Klantarsel!

Jag tror att jag ska börja föra olycksstatistik över mitt liv! Idag snubblade jag över en kartong så jag nästan åkte på rumpan igen precis framför en kund, och nu ikväll så klämde jag mitt finger. Igår svingade jag handdukshängaren rakt över mitt käkben! Är det normalt att vara så klumpig eller lider jag av dålig motorik på något sätt? haha!
Jag kan iaf med glädje berätta att fisken fortfarande lever!^^

Det är så sent nu så jag blogga riktigt nån annan dag^^ Kanske imorrn om ni har tur haha! Ska ju iaf inte jobba nu så..

Godnatt! =)


  

The moment of truth^^

Idag kom bekännelsen, mamma frågade hur många skor jag har köpt under min tid på Wedins. Jag har köpt ut sex par skor och två par tofflor på sju veckor. Jag kan alltid trösta mig med att man får bonuscheckar till slut när man handlar så mycket, haha! Hur hon visste om leopardskorna vet jag faktiskt inte, jag blev helt chockad när hon nämnde dom^^
Nu finns det ett par stövlar och ett par tofflor som jag inte kan släppa taget om riktigt, får se hur det blir med dom i framtiden, nu ska det ju köpas julklappar också! Nån som har bra julklappstips? Jag hatar när alla säger att dom vill ha en kram eller snälla barn, alla vill väl ha paket. Annars blir det som Teliareklamen, hahaha! jag ska bara unna mig en liten klänning först, sen ska jag lägga mina pengar på andra. jag tänkte ha den på jul så det är en bra investering, eller hur? Den lilla svarta och mina leosar blir asbra^^  Skulle behöva en läppglans från make up store, ny hårfärg och ett par knästrumpor också faktiskt... Omg listan kan ju bli lång om jag fortsätter!
Jag har önskat mig den första julklappen också, en ascool resväska. Fråga mig inte varför jag vill ha den egentligen, men liksom take a look så ser ni att det står mitt namn på den, den är så jag som en viss person skulle säga^^

Jag var inne på Kicks idag, och när jag står där och väntar på en i personalen så hör jag nån säga:
 
Hej, hej på dig!
Jag: Eh hej!
Vart är du nu då?
Jag: Öh, på wedins.. *sätter på ett klistrat leende*
Trivs du där då?
Jag: joo, men jag ska snart sluta.. *ser ut som ett frågetecken*
Visst gick du på ljusta? Du ser så annorlunda ut..
Jag: Eh, joo.. *tänker så det knakar på vem sjutton människan är*

Sen kom killen tillbaka, och jag gick därifrån. slog det mig vem det var, haha Min gamla lärare! Den enda som nånsin har gett mig vg i matte, haha!

Dagens roligaste var för övrigt när jag sa att mikaela påminde om Sebastian i lilla sjöjungrun när hon knappar på kassatangenterna. Ni vet ljudet som blir när han springer på stenarna med klorna, haha! Vi skrattade gott åt det^^

Pappa kom också med en Einsteineplik. Jag visade mitt enorma blåmärke.

Han: Vad har du gjort? =O *värsta chockad*
Jag: Jag sa ju att jag ramlade in i bilen!
Han: Ramlade du under?
Jag: Haha näe, jag ramlade in i den öppna dörren.
han: Det där måste ju ha gjort jätteont! =O
Jag: Öh daah!^^

 Trolley från Wedins accessoarer

Hemma igen!

Om ni tror att jag övedrev min lilla skada som jag fortfarande har, så kolla in en bit av mitt ben därnere^^ När är jag typ lilabrun, haha!

Har ganska nyss kommit hem nu. Min nacke känns ganska död efter att ha sovit i bilen. Alla som har testat det vet ju hur normalt man ligger med huvudet, not! Jag är som ett litet barn i bilar, somnar asfort, speciellt om det är mörkt ute!
På vägen ner tog det typ drygt fyra timmar, ni kan ju anta hastigheten det gick i, haha! Plus att vi stannade två gånger efter vägen. Är ju 50 mil dit härifrån, så det gick fort!!
När vi kom fram så åkte vi ganska snabbt in till stan för att äta något. Jag åt en toast med parmaskina och mozzarellaost om ni är nyfkna^^ Sen strosade vi  affärerna, ganska liten stad det där. Vi gick in på BR leksaker och där blev vi kvar ganska länge. Mer för oss vuxnas skull än barnens tror jag, hahaha! Vi hittade en sjukt kul kyckling xD Man skulle strypa den med handen så började den kraxa, kinderna blev röda, ögonen ploppade ut och den viftade med vingarna och benen^^ Asså det va den fulaste leksaken jag sett, men det är hemskt att den finns i en leksaksaffär. Jag och Lotta stod dubbelvikt av skratt och pysslade med den där^^ Den hette faktiskt Anger nånting så det kanske är meningen att barnen ska avreagera sig på den där istället för på andra^^ Jag kom iaf ut därifrån med olika sidenband som jag fyndade.

