Gina...

Köpte lite nytt på julskyltningen i söndags, det här fick det bli. Från Gina Tricot.







Dumma hals...

Jag vaknade med halsont imorse och trodde det skulle gå över, men icke. Jag hoppas verkligen att jag inte ska behöva bli sjuk igen. Jag vill vara pigg och glad på julbordet på lördag!
Har sakta med säkert försökt göra det en aning juligt hemma, men det går inte så fort när man känner sig hängig. Blommorna och adventsljusstaken har iaf kommit på plats, så resten för vänta.
Kvällen har spenderats med Sandra och thaimat. Jättejättegott var det, och jag hoppas att curryn brände bort lite dåliga baciller ;)






1:a december...

Och den obligatoriska chokladkalendern. Idag öppnar vi den första luckan!





Bunkrar upp med skor...

Har grävt mig igenom sommarlagret på jobbet och köpt lite nytt. Jag vet inte vart jag ska hitta mina skor i framtiden, så jag måse bunkra, haha! Ni kanske känner igen dom, tror nämligen att jag visade dom redan i somras. Har även köpt ett till par skinnstövlar i mörkbrunt.




 


Imorgon (läs:idag) ska jag julpynta...

Dags att ta fram adventsljusstaken och den lilla, fluffiga granen. Ska även ta tag i lite städning så det blir fint samtidigt. Köpte faktiskt julstjärnor till mitt lillfönster idag. Skulle ha rosa, men dom var slut, så det blev vita. Vilken osis... Vita rosor fick följa med till köksbänken också, tror dock att dom tyckte att det var lite för kallt ute, men jag hoppas att dom överlever. Nu ska jag lägga mig i sängen med min bok och njuta av att jag är ledig imorgon :)


Yellow Polka Dot Bikini...

Det blev en ny bikini från Asos ikväll (till Thailand). En gul fick det bli, och även en prickig volangöverdel. Vet inte riktigt när jag ska använda den, men ändå. Borde har kollat bikinilådan innan jag bestämde mig för nya, dock. Det låg visst några där redan ;)


 

 


Lilla bus & Solen..

Lilla älsklingen, tänk att hon har blivit så stor nu. Bra bild det här, hon ser galen ut och jag var nyvaken och jävlig, haha! Det ser iaf varmt och skönt ut!







Julskyltning...

Haha, hittade igen den här gamla godingen. Det ser lite ostadigt ut på benen (från Gaufesten), men håret ser bra ut ;) Nu har iaf Evie åkte hem, och jag har strosat på stan en stund. Det var ju julskyltning också, men det var så satans kallt, så jag höll mig inomhus för det mesta. Köpte två finfina plagg från Gina tricot, me lajki. Sen blev det en ny rouge och en lipbalm från The Body Shop, och ett par örhängen från H&M. Kanske kastar ut nån bild sen.
Självklart så ska det ju vara lite drama i vardagen, så det blev brandutryckning i gallerian, haha! Det var brand/gnistror i H&Ms ventilation (enligt polisen iaf), så det var faktiskt på riktigt. Butikerna fick tömmas och allt. Nu gick allt bra, så det löste sig ganska snabbt ändå.




Syster är hemma från Sthlm, så jag har bos...

img_0554 (MMS)

Syster är hemma från Sthlm, så jag har bosatt mig hos mamma över helgen. Idag började vi med lite morgonmys innan jag behövde åka till jobbet. Det är nånting som alla familjer borde ta vara på, himla trevligt faktiskt. Efter jobbet så lagade jag mat till hela familjen, så nu har vi lidit av matkoma framför hockeyn. Eller jag råkade visst somna en stund, det är jobbigt att jobba elva dagar i rad ;) Nu ska vi titta på jobba  Iron man!


Till julbordet...





Snart är det fredag...

Det har varit en ganska bra dag idag. Mycket folk på jobbet, lön är alltid en välsignelse, Timrå leder kvällens match hittills. Men! Bäst av allt, tadaa:






Välkommen till Wedins/SOS alarm...

Bra att jag alltid kommer ihåg bloggen efter elvasnåret på kvällen. Den tiden då jag är som mest stressad över att få krypa ner i sängen.
Jag har avverkat dag 8/11 idag, så nu jäklar börjar påsarna under ögonen bli stora, haha! Annars går det bra, vem behöver vara ledig?

Jag tog ett samtal på jobbet idag..

