Nya böcker...

Blev en liten beställning på böcker igår, har så mycket svårare att varvar ner inför sängen utan en bok. Tror att jag både kommer skratta och gråta när jag läser dom här. Sophie Kinsella är förresten min bokdrottning, allt av henne borde läsas!



 


Ny tid...

Det verkar inte som att jag behövde hålla på att ställa om klockor i natt, allt har skött sig självt! Skönt :) Nu ska jag hoppa ner i sängen också, ögonlocken börjar hänga efter en kväll på krogen. Mycket folk som vanligt, och väldigt roligt. Lite jobbigt med all köbildning bara.

Godnatt!


Happy Halloween...


Lördag...

Jag förstår faktiskt inte varför bilderna ska envisas med att vara sne när jag mobilbloggar. Alla inlägg där rubriken är samma som texten, där bilden är sne, och där allt är väldigt tätt är mobilbloggade. Ifall ni undrar varför jag aldrig har raka bilder, haha!

Filmen igår var faktiskt lite av en besvikelse. Eller illamåendet befann sig som vanligt, men det var inte så himla mycket 3D effekt kändes det som. Lite inälvor och splatter bara. Slutet är iaf ganska otippat, en gammal bekant dyker upp ;)

Nu ska jag slänga ner lite grejor i väskan, sen bär det av mot jobbet!


Har lunch på jobbet nu. Ganska tråkigt fak...

img_0370 (MMS)

Har lunch på jobbet nu. Ganska tråkigt faktiskt, har inget att göra och får  inte äta riktig mat. Hmm. Vi jobbar bara tre stycken idag också så ingen kamrat fick jag med mig heller.     Förutom att jag är lite trött på ögonen så ser jag verkligen framemot Saw ikväll. Spännande värre :)


Vinst...

Bortamatch, mål i powerplay, mål i boxplay(!!). Dom vann! Shit, det är nästan så att det kommer en tår... Åh, Timrå ♥


Sent igen...

Det blev en timmes extrajobb på mitt lilla pass, så det blev rätt sent innan jag kom idag med. Var tvungen att köpa minimjölk till min nutrilettlåda. Finns det nån blaskigare dryck?
Till nått helt annat. Jag har varit som en igel på En Englas blogg ända sen jag fick veta att hon väntade smått igen. Nu efter jobbet loggade jag in och såg att hon har fått två små pojkar. Grattis!! Jag är så fascinerad av bebisar och alla gravida. Det är så fint på nått sätt :)
Nu ska jag ta mig en bar och en Cola Zero, sen blir det tv och lite städning!

Goder natter...

Nu hörde jag nog sängen kalla på mig. Jobbade kortdag idag, och det blir kortdag med sovmorgon imorn, men jag gäspar ändå. Man blir trött när man inte äter riktigt mat. Dag 3 och jag vill redan fuska, haha! Det är ju bra att jag verkligen är känd för min självdisciplin. Jag ska faktiskt vara duktig nu på vardagarna, det är inte så himla långt kar till Thailand. Känner att jag behöver en kickstart inför bikinisäsongen nu, om jag inte ska sluta som en strandad valross på stranden ;) The Body som jag hade där sist är looong gone, haha!
Efter jobbet imorgon så ska jag hem och ta hand om veckans...?? Städning så klart. Helgfint är ju ordet!


Biljetter bokade...

Till Saw 7 3D. Jag tycker Saw-filmers är jättebra, eller alla utom tvåan iaf. Känns dock lite creepy att se den i 3D. Verkar ju på trailerna som att det är mycket saker som ska fara ut i publiken. Jag ser framemot det iaf ;)






Nånting har hänt med min tumme. Frågan är ...

img_0351 (MMS)

Nånting har hänt med min tumme. Frågan är vad? Den är skrynklig och skinnflådd. Köttätande bakterie? Haha, jag skulle kanske gissa på brännskada. Jag bränner mig så ofta att jag knappt lägger märke till det längre!


Månadens matintag...






Accessoarer...

Hittade lite nytt, roligt på H&M. Jag älskar chokerhalsband och stora ringar, så varför inte passa på. Nu försöker jag bara tänka ut vad jag ska ha halsbandet till. Hmm..






Elsas mode...