Efter vår tacosmiddag som var supergod så spelade vi poker och drack lite. Det var första gången jag spelade riktig poker med marker och allt, gissa om jag hade problem att fatta, hahaha! Sen alla ord, jag ba omg! Jag åkte ut först av alla (oväntat^^), men jag tror att jag har fått lite grepp om det nu genom att se dom andra. Jag tror att jag skulle gilla det bättre om det inte tog sån jäkla lång tid. Är lite trist att sitta och vänta bara på att det ska ta slut^^

Sen nu när vi skulle åka hem så drog jag bara mössan på huvudet, för jag hade inte planerat att se nån, och mitt hår var katastrof! Orka fixa för en biltur liksom, men iaf så stannar vi för att äta (önskar att jag hade vetat det innan) och tror ni inte att det sitter en buss med hockeykillar där då! Eller om dom spelade själva vet jag inte, men de stod modo hockey på bussen. Brorsan sa att det var J20-laget så jag tror på honom^^ Det var inte kul!^^

Måste dra ett par repliker som syrrans barn sa i helgen! Igår fick barnen Pirates 2 när vi va på stan, sen titade vi på den när vi kom hem. När alla vi satt vid bordet innan maten så kommer han in och drar hela slutet i filmen.

Syrran: Jaha nu behöver inte pappa se den (han satt också vid bordet), han har inte sett den än!
Oscar: Men jag berättade ju bara hur den slutade!^^

Sen idag så öppnar jag dörren till dom när dom kom hem från sin promenad.

Oscar: Vad är det med dig då, har du druckit vin?

Fråga mig inte vad den sista repliken kom ifrån för det hade jag sannerligen inte gjort idag^^ Haha!

Hoppas ni har haft en trevlig helg! =)

  Lilla Ebbe 1 år


Nyköping

Hej alla mina små kycklingar^^

Jag tänkte bara skriva en kortis eftersom jag ska till Nyköping kl 07 imorrn! Vi ska fira storasyster som fyller 30 nästa helg!

Alltså, jag fattar inte hur jag lyckas göra nått klantigt hela tiden! Alltid, alltid just jag! Jag skulle parkera så nära kanten som möjligt utanför garaget så Anders kommer ut med sin bil i helgen. Jag tycker att det är lite svårt att veta vart man har kanten så jag bad Evie guida mig genom vart jag skulle parkera. När jag står still så öppnar jag dörren och hoppar glatt ut! Trodde jag! Vår infart var nämligen slut där för jag hade parkerat så när kanten att jag halkade ner för slänten och slog i låret i bildörren med värsta smällen. Jag är nu ägare av ett decimeter långt blåmärke på mitt vänstra lår. Rör mig där och jag skriker av pain^^.. Jag vill inte tänka på hur det ser ut imorrn, och jag lär få skippa mina tighta jeans i helgen...
Stackars mig^^ Haha!

Näe nu måste jag faktiskt sova, ska upp halv sex! =O

Ditt namn, madame?

...sa postkillen till mig när jag skulle skriva på paketen...

Jag måste börja prata om två kvinnor som kom in vid två olika tillfällen igår på jobbet. Den första hade den vidrigaste, fulaste jackan jag någonsin sett! Det var illgrön, puffig och hade puffiga duntrumpetärmar! Ni kan ju föreställa er, urk!!
Den andra stank så hemskt så jag var tvungen att bokstavligen sniffa på hennes plastpåse för jag trodde att jag skulle kräkas! Hon luktade inte illa, bara alldeles för mycket kärringparfym!

I alla fall,.. jag har kommit på att jag skulle bli en jäkligt dålig chef, för jag tycker inte om att bossa över främmande folk! Vi har ju två yngre praktikanter nu, och ganska ofta säger chefen åt mig att sätta dom på nån syssla. Jag känner mig så elak! Fast jag är ganska snäll så dom måste bara gilla mig iaf^^ haha!
Lite konstigt det där, för samtidigt som jag inte gillar att köra över andra så vill jag ha det på mitt sätt, annars kan jag bli jäkligt sur! Jag gillar inte att få kritik heller, det tar jag inte så bra^^ men jag bråkar aldrig, och de är väldigt, väääldigt sällsynt att jag blir arg. Förutom när jag bråkade med en kille en gång, och när jag skrek åt en tjej i krogenkön, men det ska vi glömma^^ Det är liksom så sällan jag blir sådär riktigt arg, så när jag väl blir det så är det mindre kul att vara i närheten!

