Måsten...

Ikväll har jag mailat kundtjänst och frågat vart mitt attractband gömmer sig, då deras leveranstid på 3-5 dagar redan har passerat. Otålig.nu ;-) Sen har jag även mailat vår lönetant för ett ärende som jag vill ha uppkollat. Hon ligger på listan över mest mailade personer på min mail, stackars henne, haha!
Har en tendens att ta tag i saker sent på kvällen, och jag är speciellt en jäkel på att maila ;-)

Jag har även bakat tårtbottnar och jobbat vidare på Pingu inför tårtan, och dessutom organiserat liiite i mina garderober. Vilket jäkla projekt, man vet ju inte ens hur man ska börja...


Såååå vaaarmt....

Satan i gatan vad hett det är i denna stad för tillfället. Nu kanske ni tror att jag klagar, men icke! Ingen är gladare än jag. Dock tror jag vissa stunder att jag ska brinna upp, då min sommargarderob varken är framplockad eller existerande. Så himla svårt att hitta luftiga kläder som är anständiga för jobbet. Vill ha knälängd, en liten ärm och ingen djup urringning. Låter som jag är 60 år, hahaha! Det är ju faktiskt dresscode när man jobbar att vissa delar icke ska flashas för allmänheten ;-) 
 
 
 
 
 
 

May. 28, 2013

Åh vad jag längtar tills jag kommer hem imorrn efter jobbet och får känna mig långledig. Det är även mindre än två månader kvar tills jag går på semester, galet! Hade dock önskat mig fyra veckor istället för tre, men det kan ju vara bra att ha nån dag sparad också.

Förra veckan kom mina efterlängtade böcker, men jag har inte ens öppnat en av dom. Blir sugen varje gång jag lägger mig i sängen, men jag är så trött att jag inte ens orkar läsa. Så nu blir det sängen med andra ord. Senare i veckan ska det bakas pingu-tårta och gås på klassåterträff :-)


Snart så...

Efter idag och imorgon så är jag ledig i hela sex dagar! Så jäkla nice, blir ju nästan som minisemester :-)



Mors dag...

Idag efter jobbet så blev det till att åka ut till Essvik. Man måste ju fira Mors Dag. Det blir lite konstigt ändå när alla mammor ska åka till sina mammor, då man vill fira sin egen hemma. Eller sig själv för all del, det kanske blir så nån dag också.
Har suttit ute på framsidan mest hela kvällen, men lite kallt blåste det allt. Kan det snälla bara sluta blåsa på dom flesta fina dagarna innan jag blir tokig på riktigt?!



Eller dessa från H&M...

 

 

 


May. 25, 2013

Lång jobbdag idag med pass öppning-stängning. Hann få besök av Mickis, min bror och Jessica innan dagen var slut, mycket trevligt :-)
Eftersom jag ska upp och jobba imorgonbitti med så blev det en väldigt lugn kväll med tacos och Hangover 2. Måste ladda upp inför trean nästa vecka, längtar!

Såhär fina händer får man efter fina, strasskal på mobilen ;-)



Bröllop...

Om jag skulle på bröllop i sommar, så skulle jag förmodligen klä mig i någon av dessa skönheter. Så himla fina, och jag älskar verkligen rosryggen på den ljusrosa!



Äntligen...

Jag har strukit en av två julönskningar som inte kom (tre om man räknar med Jensen Ackles) från listan. Nämligen ett Attract motionsband. Valde ett vitt/rosa naturligtvis, och nu väntar jag bara på att det ska bli levererat :-)




En dag på stan...

Idag har det varit en heldag på stan med Sandra. Lunch och lite shopping blev det. Med betoning på lite shopping då jag har beställt en större grej som jag visar sen ;-)


Suris...

Jag har surat lite sen i förrgår för jag surfade slut på internetet i mobilen igen. Fattar inte vad jag gör faktiskt! Så det blir betydligt mer svårbloggat utan mobilen :-)

Igår hämtade jag ut dessa godbitar:


Lysningen...