-Välkommen till Wedins, det är Magdalena!
-Hej! Har jag kommit till SOS Alarm?
-Öh... Nä. Du har kommit till Wedins Skor...



Haha, ja det är inte lätt när det är svårt. Hoppas gubben inte ringde för nått allvarligt ;)


Det blev hockey hos mamma ikväll. Slutade ...

img_0542 (MMS)

Det blev hockey hos mamma ikväll. Slutade kl 16, så jag passade på att åka ut eftersom jag är ledig så sällan nu! Timrå vann, och gullmamma hade bakat bara för att jag skulle komma. Världens bästa mamma <3


Inventering & Lussebullar...

Roligt att jag och Jessica hade inventerat klart kl 9 imorse, men överföringen till datorn strulade, så vi fick vänta tre timmar på hjälp från IT. Väldigt oeffektiv tid. Nu ska jag inte klaga alltför mycket eftersom vi fick en liten fikapaus istället. Jag ska inte fika på vardagar, men när jag får årets första påse med lussebullar kastad till mig så kan jag inte låta bli. Älskar lussebullar! Har försökt få mamma att baka hela helgen så det bidrog extra till att jag var tvungen att smaka en idag. Dock var det Carina som stod för dagens fika, tack!
Nu ska jag somna med ett leeende på läpparna eftersom jag inte börjar förrän kl 12 imorgon. Sovmorgon är bäst ;)






Varm choklad & nybakad lussekatt


Go'kväll sötnosar...

Jag ska faktiskt sova snart, men tänkte slänga in ett hej här innan. Det blev lite change of plans inför morgondagen, så jag ska upp i ottan (okej, börjar kl 8, men ändå) och inventera. Fy fasen, det är inte kul. Förhoppningsvis går det relativt snabbt och smärtfritt. Jag ska försöka att inte radera inventeringsdosans innehåll efter halva lagret denna gång, haha! Jobbar dock till stängning, så det kommer bli en lång dag i vilket fall.



Godnatt...


Do you get the picture...




 

 

 

 


Once upon a time, there was a utgång...

Fick en spontan påhälsning av kusin Therese och co på jobbet idag. Hon köpte skor och jag pratade Thailand med hennes sambo. Vi pratade om att åka till tigertemplet allihopa tillsammans eftersom vi är i Thailand samtidigt. Åh, vad kul det skulle vara. Hoppas, hoppas.

Till något helt annat. Jag vet att jag verkligen inte gillar att jobba dagen efter en utgång, men gaaaah, jag har svårt för att sitta hemma en lördag. Partyhumöret är på topp varje helg, och jag är inne i en period när jag älskar att gå ut. Väldigt olika perioder det där!
Ikväll är jag iaf hemma som ni nog har förstått, och tänker faktiskt snart gå och lägga mig. Måste hinna läsa lite som vanligt. Vilken tant jag är... Hmm, kanske borde kolla klart på Armageddon istället?



Sleep tight, sweethearts.




En av alla partykvällar


Gääääsp...

Jag måste sluta läsa halva nätterna. Jag blir helt förstörd när jag inte får sova tillräckligt. Läste så sent inatt att jag till och med råkade läsa ut boken, vill inte ens tänka på vad klockan var. Gäsp, gäsp...dags att jobba litegranna.


Det är förjäkla snyggt...

Testade mitt halsband till en mer passande klädsel för nån kväll sen. Jag är lite kär, så himla fint är det! Nu åkte Weise-pojken ögonabums bort från Idol. Vilket betyder att jag får titta på mitt ögongodis minst en vecka till. Fast om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så värst mycket om Idol längre.
Nu ska jag besöka min underbara säng så jag kommer upp imorgon (bara åtta dagar kvar tills jag är ledig nu, haha). Lyslördag på stan (kommer bli så fint), ett kuponghäfte med en massa roliga rabatter börjar gälla (vi har ta 3 betala för 2), och det är kvällshockey. Bra skit ;)

 


Om bloggen...

1 - Hur länge har du bloggat? Sen oktober 2006.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Bloggar kändes relativt nytt och spännande, för jag började med min blogg ungefär i samma veva som det blev blogghysteri. Jag kände ingen som hade en blogg när jag började, men det har verkligen ändrats. Kul att följa nära och kära! Dock har många redan hunnit lägga ner, haha! Tyckte även att det kändes ganska glammigt att vara storbloggare med allt det innebär (pengar, paket, reklam, inbjudningar m.m.). 