It started on a tuesday afternoon...

...before you know its wednesday....

Det finns inget sätt att få mig snabbare ur sängen på morgonen än det där välbekanta ljudet! Sen är jag visserligen så trött att jag skulle kunna somna på huvudet i duschen, men upp kommer jag iaf, haha!

Jga har ju ganska få dagar utan olyckor, måndagen var inget undantag! Jag skulle kliva ur bilen nere vid torget efter lunchen. Det ska väl gå ganska smärtfritt, men inte i mina skor! Finns det en sladd så ska jag givetvis fastna i den sladden också. När jag hoppade ur bilen så fastande jag med ena foten så jag landade ashårt i en konstig ställning på ena benet. Det var ljumsken jag sträckte då, men idag vaknade jag med knävärk istället efter dunsen från landningen. Lyckades även med ett ökänt djungelvrål också. Och vem kommer gående precis då om inte min arbetskamrat, man ba hej^^

Det blev ett segt uppvaknande idag. Jag låg och snoozade i en timme, orkade verkligen inte kliva upp. Den där bra väckningen uteblev idag, haha! Sen ser jag när jag ska gå till jobbet att en viss person är utanför, jag ba, oh no, inte idag! Har känt mig som en rugguggla hela dagen, så det var inte så trevligt att behöva komma så nära just idag! Andra dagar skulle jag faktiskt ha uppskattat det, för det händer alldeles för sällan!

Jag måste dra ett par nya favoritcitat också^^ Jag såg en realityserie igår där en polis tog två personer nästan på bar gärning. Dom skyllde ifrån sig och sa att dom inte kände varann!

Polisen: Han hade gylfen nere och ditt huvud kom uppstickade! Du sysslade för fan inte med fågelskådning!

På Rix morgon zoo pratade Gert om att han har bjudit in en kille på torsdag som kan dra bilar med sin.. eh.. lilla vän där nere!

Titti: Men då kommer ju Ola hit och gästar oss!
Nån: Dom kan ha dragkamp!

Nu ska jag se Grey's, spännande värre ikväll =O Haha!

Restaurangbesök & Släkträff

Sista veckodagen på jobbet, och jag måste naturligtvis göra bort mig! In kommer för en gångs skull en söt kille. Typ runt 23-24 skulle jag tro. Så står vi tre stycken vid kassan för det fanns sjukt lite att göra i fredags där. Så säger ena när han kommer till kassan att jag ska ta det med ett flin. Jag ba okej, så tar jag skon av honom (faktiskt den skon som jag är kär i där, och önskar att jag hade en pojkvän att tvinga på, pluspoäng för det^^), och går bakom disken till herrlagret. Of course så står det massor av hyllor där på golvet som jag missar och snubblar rakt över. Jag håller på att dyka på näsan så mitt i skramlet ger jag utlopp för min skräck i ett djungelvrål innan jag får tillbaka balansen! Så stoppar Mikaela in huvudet och kollar vad jag gör, jag ba I'm okay^^!! haha! Snacka om att mina kinder hettade och var samma färg som brandbilen när jag kom ut till killen igen!

På kvällen åkte jag till sandra men min chipspåse i högsta hugg^^ Vi bänkade oss i hennes rum och kollade på saw 2! Jag är lite efter med den, men bättre sent än aldrig! Jag måste ju se den nu så jag kan se 3:an så fort som möjligt! Jag gillar verkligen såna filmer, men asså dom där är ganska magstarka, så himla blodiga! Man ba ajajaj! Störda saker dom hittar på också, liksom vem kom på det manuset^^ Många har sagt att tvåan är bättre än ettan men jag ve inte vad jag tycker^^. Den var då mer blodig iaf!
Vi klämde in lite idol också innan filmen, men orkade inte se klart. Sen hade jag min premiärtur med Sandra som chaffis, och jag kom hem då med^^ haha!