Jag måste faktiskt puffa för den boken, den var bra! Läste den förra veckan i brist på annat, men jag blev positivt överraskad. Den är lättläst, lite smårolig och ja, chicklit helt enkelt. Dock har jag svårt att se Sofi skriva ord som k*t och k****a, haha. Jag är för pryd tror jag ;)


Väntar iaf med spänning på Elsas värld som ska komma snart!





Jag fick mig ett par nya skinnstövlar idag...

img_0315 (MMS)

Jag fick mig ett par nya skinnstövlar idag! För det är jag värd ;) Mobilkameran gör dom inte rättvisa, tyvärr. Dom  ser inte lika fläckig och orange ut i verkligheten. Kommer iaf från sakerna vi säljer från DNA, ordinarie pris 1595:-


You won't even notice what hit you babe...

Sjukt bra låt från killen som har fler listettor än Kent ;)





Utekväll...

Utgång på natten och jobb dagen efter är ingen höjdare. Att man aldrig lär sig! Men kul hade jag iaf, och det är väl det viktigaste :)
Bäst av allt var nog när en kille pussade min hand, gick ner på knä och bugade för mig, haha. Hur ofta händer det liksom? Fast han fick nog stå kvar där ensam efter det, jag vände på klacken och gick till dansgolvet istället! Det kanske är dags att sluta vara så kräsen, hmm...
Nu ska jag soffpotata mig lite innan det är dags för sängen igen, och mer jobb!


Läskigt värre...

Lugn. bara lugn, jag har inte deppat ner mig! Har bara inte haft tid för bloggen ;) Jobbade stängning igår, och efter det blev det bio med Mickis. Såg inget mindre än Paranormal activity 2! Jag sa till mig själv efter första filmen att jag aldrig skulle se den igen, vilket jag gjorde, och nu har jag sett tvåan. Jag och såna filmer.. Det är som mitt tics.
Åter till filmen. Den här knyter ihop den första, och sker tidsmässigt innan den. En köksscen trodde jag att jag skulle kissa på mig, alla hoppade en meter och gallskrek, haha! Som efter alla andra liknande filmer så hade jag minst sagt svårt att lugna ner pulsen när jag skulle lägga mig och sova... En tröst till alla som blev rädda av den första filmen, är att nu vet man iaf hur filmen är uppbyggd. Händelserna är ju ganska likadana.







Sorg i hjärtat...

Jag tycker egentligen inte om när folk ska hålla på att säga/skriva a och inte b. Ibland så rår man inte riktigt för det, för vissa saker får man helt enkelt inte prata om. Jag vet själv att jag inte har skrivit så mycket om varför jag känner mig lite smådepp mest hela tiden, men jag tänker göra det nu. Det är av samma anledning som jag var så ledsen i mars. Utan detaljer så kan jag säga att jag skrev på mina uppsägningspapper på mitt jobb idag.
Mitt jobb har varit som ett andra hem för mig i fyra år nu, och några av mina kollegor är bland mina bästa vänner idag. Så... det är med sorg i hjärtat och en klump i halsen som jag skriver det här.





Ni som vet omständigheterna behöver inte skriva den detaljen här, tack! Vissa saker får man som sagt inte prata om, inte än.


...

img_0312 (MMS)

Nu är det äntligen dags för sängen! Tänkte checka ut redan efter greys, men jag var ju tvungen att se Kungarna av Tylösand, haha :) imorrn blir det extrajobb några timmar, sen storstädning inför helgen igen.


Å maj gad...

Jag har totalt mobilräkningar på 1400kr den här måndaden. Stackars mig!!! Nu ska ni inte tro att jag har gått och blivit en slösa med mobilen, men jag fick en räkning med tre månaders sammanslagen uppsägning, och en för iphonen med nya abonnemanget. Min själva trafik var på 51kr. Haha, fasen vad surt...
Well, well, annars då? Magen kurrar och jag ligger och väntar på Greys, men jag tror inte att jag orkar fixa nån middag.


Fasten your seatbelt...

Även pizzan måste säkras! Jag låg under täcket i soffan och tyckte synd om mig själv halva dagen (väldigt attraktivt), men efter lite smsande med Jessica så köpte vi pizza till lunch och åkte till mig och tittade på Glee. Vi åkte även och tittade på hennes nya lägenhet för jag var så nyfiken. Jessica ska nämligen lämna vårt hood och blir sambo på riktigt. Jag har suttit och gnällt halva dagen att det är slutet på vår vänskap att inte jobba ihop och bo åt olika håll, haha!



