikten att gå ut med. Det brukar vara väldigt trevliga förfester här hemma :-)






Jag har snott lite bilder från Sandras instagram ;-)

Bakning...

Jag har även hunnit med att göra fikat till min brors födelsedag imorgon, dock hade jag förberett bottnarna igen!
En riktig kaloribomb till chokladtårta har jag provat för första gången, så dom får väl återkomma om vad det smakar. Toppingen blev inte riktigt som den skulle, så jag fick improvisera lite, men det blev säkert okej ändå :-)
Tanken är att den ska vara kladdig och rustik med kolan över kanterna. Sen blev det klassikern morotskaka, den kommer jag nog aldrig att få skippa, haha!






Lunch på Oscar...

Efter barnpassningen så gick jag, Sandra och Karro ner till Oscar där Karro bjöd mig på lunch som tack. Väldigt gott och väldigt mysigt att sätta sig på en riktig restaurang istället för ett café för en gångsskull!








Barnvakt...

Fick börja morgonen med att passa denna goding idag. Dock var det knappt en lugn stund, då han far omkring som en virvelvind på golvet! Min pant var väldigt intressant, har plockat flaskor i hela köket nu ;-)






Brunett...

Det fick bära eller brista idag! Än så bär det, men jag väntar fortfarande på en ångestattack, haha!







Fikamys X 2...

Jag har haft en riktig toppendag idag! Först spenderade jag några kvalitetstimmar med Malin på stan, sen gick jag hem och bakade en kaka, och nu ikväll har jag varit i Matfors. Vi hade nämligen en tjejkväll hemma hos Mickis med ännu mer fika och lite skvaller ;-)





Work bitch...

En dag bestående av jobb har jag haft, faktiskt den enda veckodagen som jag jobbar denna vecka, på't igen till helgen istället! 
Lite kvällsträning har det blivit framför Eurovision ikväll, jag kan ju inte stirra på mitt löpband för alltid ;-)


Känner mig sällan så osexig som i träningskläder!


Brunett igen?

Alltså vad är det för fel på mig! Nu har jag fått för mig att färga håret mörkt igen. Varför håller jag på så här? Jag har tittat på gamla bilder, och jag tror att mitt hår mådde bättre innan jag ljusade upp det sist för ca 1 1/2 år sen. Det kändes mycket tjockare! Så om inte annat kanske för hårets bästa? Jag vill bara inte göra nånting drastiskt så alla tycker att jag ser sämre ut sen, haha ;-)







Nya handtag...

Jag hatar att skruva. Speciellt 28 kökshandtag med tillhörande skruvar x 2. Men nu är jag nästan klar och bättre blev det :-)






Invito...

Igår blev det en mycket lugn och städad kväll, men ändå en sväng ut till Invito. Marie och Lotta tänkte gå dit, så jag hakade på. Jag behöver verkligen inte festa på helgerna, men jag tycker att det är trevligt att göra nånting socialt. Fast riktiga myskvällar hemma är inte att underskatta dom heller :-)





Spännande väder...

Än så länge så måste jag säga att majvädret har varit riktigt skumt. Solsken, regn och hagel i en spännande blandning varje dag. Det riktigt smattrar av hagel just nu!






RSS 2.0