Igår var jag hos mamma. Fick erbjudande om att gå ut men jag orkade inte^^. Så åkte jag och syrran till affären, där träffade vi mormor och morfar! jag ba ska ni till oss nu =O Dom ja, vi ska bara handla lite! jag ba Evie, spring, jag vill inte parkera framför deras ögon, haha!
Dom hann väl nästan bara åka innan bror Fredrik och Lotta kom på besök. Lotta snaggade Anders, så nu har inte han mycker hår kvar! Med sig hade dom stora chokladkakor och brownies, jag ba hello^^ Sen såg jag mamma mata ena hunden med en browniebit, jag ba omg är du galen?? =O Den kunde ju jag äta! haha! xD
Apropå mamma så har hon varit på mig om ett armband jag lånade till balen, men som hon inte hittade nu. Jag ba nej jag har inte det, för alla andra balsmycken vet jag vart jag har, och jag har inte använt dom sen balen. Hon har letat massor och frågat mig ännu mer! Så idag tappar jag nått bakom min byrå så jag drar fram den, och vad ligger inte där då? Jo mammas armband. Jag ba här mamma! Hon ba vart var det? Jag ba *host*på golvet*host*! ^^ Gud, vad jag hatar att ha fel! haha!

Idag var jag på Stekhuset och åt med andra sidan av familjen. Vi var alla pappas barn, brorsans sambo, min systerdotter, och självklart pappa som bjöd^^ Jag fattar inte vad som är så svårt att förstå när man säger genomstekt! Alla utom min bror skulle ha det, och han var verkligen en av dom som fick dom mest välstekta. Jag skulle hugga in på min bit, men den var alldeles rosa, jag ba urk!! Sen bytte jag med syrran, och vi fick nya om vi ville. Men maten var jättegod iaf! Efterrätten var också trevligt, haha!

Nu ska jag bara jäsa framför datorn, eller möjligtvis soffan, haha^^ Emma har ju sagt att jag inte är känd för korta bloggar, så det är bäst att jag slutar!^^


Olyckor & Invigning

Det blev ingen blogg igår, jag hade en liten olycka med vår dörr (Läs: jag lutade mig mot skjutdörren och den rullade iväg med mina fingrar kvar så jag klämde mig). Alltid kul att ha en syster som gottar sin i min klumpighet, haha! Men det bjuder jag på!^^

Det kom in världens trevligaste tjej idag på jobbet. Hon skulle lämna tillbaka ett par trasiga skor, för hon bor i Skåne och har inte Wedins i näreten. Sen vettefasen hur vi kom in på allt, men hon hade iaf flyttat till in kille i Tomelilla för två månader sen, och nu var hon hemma och hälsade på en vecka. Hon sa att hon längtade hem när hon var här, och hon kallade Tomelilla för en håla. Kan hända att det stämmer, jag har ingen aning, haha! Poppis med skåningar här idag. Var en annan inne förut idag. Det var typ den minsta tjejen jag nånsin sett, så himla gullig! Hon hade en kompis med sig som stod vid kassan, och jag trodde att den andra var ett barn, sen började hon fråga massor. Jag ba oj då, hon är vuxen^^ haha! Skånska är ju alltid trevligt, så jag ba prata på typ^^ haha!

Väl hemma på lunch så pratar jag i telefonen med mamma. Så fort jag lägger på så säger pappa: du har haft ihjäl tre fiskar! Jag ba: What? =O Syrran flabbar soffan! Jag ba =O Jag har tydligen lyckats mata ihjäl dom. Jag hade vårdnaden om fyra jäkla fiskar i typ tre dar och det slutar med att en överlever i min vård. Hur svårt är det att sköta FISKAR??Den sista höll på att dö också, pappa hade tydligen räddad den i sista sekunden när den höll på att krampa och rulla runt..
Jag visste inte att det var farligt att tappa matburken i vattnet^^  I'm a bad, bad person..

Nu har vi nyss varit på invigningen av nya köpcentrumet. Det ser så himla annorlunda ut, och är så mycket nytt så jag känner inte igen mig alls. Det mesta ligger ju i delen som brann ner när O'learys låg där. Med  något vilt i blicken och fradga i munnen över alla kläder jag vill ha, så strosade vi omkring en snabbbis i trängseln. jag ska kolla mer noggrant vid ett lugnare tillfälle utan Subwaymaskotar som delar ut kakor, och amerikanska footballspelare som står och motar bort folk i Bik Bok-öppningen, haha! Jag kommer säkert drömma mardrömmar om den där maskoten. Enda sen Gröna Lundbävern hoppade på mig bakifrån så jag höll på att dö av skräck, håller jag dom helst på avstånd! 

Nu ska jag fantisera om hur jag skulle se ut i alla fina kläder, haha! Pusshej! =)

Frukostmöte...