Lite sällskap...

Verkar gå bra för dom i Lite sällskap. Två av fyra personer som har dumpat alla dejter, haha!

Dålig dag...

Idag har jag haft en riktig deppdag. Ännu en sådan som börjar med panikångest över vad jag ska göra med mitt liv. Känns som jag måste komma på det fort, för nu brinner det i knutarna... Lyckopiller, någon?
Var på hockey ikväll också, vilket spädde på det ännu mer, haha! Fick ett argt sms av bror min under matchen när det inte gick så bra:


FAN sysslar karln din med!?


Haha. Karl min, jo jäklar. I wish.


Söndagsmys...

Med mig själv. Eller nu ljög jag lite. Soffan och Marabou sensation är också inblandade.




Igår...

Matchen igår (TIK-AIK) ska vi inte ens prata om, den var... Hmm, ja... Inga kommentarer. Kändes ovanligt kallt i hallen också, men jag kanske bara är ovan än. Vi satt där som tre darrande asplöv i tre timmar, haha.
Efter matchen burnade vi hemåt för att göra oss redo för resten av kvällen, hade ju bara ett par timmar på oss. Ute i vimlet så var det trångt som tusan. Som vanligt!

Avslutar inlägget med ett citat:

Jag: Men Gud, vad heter AIK-supportrarna nu igen?
Mickis: Ja, f***or!




 

 


Party!! Ses i vimlet ;)

img_0225 (MMS)

Party!! Ses i vimlet ;)


Försöker välja klänning till imorgon. Komm...

img_0202 (MMS)

Försöker välja klänning till imorgon. Kommer ha lite tidsbrist, så vill gärna vara förberedd! Funderar starkt på svart med röda läppar, brukar bli bra med mörkt hår. Det verkar även som att halva stan har köpt den beiga klänningen, så då blir jag lite vrång, haha :) äsch, nu måste jag sova, godnatt!


Städa...

Fasen, jag tycker inte att jag gör något annat än plocka undan och diska nu för tiden. Eller kan det vara så att jag bara drar ut på det? Ska ta tag i lite sånt nu eftersom jag får besök imorrn. Kan vara trevligt att ha diskade glas att plocka fram! Frågan är om Idol eller datorn ska få stå för musiken...

Sen vill jag även tillägga: Tack Gode Gud för att jag slapp se när det snöade tidigare idag. Då slapp jag sätta mig och grina en stund ;)


Mot nästa match...

Det blir hockey med plastpappsen ikväll, vårt gemensamma nöje! Han bör vara här snart och plocka upp mig. Det finns inget som är så gott som en vamkorv på en hockeymatch...


Blåsten fortsätter...

Jag vill inte ens titta ut genom fönstret idag, jag hör hur det blåser och plaskar mot fönstret ändå. Nä, jag ska laga mat och färga håret istället. Försöker lista ut vad som är minst jobbigt bara, måste ju börja nånstans!


En liten trio, kan man säga...

När man jobbar med ett antal olika männskor så är det ganska självklart att vissa klickar bättre än andra. Ta tex jag och Jessica, visste ni att vi inte ens kände varann innan jobbet? Hur som haver, det har iaf blivit så att jag, Jessica och Mickis är dom från jobbet som umgås mest privat, antagligen för att vi är närmast i åldern. Sen kan vi givetvis hänga allihopa också, som en stor familj.
Idag gick vi tre och käkade lunch på Charm. Jessica kammade hem två luncher i en säljtävling, och hon bjöd mig på ena av dom. Jättegulligt!
På lördag är det vi som drar på hockey också, renodlade TIKare! Kan ni förresten förstå att Mickis hade två knoddar, innan 24!? Jag kallar henne Milf-Mickis ;)






Jag med Mickis minsting, Nova 2009


Både rolig & glad...

Idag på personalmötet så fick vi skriva positiva saker om varandra på en lapp. Det var en liten del av en kurs som dom andra har varit på tidigare. Nu var inte alla på mötet, men vi fick iaf omdöme från fyra personer var. Såhär slutade min lapp (alltså det dom andra skrev om mig):









1, 2, 3, Fanta & Rosé...