3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?


6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Dom flesta bryr sig nog inte. Jag skyltar inte med min blogg för familjen eftersom jag vill kunna ventilera mig här. Jag vill inte alltid att dom ska veta hur jag känner mig. Vissa vänner och syskon läser nog ganska ofta!


10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?


12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.


13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?


15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?


16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?


18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?


19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?


20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?


21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.

Alla som läser ;)
Kanske...om nån läser fortfarande!
Ångesten, och att jag i tid och otid fotar konstiga saker till bloggen (nu har jag dock blivit lite lat ), haha!
Jag är en väldigt snäll tjej så jag håller inte på med sånt trams. Nog kan jag ha åsikter, men jag håller dom för mig själv istället. I min egna blogg så är det nog en hel del som jag skulle vilja radera, men inte för att det är taskiga saker ;)
Ja, det kan bli ett beroende. Jag har själv fått ångest när jag inte hinner uppdatera, och då är min blogg bara en liten fis i rymden.


17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar
Ja, när det handlar om saker som jag bara har sagt till bekanta. Då vet jag ju att det är nån av dom som skriver.
Nej, inte direkt. Några har dock sett mig på jobbet. Fy vad hemskt, jag som kan vara så grinig ;)
En minimal! Jag vill ju ha min blogg liten och gosig, svårt om man vill bli storbloggare! Sen vore det ju roligt om mina bekanta skrev ett par rader ibland, det är ni dåliga på! ;)


14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Man tror det ibland, haha! Nej, som bloggare vet man att det inte går. Man kan vinkla sin blogg precis som man vill.
Min bakgrund. Jag har varit med om betydligt mer än många tror. Ingen räkmacka överhuvudtaget i mitt liv. Däremot ångest, rädsla och oro.  Det kommer jag aldrig någonsin att skriva om, för det är något som jag inte ens pratar om med vänner.
Skriver inte alltför privata saker om människorna runt mig, och jag skriver sällan om känsliga ämnen, tex politik, religion.
Jag har inte hört nått om det så jag vet inte. Jag tycker att jag är mig själv, fast i en liten dos.
 

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Haha, jag har snarare dragit tillbaka gränsen. Kommer nog aldrig bli lika öppen igen med kärlekslivet tex.
Öh. Dom flesta är dagboksform. Jag pallar inte bloggar som bara är mode eller smink eller foto... Ni förstår ;)

7 - Nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Jag vet faktiskt inte.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Tror att jag väljer stinalee.se. Hon verkar så himla snäll och go. Men väldigt lik vet jag inte, det finns ingen som jag ;)
 
Englas showroom :)

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? JAG SKÄMS! Haha, allvarligt jag tycker att det är pinsamt. Tycker även att jag var lite väl personlig ibland. Hmm.. Lite roligare också ;)

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Helt ärligt... Jag hinner knappt läsa bloggar längre. Den enda som jag klickar mig in på varje dag är Englas. Det är nog mest för bebisarnas skull, jag är så himla bebisfascinerad. Ibland blir det Kelly, Izza och Kenza för gamla tiders skull, men tycker inte att bloggarna är så jättespännande längre. Annars är det syrrans, Maddes, Annas m.m, alltså nära och käras bloggar. 

Ett vykort...

Jag fick ett vykort med jobbposten idag, adresserat till mig, bara mig! Från en kund som jag hjälpte för ett par veckor sedan. Hon hade fått en stroke, och var tvungen att lära sig allt från början igen. Det är därför det står skrivet lite konstigt på ett par ställen. Så himla gulligt, jag blev faktiskt lite rörd. Kul med uppskattning från nån iaf!




Ljusparty...

Jessica tvingade mig att åka på ett ljusparty hos hennes mamma ikväll. Så länge som jag får fika så är jag inte helt omöjlig, och jag åkte med en annan kollega. Det finns mycket fint, men autch, vad dyrt det är. Jag var duktig och hål hårt i resekassan, köpte ingenting alls. Lyxfällan får alltså vänta en månad till ;)
Nu är jag så trött att jag mår illa, blir sängen ögonabums! Jobbade dag 1 av 11 idag, blir utmattad bara av tanken, haha! Fokuserar på plånboken!


Dagens...

Sämsta: Sprutan inför Thailand. Sprutan gör inte så himla ont, men det är obehagligt, och armen känns ledlös efter.