Idag var jag uppe före tuppen! hade frukostmöte inne på 1891 om den nya gallerian. Vi fick veta att det ska heta in: (hoppas det inte är en hemlis). Dom ska börja lansera det imorrn tror jag. Känns lite kosntigt att vi ska ha invigning nu när huset inte är klart. Dröjer liksom ett år, men men.. Vi fick speciella invigningströjor som alla butiker ska ha. Slibbiga vita äckliga saker. Jag citerar en tjej på jobbet : "jag ser ut som en stor blubb i den här!" Jag trodde att jag skulle komma undan eftersom jag har slutat kl 19 då invigningen är, så jag ba, ska jag också ha en? Chefan ba, ja du kommer inte undan! Attans bananer! Haha!


Nu har jag och syrran gjort värsta gourmémiddagen (haha), så idag har jag fått mat i magen^^ Ser på Ugly Betty just nu, och inväntar Grey's anatomy! Jag får rysnigar av reklamen för dagens avsnitt. McDreamys blick och leende som han ger Meredith när hon är ledsen. Man riktigt ser hur mycket han tycker om henne, så KYSS henne!! Haha! Asså jag blir verkligen hypnotiserad av reklamen!
Jaja nog om det, nu ska jag göra nått annat!^^

So long!


Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken...

Jag måste bara skriva in ett stycke ur boken "En oväntad semester"! Jag låg och fnissa mitt i fredagsnatten så länge att jag var tvungen att börja hosta för att dölja det, så inte pappa skulle undra vad jag höll på med^^

"Så småningom kom han till saken och frågade om inte vi kunde träffas. Han ville gärna bjuda ut mig på middag, om jag inte hade någonting emot det.
Under hela telefonsamtalet stod Brigit brevid och spelade luftgitarr. Hon stod med benen brett isär och kastade vilt med håret upp och ner.
Samtidigt som jag besvärat försökte avböja Lukes inbjudan stod Brigit och juckade med underlivet mot mig och vickade med tungspetsen. Jag vände ryggen åt henne men hon följde bara efter.
-Hm, jag tror inte att de är en särskilt bra idé, mumlade jag generat till Luke. Du förstår att, eh, jag vill inte ha något förhållande. Vilket var en stor lögn. Det var bara honom jag inte ville ha något förhållande med.
Brigit var nere på knä vid det här laget, frenetiskt spelande på sin luftgitarr med ansiktet mot taket i en sån där extatisk grimars som heavy metal-gitarrister alltid har som betyder "jag håller just på att få tidernas orgasm"."

Jag kanske var trött men jag fick ett anfall av luftgitarren iaf^^ Haha!

I lördags var vi då ut. Tillbringade kvällen hos Maries bror några timmar innan vi gick ner mot stan. Det var ganska många gamla bekanta ute som man träffade på, men det var ju inte den roligaste utekvällen vi haft, så vi åkte faktiskt hem ganska tidigt. Innan vi åkte hem så ville the people ha Maxmat, så jag körde in i driven där. Jag ba Marie, du får prata! Haha! Sen står vi och väntar ett bra tag, så när det blir vår tur att komma till luckan så tänker inte jag på att köra nära hålet. Avståndet blev liksom enormt, jag ba vad ska jag göra^^ Evelina ba, men är det inte lättast om du kliver ur bilen och hämtar maten? Never att jag blir historiens första människa som kliver ur bilen i en drive in! Snacka om att förlora sitt syfte, haha! Men jag var tvungen att hänga utanför fönstret så jag kan inte påstå att det var sååå mycket mindre pinsamt heller, hahaha! =D Så kan de gå!^^

Sen för att gå till dagen så ska jag börja med att säga GRATTIS SANDRA!!! Hon har nämligen tagit körkort idag, wiie!! =D Körskolan jublar säkert nu när ingen av oss är kvar eftersom vi stannade där i evigheter, hahaha! Vi firade med att hon följde med mig hem på lunchen. Gissa vem jag såg? Mhm exakt, guldlock! =) Jag bara gick där leende och tittade, och hejade lite lätt naturligtvis. För långt avstånd för något annat. Inte för att jag tror att han skulle uppskatta en lång konversation med mig heller, haha! Men jösses amalia, han är så himla fin!

Pappa bilar med sin bror till Tyskland och kommer hem på onsdag. Jag trodde att pappa hade glömt att köpa balsam till mig så jag hann få nått smått galet i blicken innan jag hittade flaskan^^ Vara ensam hemma betyder också att jag blir utan mat. Vem orkar laga mat till sig själv egentligen? Jag är fascinerad av dom som tar sig tiden!



Haha...