På Maddes lysning i helgen så tyckte jag att kronprinsessans klänning var så fin. Nog för att det mesta kan se lite tantigt ut på kungligheterna, men det får man tänka bort. Råkade iaf nyss "springa på den" när jag surfade runt i jakt på klänningar. Visade sig att det är en By Malene Birger för 3995kr. Tror jag suktar vidare ;-)



Present...

Hade ett litet paket som väntade på mig hemma efter jobbet. Först var jag lite skeptisk till ett oväntat paket, jag har nog sett för många filmer med brevbomber! Men till slut så öppnade jag det, och i låg det en lapp och ett armband från syster Evelina. Så fint, har verkligen börjat gilla vissa saker med döskallar :-)


VM-final...

Heja Sverige, gul och blå! Ligger och kollar på sista perioden nu i sängen, så jag kan sova direkt efter. Måste upp tidigt till jobbet imorrn, plus att det blev sömnbrist efter ESC igår, röstningen tog ju aldrig slut!

Men först ska vi ta guuuuuld, 3-1 precis nu!!! Tjohoooo!!! :-D



Mjukglass på tetra...

Jag har testar Arlas nya mjukglass på tetra i veckan. Mums... Dock så är det ganska omständigt, så inget man fixar på tio minuter. Först ska det hällas i en skål och vispas fluffigt, sen in i fryser i över tre timmar. Sen ska den ut och vispas igen till glasskonsistens. Men smakar mjukglass gör den :-)


Äntligen...

Som jag har väntat denna vecka! Jag tror att Danmark vinner, men självklart så hoppas jag på Robin. Måste vara lite antiklimax att vara den som uppträder året efter man har vunnit, det är ju i princip ingen som vinner flera år i rad.



Långt hår...

Jag tycker visserligen att mitt hår känns extremt kort sen jag toppade det för ett par veckor sedan, men det är nog mest inbillning. Kom igen nu, en decimeter till så kanske jag är nöjd :-)


Å andra sidan...

Så börjar det bli lite trångt på bokfronten!



Beställning...

Har sett att några av alla pocketböcker jag väntat på har kommit ut nu, så igår blev det ett litet klick! Dock väntar jag fortfarande på en hel del som släpps under sommaren.
Noras val, Eld och Vanessa: flickan i glaskupan är uppföljare på serier som jag läser, alla andra tillhör mina favoritförfattare. Sophie Kinsella, Marian Keyes, Sheila O'Flanagan och Cecelia Ahem


Lovely...


På't igen ba...

Efter mötet så fick jag skjuts hem av Julia (tack!! :-) ), och sen blev det en promenad igen. Uppe vid samma ställe, men ett annat spår som ligger mer på
Norra berget. Svettigt, men ändå skönt att promenera när solen lyser :-)


Slappt...

Har sovit som en kratta, vanligt när jag känner mig orolig över att försova mig. Det kändes ändå ganska lätt att kliva upp, och det måste ju bara bero på att det är så ljust ute. Dock börjar det svida till i ögonen redan nu!
Personalmöte på g, sen återgår jag till min ledighet igen :-)


God help me...


Fantastisk dag...

Vilken härlig vi har haft idag, inprickat på en ledig dessutom! Jag, Sandra och Jessica var på promenad uppe i spåret i Haga (som jag saknar mycket sen jag flyttade), sen gick vi vidare till Norra Berget där det blev fika/lunchpaus ute i solen. Och den nedrans, envisa vinden så klart ;-)
Vi gick även bort till utsiktsplatsen och upp i tornet och kikade. Känns liksom som ett måste när man är där.


Kvitter...