Lycka: Jag behöver bara ta en spruta eftersom jag tog två sist. Trodde att jag var tvungen att börja om från början.

Bästa: Vi har äntligen kommit fram till en resrutt! Allt är inte klaffat, men vi vet iaf vilken runda vi ska ta. En ö hit eller dit kan variera.


Thailandsskor...

Kul med ett par klackar som man faktiskt kan gå i utomlands, dessa nya skönheter får åka med i väskan. Så fina så.





Åh så städat och fint...

Nu har trycket lättat från bröstet, städningen är klar för kvällen. Rent och fint. Varför kan jag aldrig hålla det så?








Vad blir det för mat...

En shake som vanligt, kanske? Jag önskar att jag hade en nutrilettbar hemma istället... Nu har jag iaf diskat, skurat, skrubbat, rensat m.m. Fortfarande inte klar eftersom jag har kläder och skor precis överallt. Det är mest det som gör att det ser stökigt ut. Fick även ett stort sug på att baka, så jag kanske kollar igenom skafferiet senare. En dusch ska också hinnas med, är alldeles klibbig efter skrubbandet!




Se, jag har faktiskt kort hår ;)


Svårt att bestämma mig...

Ledig idag, och jag känner mig mer rastlös än på länge. Igår var det skönt, men i den här takten har jag läst ut alla nya böcker morgon. Måste hitta ett annat tidsfördrift. Jag funderade på att gå ner på stan, men jag får nog inse att jag måste ta tag i städningen. Har slunkit undan alldeles för länge nu, har inte ens gjort min helgstädning än. Måste ändå ner på stan imorgon och ta vaccinationsspruta nr1. Usch, nu fick jag akut sprutångest.


Älskad sång...



Another head hangs lowly,
Child is slowly taken.
And the violence caused such silence,
Who are we mistaken?

But you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Another mother's breakin',
Heart is taking over.
When the violence causes silence,
We must be mistaken.

It's the same old theme since nineteen-sixteen.
In your head, in your head they're still fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are dying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?


Haha, varför...

Varför ska jag envisas med att skriva fylleinlägg efter krogen? Jag brukar inte ens minnas att jag har gjort det förrän jag läser dagen efter. Men hey, poäng till mig för bra stavning kl 04 på morgonen!
Lite mer detaljerat så var vi hemma hos en kompis till Anderas (Jessicas pojkvän), sen drog fyra av oss vidare till krogen. Jag hade verkligen jättekul, men jag måste lära mig att sluta slänga med huvudet så mycket på dansgolvet. Undra hur det ser ut egentligen, tur att jag slipper se själv. Har iaf en otrevlig nackspärr idag, men jag kanske fick en whiplashskada när dom drog mig åt olika håll, haha!

Slänger in ett par bilder också. Varje gång jag inte hittar min mobil så står nån och tar bilder på sig själv. Alla älskar iphone-funktionen, haha ;)





Spontan utgång...

Det blev en helt oplanerad utgång ikväll. Roligt var det också! Jag och Jessica hängde med hennes pojkvän och kompisar som enda tjejer, precis som det ska vara. Krogen var galet också, jag trodde att jag skulle bli sliten i två stycken på dansgolvet av olika boys. Vissa personer vill man liksom teasa även fast man inte vill nått själv, sen när dom är intresserad så kan man gå därifrån, haha! Vissa pojkar är även väldigt rak på sak, fick verkligen frågan: ska vi gå härifrån?
Hur som haver, jag hade iaf riktigt roligt men nu blir det nog lugnt fram till julbordet. Sov gott!


Regn...

Hjälp, det regnar. Åh, det kommer vara så halt när jag ska till jobbet imorgon, vilken halkångest jag fick. Hur som haver, jag har inte så mycket att komma med idag. Lider av matkoma just nu, så jag ligger utslagen på soffan, haha! Tänker fortsätta så om jag inte får nån superkraft så jag pallar att ta hand om disken sen. Hemmet hamnar lite i andrahand när jag jobbar mina lediga dagar.
Nu ska jag glutta vidare på Idol-Olle, mycket trevligt ögongodis ;-)


Chaotic...