 
 
   

A little bit of everything

Nu har jag sådär mycket att prata om igen så jag vet inte hur jag ska få det här att bli sammanhängande^^

För det första så öppnade jag tidningen igår och såg att erotikmässan kommer hit (läs: sundsvall) till våren. Gissa vem som troligen kommer att va där! ;P

Sen vill jag klaga på sandningen i den här staden. Har ni tänk på att det finns folk som FAKTISKT GÅR PÅ TROTTOARERNA??? Skärpning tack, om inte alla 55+ (och jag) ska ligga med brytna ben på sjukan!

Chocknyheten: Reese Witherspoon och Ryan Phillipe skiljer sig! Om inte ens det ultimata underbara paret kan hålla ihop, vem kan då göra det? Kan man hålla ihop mer än ett par är nu för tiden?
Det känns lika hårt som när Jennifer Aniston och Brad Pitt skiljde sig!
Sen finns det en skilsmässa som jag har sett fram emot! Britney och Kevin! Divorce Kevin-kampanjen verkar till sist ha fungerat!  Jag personligen längtar efter en ny comeback från Britney med massor av hits jag vill höra på dansgolvet! You go girl!^^

Sen för att hoppa till jobbet (sorry men man blir skadad^^)! Igår hjälpte jag en man med att hitta vantar. Han hade lite korta fingrar så det var svår att hitta rätt. Sen kollar han på mina och säger: "Du har långa vackra fingrar. Jag har hört att människor med långa fingrar är klokare!" Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, klok som man är!^^ Haha skojar bara, känns inte som jag kan ta åt mig på just de punkten^^. Det andra kan jag dock skryta om lite, haha! Jag var på manikyr en gång, och hon som fixade mina naglar blev helt fascinerad av mina händer och nagelbäddar. Hon visade mina händer för alla andra sa att jag kunde bli handmodell! Kul att man skulle platsa som modell på nån front, hahaha!
Det krävs bara såna där småsaker för att göra mig glad. Jag gillar enkla saker som när nån säger att jag har fin jacka, frågar vart jag har köpt mina skor, hur jag får håret som jag har det, eller när nån säger att jag är söt.
Angående det, killar, vet ni hur många tjejer som föredrar att bli kallad söt istället för snygg? När vi pratar om andra tjejer som vi vill se ut som, så är det ofta dom där tjejerna som man nästan hatar för att dom är så himla söta vi väljer! Snygg känns mer som en raggningsreplik på krogen än som en ärlig komplimang...
Det här går ju fantastiskt bra, nu kom jag ju in på nästa ämne, krogen!^^ Det blir utegång på lördag och klädproblemet har nu börjat! Fast jag tror att jag ska ta min (Evelina, skvallra inte för mamma) nya oversizeskjorta. Den känns inte så uppklädd. =) Jag ska även vara chaufför den kvällen, vilket betyder att jag är nykter på lördag. Känns som alla andra helt plötsligt kommer bli jobbiga, haha!



   

(Kommer inte på nån bra rubrik idag)

Idag har de varit en sån där lite halvt rolig, men skum dag! Jag drog mig för att gå till jobbet imorse men det var faktiskt helt okej! Jag kom in i en "djup" diskussion om Bh:ar med chefen. Såhär sa hon:

"Man ska ju göra ett sånt där test för att se om bh:n passar. Man böjer sig fram och ser om brösten stannar kvar, du vet! Eller näe det vet du inte för du har så små!"

Omg tack! Hahaha! Kinda hurt, men jag vet att jag inte spelar i samma liga som Dolly Parton, så det är okej! Det var ju inte menat som en negativ pik från henne heller^^Jag började asgarva så jag trodde att jag skulle sätta min Mars i halsen, haha!
Senare kom det in en tjej som skulle dra sitt klubbkort i efterhand, så jag hjälpte henne med det. Sen när hon var på väg att gå så säger hon: Du, jag måste bara fråga, hur får du ditt hår sådär? Jag ba *hark, hark* jag gör det med en locktång, sen drar du... blabla (skulle kunna babbla om det i en evighet)^^ Hon ba förlåt att jag frågar! Jag ba, gud det är ingen fara, haha! Faktiskt väldigt smickrande tycker jag, så jag var på bra humör resten av dagen! =) Också måste jag bara säga att jag faktiskt köpte en egen (brukar alltid sno mammas^^)mascara idag - Plötsligt händer det!