Den här veckan har jag tre dagars-ledigt igen, brukar bli så ungefär 1-2 gånger på en månad. Mycket uppskattat och skönt då det känns lite som minisemester varje gång! Fast jag blir jäkligt dagvild på jobbet sen ;-)

Nu har dom även bytt tema i Birsta, lite somrigare nu. Väldigt fiffigt och fint är det, men dom har börjat spela fågelkvitter vid träden som håller på att göra mig galen. Tänk er själv att stå och höra kvitt kvitter kvitt kviderikvitt i sex timmar varje dag, haha! Man kanske vänjer sig ;-)




Det fungerar...

Förstår ni vilket frihet det är med fungerande bredband?! Antagligen... Hela kvällen har jag varit inloggad utan problem, och det har som sagt inte hänt på 3 1/2 år!


Mer valpisar...

Nu har vi varit och tittat på valparna igen. Jag smälter som smör varje gång jag ser dom, kan knappt slita mig bort!


Promenad...

Ikväll blev det en promenad uppe på vallen med hundarna. Helt galet dimmigt ute idag, skulle inte ha velat gått i skogen själv i det otäcka vädret ;-)



Kalas...

Idag var det kalas för min bror Fredrik, trevligt med små, galna släktträffar ;-)


Älskade örhängen...

Ända sen Ms Jolie gled in på galan i dessa gröna örhängen så har jag velat ha liknande. Har tom letat mig igenom Bangkok, haha! Till min stora lycka så fanns det liknande nu på Asos, för nästan inga pengar alls! Klick, klick...



Ordningen återställd...

Den förlorade systern har kommit tillbaka till svallet! Eller egentligen två, men den ena vet jag inte om jag hinner träffa under helgen. Imorrn vankas kalas för bror Fredrik som fyller 40 (ssschy, berätta inte för nån, han tycker att det är lite jobbigt ;-P), så jag ska upp tidigt och göra klart tårtorna imorrn.

Älskar att komma till Essvik och klappa på dom här sötnosarna <3


Cookies...

Har även hunnit med att baka lite krispiga chocolate chip cookies ikväll!


Fusksol...

Tidig dag på jobbet idag, härligt! Jag fick dock fuska mig till lite bränna genom fusksolen, då jag inte har kunnat njuta av vädret ute så mycket ;-)


Sol igen...

Men vad hjälper det när man är inlåst på jobbet till kl 20 :-) Skulle visst bli sämre väder nu igen, trist på en långhelg!
Hur som, tänkte bara säga hej. Måste redan krypa ner i sängen så jag kommet upp imorrnbitti!



Playdate...

Jag och Sandra var iväg på äventyr tidigare idag, enda till Ica maxi, haha! Jag behövde handla en massa tårtingredienser inför fredag då jag ska göra tre tårtor. Jordgubbstårta, chokladtårta och morotstårta. Mums! Bottnarna har jag faktiskt stökat undan redan ikväll, då det blir tight med jobbet under veckan. Ska även hinna med att åka till Essvik och fira pappa som fyller år under innan helgen!


Underbart...

Åh, vilket fantastiskt väder vi fick idag, tack vädergudarna! Det behövdes kan jag lova. Hör liksom tonerna till God Morgon i huvudet när jag tittar på staden, haha;

"God morgon!
Två skuggor som ler
God morgon!
Dom tror att ingen ser
God morgon!
När deras händer rör varann
I ljuset som vaknar
Kan allting bli sant

God morgon!
Inte sovit en blund
God morgon!
Åh, nu är staden så ung
God morgon!
Det är som om den lovar oss
En dag full av allt
Som vi längtade till

Från fönstret kommer
Ljud som aldrig dör
Och alla vackra människor
Dom bara kör och kör
Och allt folk på trottoaren
Dom har hittat alla svaren
Och alla människor i baren
Sjunger lycka till med allt".





Soffpotatis...

En B&J på det här och lyckan vore gjord!



Söndag...