Dagen började med att väckarklockan ringde denna soliga, blåsiga hösttisdag. Upp ur sängen och ut på en promenad med Jessica. Sjukt jobbigt att gå en timme i motvind.
Efter powerwalken så blev det hem och svida om till citystassen. Är man ledig samtidigt så vankas det lunch på stan. Vi satt på Charm i flera timmar tror jag, haha! Fick även fikasällskap av Mickis på hennes lunch.
Den enda shoppingen idag blev helgens alkoholförråd, rosévin och lite annat smått och gott. På lördag vankas det hockey och fantarosé ;)







En helt vanlig dag...

Vi har personalmöte på onsdag, och jag har redan ångest. Inte över mötet utan över att börja kl.8 på morgonen. Haha, man blir lite bortskämd när man börjar 9.30 som tidigast annars. 8-19, kul dag ;)
Mickis tittade in på jobbet med kidsen precis lagom till min lunch idag, så vi satte oss på Charm och fikade. Det är väldigt sällan som man äter nån annastans än på jobbet eftersom vi har lunch ensam. Väldigt skönt när man väl kan komma iväg en stund och ladda batterierna. Annars hände det nog inget spännande. Har varit en väldigt odramatisk och ganska tråkig dag.


Det här med att ta tag i saker...

Jag måste skärpa mig och börja ta tag i saker som måste göras. Jag har några exempel på hur lång tid det tar för mig att ordna vissa saker:


*Skicka in mitt lägenhetsnummer till Skatteverket. Fick pappret för några dagar sen.


*Maila min bankman om en personlig kod som kom i posten. Koden har legat framme en vecka nu utan att jag har mailat.


*Jag har inte haft ljud på svt1 och svt2 sen i maj.


*Min takkrona slutade fungera samma vecka som jag kom hem från Sydney.


*Min sängbordslampa är trasig. Sedan april 2009.





Cause you're the storm that I believe in...

Jäklar vad det har blåst idag. Ett fönster blåste upp på jobbet och slog uppkull en bokhylla. Jag höll på att kissa på mig, hörde världens smäll inne på lagret och dörrarna smälldes igen med ett högt pang. Trodde jag skulle hitta tio krossade rutor och en papperstorm när jag öppnade dörren. Allt gick faktiskt bra, men förstå kraften när en bokhylla tippas över!


BIM...

Vår lilla puppy var minsann med i en hundutställning idag, och blev BIM. Det betyder bäst i motsatt kön, och på ren svenska betyder det bästa tik. Lilla bus, tänk att du är så bra ♥



Det är inte okej att använda våra skor som...

img_0180 (MMS)

Det är inte okej att använda våra skor som papperskorg. Vad är det för fel på folk?


Jag tror att min klädställning försöker sä...

img_0178 (MMS)

Jag tror att min klädställning försöker säga något. Typ: sluta hänga på mig så jäkla mycket saker!


Kändisbloggar...

Känns som att man har mycket att göra när man sitter i soffan och läser Kourtney Kardishians blogg, haha! Har råkat fastna framför deras realityshow på tvn några gånger nu.
Nä, nu måste jag ta tag i städningen så det blir klart innan det blir ännu senare.


Håller på att laga lite mat nu, sen är det...

img_0176 (MMS)

Håller på att laga lite mat nu, sen är det bara att fortsätta helgstädningen. Jag vill ha rent och fint hemma när jag kommer hem från jobbet på helgen, annars kan jag inte slappna av. Om jag är riktigt duktig så kanske jag får lite glass till tvn ikväll. Har hört att det ska vara en vinnare tillsammans med Nutella ;)


Kortkort...

Har ni sett en så liten hästsvans nångång? Det betyder med andra ord att "Hollywoodsvallet" är borta ;)






Känns bra att handla för välgörenhet...

Jag stod på jobbet förut idag och gnuggade läpparna och insåg att jag behövde en ny lypsyl. Minns inte riktigt men den kan ha varit en Rosa bandet-grej. I så fall är det extra bra! Annars har jag ju hunnit med toalettpappret och en rosa bandet-glimmis. Får se vad det finns för mer roliga saker innan månaden är slut, känns bra att shoppa för välgörenhet.




Mycket skor...