Snart är det ÄNTLIGEN Grey's anatomy, som jag har  längtat! Go Dr Shepherd!!!
Nu ska jag gå och testa min nya tröja^^

Så precis nu Grey's. Jag tyckte verkligen om dom sista orden: "Here's the truth about the truth. It hurts.. So, we lie.."

Yeah, yeah

Jag har varit sjukt trött idag, helt obeskrivligt! Har även mått lite skumt så jag gick faktiskt hem ifrån jobbet idag.  Illamående och yr, fick även en skokartong i huvudet, jag ba suck! Haha! Asså dom där jäklarna väger ganska mycket!^^
Är man mest seg, en pina och inte så trevlig mot gästerna så är det lika bra att gå därifrån tycker jag! Eftersom det var typ den enda lediga tiden som jag har nu för tiden så passade jag på att köpa dom där jeansen som jag skulle ha, och blusen på Zara. Jag orkade inte testa den eftersom jag ville hem, och jag blev inte helnöjd med den. Tror nästan att jag faktiskt ska lämna tillbaka den! Finns liknande blusar på andra ställen som knske sitter bättre, vore trevligt om jag nångång hade mer än en timme att kolla, haha!
jag hittade ett par skor också (surprise^^) som jag har missat i butiken. det är faktiskt ett par gympaliknande skor (!) i svart läder. Dom skulle upp på vinden nu så jag var tvungen att lägga undan dom med^^. Jag har inte helt bestämt mig för dom men jag har verkligen varit på jakt efter liknande skor aslänge. Liksom pumps och mukisbrallor går inte så bra ihop!
Sen tog jag återbesöket hos optikern på en gång. Han sa att det hade blivit värre istället för bättre, så jag fick en remiss till en ögonläkare för behandling. Läskigt, jo tack!^^ Men han sa även att det inte var så allvarligt, så de kändes skönt! Efter det beöket fick jag äntligen halka mig hemåt^^ Jag hade glömt hur skönt det var att va hemma på dagarna, känns som det var evigheter sen man fick se dagsljus hemifrån, hahaha!

Iiih omg nu har mitt körkort kommit! Jag måste hämta ut det bara^^ Gud vad kul, haha!

Summan av kardemumman...

Hockey var det alltså igår, spänd av förväntan som vanligt satte jag mig i ishallen och tittade på matchen! Jag älskar när hemmalaget presenteras och det sprutas glöd och spelas pampig musik. Det ger mig typ gåshud (eller tuppskinn som mamma säger^^)!
Det blev iaf lite action i tredje perioden! Slagsmål så hjälmarna rök, jag satt typ och gapade som vanligt när det blir fight!^^ Jag känner bara hur ont det ska göra!

Det bästa: Alla helt crazy supportrar som skriker saken som: Åk skridskor Hedström, det är för fan hockey vi pratar om, och tackla för helvete! Nog för att jag själv ser mig som timråfan, men jag tycker att det är roande när man tar det lite väl seriöst! Jag trodde samma karl skulle få en hjärnblödning vid HV71:s 2-0 mål, vid det tredje målet lämnade han ishallen!^^

Det sämsta: Att Timrå IK förlorade, som på alla andra matcher jag går på! Haha!

Idag drog jag med syrran för att köra lite bil. Det kändes helt okej faktiskt, jag skulle bara behöva bli lite säkrare på alla regler^^. Mörker drar jag mig fortfarande lite för dock, och helt ensam i bilen har jag inte testat än! Det kommer nog det med. Jag har ju faktiskt inte ens en bil att köra själv! Apropå egen bil så fick jag en rosa rattmuff och en rosa isskrapa i körkortspresent av mamma och Anders! Det kallar jag sätta personlig prägel på min blivande bil, hahaha! Det är med spänd förväntan jag kollar posten imorrn, mitt rosa alldeles egna kort kan kanske finnas med^^ Eller fakturan som jag får hämta ut det med snarare^^
Jag fick även en trevlig summa pengar som jag ska spendera imorrn på en blus från Zara! Ska även kolla efter nya jeans och eventuellt hämta ut mina leopardskor! Ny läppglans efterlyses också eftersom jag
klantigt nog har tappat min underbara, och jag vet inte ens om den finns kvar =O
Jag saknar även min vita skjortklänning så om nån har lånat den utan att jag minns det så hojta gärna innan jag själv (eller Sandra) får hjärnblödning!

Igårkväll så letade vi hysteriskt efter något vettigt att se på tvn, men det fanns liksom inget. Till slut hamnade vi på norska trean och ett program som hette Sexskolan. Och ja.. det var verkligen en sexskola, Efter det programmet såg vi en dokumentär om att förstora snoppar... trevlig tv-tablå, verkligen! Haha!