Herreminjävlar vad folk det var idag! My God! Kul med stress, men det var helt galet ett tag. Jag kom inte på förrän kl 13 att jag inte ens hade hunnit slänga i mig frukost. I den här takten är vi väl utan skor om en vecka, haha! Imorgon är det nya tag, hoppas på lika mycket folk då och resten av helgen. Kom och fynda, fynda, fynda! Jag har typ ett eget berg med skor som jag ska köpa:)
Nu kastar jag in handduken för ikväll och soffpotatar mig resten av kvällen. Because I´m worth it...


Jag älskar H&M...

Nytt blingbling. H&M är bäst helt enkelt. Djup urringning och ett stort halsband är så himla fint. Med det här tänker jag typ, julbord? Haha, jag kan ha det på jobbet lika gärna, klär ganska ofta upp mig där med.





Annonsen kommer imorgon...

Det kommer vara en annons i tidningen imorgon där det står att butiken upphör. Det är anledningen att jag inte kommer vara kvar på jobbet. En annons betyder ju att det är offentligt, så nu vet ni. Kändes helt sjukt att säga så till kunderna idag. Nu har vi en butik till, Ecco kommer vara kvar i nya lokalen.
Jag tycker att det sorgligaste är att vi inte ens går i konkurs, utan dom väljer att stänga kedjan helt. Ni i övriga städer har nog märkt att Wedins redan har gjorts om eller stängt. Finns bara tre butiker kvar i hela landet.
Now you know!


Verkligen vinterland...

Vad fort det går när snön väl kommer. Dit det bär, dit bär det! Jag har blandade känslor, snö kan vara mysigt men har många nackdelar. Känner inte för att bli insnöad igen, haha!
Nu ska jag läsa lite bloggar och invänta Grey's. Tänkte hugga in på kvällens sista Nutrilettbar och Cola Zero. Herregud, det är ett under att jag dricker light. Jag gör inte ens en min längre!






Första snön är här!

img_0439 (MMS)

Första snön är här!


Mikrofonkåt...

Jag ÄLSKAR den här versionen! Åh, den är så *pip* grym!




Tur i triss...

Vi får ganska ofta Trisslotter från jobbet när vi har gjort något bra, eller klarat något mål. Förra veckan fick jag tex en för att jag gjorde ett supersälj till en kund. Go me! Iaf så vann jag då, tog nya lotter, vann igen, och bytte till tre nya. Nu fick jag vinst på två av dom. Dags att casha in eller fortsätta byta till nya lotter? Väntar fortfarande på miljonen, men jag känner mig snål. Kan ju bli vinstlös på nya lotter. Dagens i-landsproblem...






Jobba extra, extra, extra...

Det blir mycket extratimmar denna vecka, går upp i heltid för andra veckan i rad. Nice att höja upp snittlönen lite dom månaderna som jag har kvar på jobbet. Det spelar ingen roll hur trött jag är eller hur gärna jag vill vara ledig, jag tackar aldrig nej. Inte så länge som jag faktiskt kan pallra röven till jobbet iaf. Får ångest över att gå hemma om jag vet att jag kan tjäna pengar istället, haha! Den här veckan utökar jag till långdag onsdag och lördag, sen en extradag på torsdag. Ledig imorgon, sweet :)

Nu borde jag diska, men det blir nog Hollywoodfruar istället. I love Maria!


MTV-galan...

Jag är en riktig galatjej, speciellt när det gäller MTVs. Gillar all musik och uppträdanden. Just nu börja dock ögonen bli lite trötta, så jag hoppas att jag håller mig vaken, haha!
Kvällen har spenderats med Sandra och fajitas, innan det jobbet. Imorgon blir det jobb öppning-stängning, sen är jag äntligen ledig på tisdag. Behöver sova ut ordentligt eftersom grannarna aldrig slutade dunka musik inatt och började morgnen med att borra. Trevligt.
Nu ska jag ta och sminka av mig lite så jag är redo för sängen när galan är slut. Godnatt!


My first kiss went a little like this...

Bäst musik just nu, love love love. Rycker lite benen efter ett dansgolv ändå. Down girl, down...




Fajitatime...

Jag slängde ihop kycklingfajitas när jag kom hem från jobbet idag. Det blev faktiskt väldigt gott måste jag säga. Alltid bra när jag lär mig en ny rätt, så jag kan få lite variation. Jag är ju ingen stjärna i köket annars, har varken viljan eller fantasin.