Fotade lite skor på jobbet idag. Överst syns några av mina favoriter, sen blir det en gott & blandat-påse längre ner. Allt från satinpumps till allväderskor.








Och lite annat smått och gott:






Nu blir jag uppäten igen!       Försöker t...

img_0163 (MMS)

Nu blir jag uppäten igen! Försöker titta på hockey, men det går sådär, haha :)


Fyra år...

Det slog mig tidigare idag att min lilla blogg borde ha fyllt fyra år för ett par dagar sen. Om jag inte minns helt fel så var det i början av oktober 2006 som jag startade den. Herregud vad tiden går! Vi kan väl avsluta detta inlägg med en bild från det året, ung och nybakad student ;)





Haha...

Jag har varit på paltmiddag hemma hos mormor & morfar ikväll. Jag hade lite tid över innan vi skulle åka hem, då jag verkligen tittade mig omkring. Man blir så van att se vissa saker, så man tänker liksom inte på det. Den här bilden är ett bra exempel. Hahaha, vilka muntergökar i matchande kläder. Jag är ungen med 17 dubbelhakor, om ni inte ser likheten, sen är det mina systrar på mammas sida ;)



Hot...

Jag vet inte hur allvarligt det egentligen är, men jag får en klump i magen när Nyheterna pratar om att hotet mot Sverige har ökat när det gäller terroristattacker. Dom säger väl iofs att det mest är Europa det handlar om, och eventuellt främst Storbritannien, Tyskland och Frankrike, men ändå. SÄPO säger ju att de finns en hotrisk som dom inte vill gå in på. Jaha??? Fy, jag trodde faktiskt att vi låg utanför allt sånt där...


Måste hämta min dator...

Sen jag fattade att jag bara har två avsnitt kvar att se av Persons unknown, så kliar det i fingrarna att få hämta min dator. Jag hade ju som sagt inte planerat att åka hit igår, så avsnitten väntar fint på mig hemma. Jag som skulle kolla på dom redan igår. Jag undrar hur det ska sluta...
Den här serien handlar om ett gäng människor som blir kidnappade och vaknar upp på ett hotell i en öde stad. En stad som dom inte kan ta sig ut ur pga osynliga fält som bränner dom om dom kommer för nära. Sen försvinner lite folk, och grejor händer hit och dit. Låter jättenördigt, jag vet! Jag älskade ju Harper's Island också, värsta b-serien, haha!





Grått...

Är det konstigt att man börjar bli vinterdeprimerad redan nu när man tittar ut? Grått, grått, grått, och ingen växtlighet överhuvudtaget. Mycket tjat om hur vacker hösten är, men jag vet inte jag. Looks pretty grey to me... Sen bara det att man vet vad som kommer efter. Hemska, jäkla vinter (okej, den för med sig hockey och julafton). Jag hade ett samtal med en kund i veckan om hur mycket vi hatar vintern. Hon skulle minsann inte köpa vinterskor, för hon vägrar gå ut på vintern, haha! Fast värst av allt är ändå mörkret. Så, nu har jag klagat för dagen.




Old shit


Myspys...

Jag blev kidnappad av mammas Anders efter jobbet idag, och nu verkar jag inte få komma hem, haha! Dom ringde och frågade om jag ville komma ut och titta på hockeyn, och det ville jag förstås. Vinst till Timrå på bortaplan. Älskade röd/vita lag. Tänk om jag under min livstid kunde få se er vinna sm-guld...
Jag fick lite valpmys i soffan också när jag kom hit. Jag la mig raklång i soffan, och inom ett par minuter hade jag en ganska tung valp liggandes ovanpå mig. Hon la sig på mina fötter och kröp längre och längre upp, tills hon till slut låg med sitt huvud på min hals och gosade. Lilla bus ♥


Hanging in there...

Vad jobbigt det är at vara trött hela tiden, jag blir så himla illamående på kvällarna. Vet inte hur vanligt det är, men jag blir verkligen riktigt illamående om jag inte sover tillräckligt. Konstigt ändå, att dom två sakerna kan ha något med varandra att göra.
Jag får nog hålla ut ett tag till, vägrar lägga mig kvart i tio en fredagskväll. Tror minsann att jag ska slå på ett par avnitt av Persons unknown och titta i liggande läge, haha!


Förresten, Idol-Olle är väldans söt ;)





RSS 2.0