Måste bara avsluta med att säga att jag HATAR när folk inte svarar på viktiga mail! Jäkla strama företag som skiter i det man undrar över även om man KLART poängterar att det är viktigt att få information! Gaaah ta er där bak!




 Jag och Bäbis ute i snön igår.

Friday!

Jag har haft så sjukt kul efter lunchen på jobbet idag så jag vet inte vart jag ska börja^^ Det kom ännu en tjej som jag inte har träffat förut till jobbet idag, jenny eller jennie heter hon. Så när jag kom tillbaka efter lunchen bestämde vi oss för att åka och hämta resten av paketen som var kvar nere vid lastrummet. När vi väl kommer ner så kommer vi på, aj då vi glömde att ta med vagnen att lasta paketen på! Men vi tänkte lösa det finfint genom att dra upp hela postvagnen istället, och sen åka ner med den igen. Ni vet såna där stora vagnar som posten altid lämnar stora kartonger och paket i! Så börjar vi dra den, gick vääääldigt tugnt eftersom det var över bristningsgränsen med kartonger i den!Vi klarade oss till hissen iaf där vi skulle skjuta in den genom dörren. Poff sa det och vi insåg att vi var lite väl optimistiska med höjden där, så vi fick ta ner nån kartong och släpa in efter. Så åker vi upp igen, drar ut vagnen... och fastnar... Vi kunde typ inte rubba den så vi stod klämd i hissen , vid dörren och utanför. Det är halva våningar man åker så nedanför stod det en ung kille i köket och skrattade åt oss för han såg hur vi kämpade genom fönstret!^^ Gulligt av honom, verkligen!
Sen bytte vi plats så jag fick stå och stjärta hissen typ och till slut fick vi den därifrån! Då lastade vi på kartongen igen för dom är alldels för tunga att bära! Så kommer vi fram en bit i korrodoren, vi ba oh no en sprinkel i vägen! Så vi skjuter paketet åt sidan, drar fram vagnen, kommer till svängen.. och där tog det stopp... Där står det en jäkla kundvagn ivägen så vi kunde inte svänga! Vi öppnar båda dörrarna så vi ska få mer plats, och står och kämpar utanför Café Glädje som har massa besök av killar i vår ålder. Pinsamt? javisst! Asså vi skrattade så sjukt mycket för allt gick bara fel Sen kommer vi äntligen ifrån vagnen,. försöker skynda oss ifrån caféet med nån slag värdighet kvar men då är vi på väg in i skyltfönstret på ohlssons istället. Vi ba herregud typ! hhaa! Vi hamnar utanför wedins, och åter igen kommer vi ine genom dörren, så jag ska ta ner kartongen, och tappar den med ett duns, nanana sa vi^^
Sen packar vi av, åker ner och lämnar vagnen. När vi rundar samma café med samma folk igen, så kör hon på mig så man hör en smäll och vagnen åker upp på min häl! AJAJAJ!! Det gjorde sjukt ont och jag släppte vagnen och haltade iväg garvandes tillsammans med henne. Jag ba det är ingen fara typ^^ Sen ska hon köra fram och träffar papperskorgen! Bra jobbat igen! Haha!
Sen kommer vi upp igen och kommer på att vi måste slänga sopor på en gång, så vi packar på en annan liten smidig vagn. Vad är oddsen att nått ska gå snett igen tror ni?^^ Mitt jobb är att hindra allt från att rasa ner och när vi går där vid caféet så rasar jag ner en kartong och en sopsäck så folket fick hoppa undan typ.. Jag ba i'm sorry^^
Tror ni att vi bjöd på underhållning för gästerna? Föreställ er alla fördomar om att tjejer inte klarar av nånting tungt, multiplicera det med ungefär tio, så har ni oss! =) Jag skrattade iaf så tårarna kom, det var en upplevelse!^^

Nu har jag ganska nyss kommit hem, väntar på maten just nu. Ska bara ta det lugnt ikväll, åka till mamma, och imorrn ska jag på hockey! =D Jag lääängtar!! Heja Timrå!^^
Jag ska försöka våga mig ut i bilen också men det vettefasen, haha!

Have a nice weekend folks!! =)

Körkort!!

Nanana för jag har tagit körkort idag!! Stolt? Hell yeah! Haha =D
Synd bara att bilden till körkortet är så frukansvärt fult, men sånt får man ta!^^ Är jag nu då beredd att sätta mig i bilen själv? Eh näe, jag är fortfarande rädd för mig själv i bilen! Haha!

RSS 2.0