Imorgon fyller Julia år, så innan jag slutade jobbet idag så smög jag in lite tårta till henne. Kvällsfika en lugn söndag är aldrig fel ;-) Hipp hipp hurra!!!

Har verkligen haft svårt att fatta att det är söndag och inte vardag. Blir så när man har varit ledig under veckan och jobbar helgen, mycket förvirrande ibland! Men nu börjar jag komma till rätta med veckodagarna ;-)
Nästa vecka består av jobb, tårtbak, kalas och systrar på besök. Mer röda dagar till folket ;-)


Färdigt...

Före/Efter :-)



Måste köpa nya solbrillor...

Dags att försöka sig på det här med årets solglasögon igen. Att det ska vara så svårt att hitta ett par som jag passar i. Måste ju ha ett ansikte som inte är gjort för glasögon! Jag har hur många som helst hemma, men jag passar inte i några. Tror jag ska ge dessa ett försök i år:



Dags för jobb igen...

Det känns som att jag har varit ledig i en mindre evighet, sista april känns såå längesen. Men jag har fått ganska mycket gjort ändå måste jag säga! Jag har renoverat mitt sängbord (får ta det som ska upp på vinden nån annan gång), målat ett till mamma, trimmat fyra vovvar, klippt mig, sommarstädat och fixat iordning lilla altanen hos mamma & Anders, beställt nytt mobilt bredband, beställt vårskor. Ja, ni hör ju ;-)
Jag hade faktiskt tänkt att äta upp det jag skrivit tidigare om att jag aldrig skulle välja Telenor igen, och faktiskt testa deras 4g istället (dom ska ju ändå ha bäst 4g nät). Dock fick dom för sig att ändra deras utbud igår, så nu fick man tex 12gb för 399kr (innan fick man 20gb för 199kr). Det är ju pyttelite surf för onödigt mycket pengar, så då vart jag vrång igen! Till slut blev det tele2 efter att min bror kollade upp vad som skulle bli bäst för mig, så till slut hamnar jag på 4g, 40gb för 229kr/månad. Mycket trevligare :-) Nu ber jag bara att det ska fungera utan problem efter 3 1/2 år av strul!



Skor...

Det värsta med dessa övergångsperioder vädermässigt är kläderna. Ena stunden är det sol, nästa moln, sen regn och helt plötsligt hagel. Jag tycker ballerina är för bart och Converse är inget för mig. Har därför letat efter "tofflor" som jag kallar det, och ikväll vart det en beställning från H&M på dessa. Hoppas att dom passar nu också :-)


På g...

Nu har renoveringen av sängborden börjat. Tänk att lite vitfärg kan göra att det ser så mycket bättre ut bara där. Ska köpa knoppar i helgen också :-)


Bedårande...

Jag kan inte sluta titta på bilderna, valpar är ju bara helt bedårande! Längtar tills dom öppnar ögonen och börjar springa så jag får titta på dom igen ;-)


Puppylove...

Titta vilka bedårande saker jag fick snusa på igår! Fyra dagar gamla valpar, så smått, så smått...



Valborg...

Ursäkta min frånvaro, men jag lyckades göra slut på min surf i mobilen ;-)
Kom faktiskt iväg på en liten brasa igår, vilket jag aldrig brukar, men det varade inte då länge för det blåste så kallt. Vinden gick åt fel håll när dom tände brasan också, så man blev helt dränkt i rök och askpartiklar. Luktade mumma i håret ;-)

Som grädden på moset, så tror jag att nånting som jag åt igår var lite dåligt, för jag mådde så jäkla dåligt inatt! Mådde galet illa och hade så ont i magen. Vaknade hela tiden, ena stunden helt sjöblöt i svett och i nästa stund så frös jag. Trodde nästan att jag skulle kräkas, men till slut lugnade det ner sig på morgonkvisten. Nu känns det iaf mycket bättre! Har tom varit hemma hos mormor och morfar på födelsedagsfika :-)


RSS 2.0