Nu är det soffläge som gäller resten av kvällen. Första lördagen på ett tag som jag inte festar, men det är ganska skönt att vara hemma ibland. Jag har lite svårt för att gå ut när jag ska jobba dagen efter, det blir så jobbigt allting. Försöker istället hitta nånting på tvn, men det går inte heller så himla bra. Kollar på Ladies på Östermalm nu, haha!






I love you Phillip Morris...

Såg den igår. Ganska rolig, lite otippad på slutet. Inte det bästa jag sett, men det var faktiskt en helt okej rulle.





En speciell vecka...

Det är en speciell vecka för mig nu. En tid då jag känner mig lite mer tacksam för det jag har varje år. För två dagar sen var det nämligen årsdag för bilolyckan. Tiden går fort! Så åter igen, tack min alldeles egna, fina, skyddängel som var med mig den dagen.
Än så länge blir jag påmind vid varje krasch jag ser på film, och känner hur pulsen ökar. Och smärtan så klart, det gör ont att volta.






Sött som socker...

Så mycket fint! Fint det nått som slår H&M Home? Kanske Boom och butik Annelie i så fall. Jag gillar ju allt som är sött och flickigt och dte är H&M bra på. Lite onödiga (dom rosa soffkuddarna, men åh så söta) och nödvändiga nya investeringar fick det bli. Drömmen om en större lägenhet lever vidare ;)







Till julens festligheter...

Har spanat på denna länge, känns som ett julbordalternativ (fast jag har hittat två andra läckra alternativ också). Blev lite stressad nu när jag såg att den knappt fanns någon kvar, så la min beställning nyss. Man kan ha den på ett annat sätt som inte syns på bilden, nämligen att snedskärningen hänger ner över ena bröstet. Det ser liksom ut som en tubtop där under. Svårt att förklara, klänningen var slut i dom färger som visade det alternativet. Det är iaf så jag vill bära den. Jag gillar inte ens rött, men just nu har jag fått dille på det. Har även dille på marinblått.




Utmattad...

Jag känner mig utmattad. Psykiskt och fysiskt. Jag tänker så det knakar på dagarna på hur allt ska bli sen, och kroppen hänger inte riktigt med pga alla pulvershakes. Idag fick jag ju som sagt lunch, men imorgon är det tillbaka till pulvret igen.
Jobbar även extra två av mina lediga dagar den här veckan, så nu är jag inte ledig förrän nästa tisdag igen. Vägrar tacka nej till fler timmar bara för att jag är trött. Dags att sova och ladda lite batterier!


The Middle...

Jag har väldigt svårt att få ihop den nya serien The Middle. Debra i Alla älskar Raymond och vaktmästaren i Scrubs som ett par. Känns väldigt.. udda. Fast jag tycker att den är lite smårolig ;)


Köpte en fin spegel förra veckan. Behöver ...

img_0411 (MMS)

Köpte en fin spegel förra veckan. Behöver nått att kolla bakhuvudet med när jag fixar håret. Kommer från Lagerhaus.


Nöjd för tillfället...

Idag fick jag äta luuuuunch. Såå gott var det. Charms enchiladas slår det mesta! Jag skulle lämna tillbaka en klänning på Vila, så Jessica hämtade upp mig, sen åkte i dit en sväng. Kom hem med en annan underbar klänning från Bikbok, åh den är så fin. Det var inte riktigt planen, men den blir nog bra på julbordet eller på juldagen. 
När jag kom hem slog jag på Skönheten & Odjuret som jag har haft ett väldigt sug att se. Lika bra som vanligt... Sen har jag tagit tag i disken och städat i badrummet lite, nu är det tvn som gäller. Känner mig nöjd med dagen!


Lång dag...

Mitt extrapass som från början var 12-16 slutade med att det blev 10-18. Nästan en fulldag med andra ord. Nu värker fötterna, och jag är trött. Lite grinig också, jag vill ha choklad. Pulverhelvete! Haha, sorry...


Jobba extra...

Det är nu som jag egentligen har min tre, underbara lediga dagar i rad som kommer varannan vecka på schemat. Dock tog jag på mig att jobba extra istället, passar på nu eftersom det inte är så lång tid kvar nu. Känns fortfarande ganska overkligt. Fast det är bra, jag behöver komma på vad jag verkligen vill göra.
Har för övrigt suckat över mitt hår hela morgonen, ni vet dom där i-lansdproblemen som man har. Tycker bara att det är tråkigt att det aldrig blir som man vill, haha! Förutom i lördags förstås, det var en bra hårdag!





RSS 2.0