Butterflies...

Mer tavlor, så nöjd!





Ikea...

Det var en ikea-dag idag! Var tvungen att åka och köpa ramar till mina nya tavlor, men som vanligt slank ett par andra grejor ner också. Bl.a. en klocka till hallen, har tänkt på det länge! Saknar en i köket också, men dit vill jag ha en annan, större :-)






Trasselfritt...

En tre meter lång laddare, som dessutom är trasselfri. Vilken känsla! Det är ju en känt problem att iPhone-laddare är jobbigt korta ;-) Min hade ju även gått av vilken försvårar laddningen rätt mycket, haha!

För övrigt så har det varit en rätt fullspäckad idag. Började med att möta upp Malin för en lunchdejt, och nu på tidiga kvällen så har Jessica och Julia varit hos mig för fika, hårfärgning och nagelfix :-)










Precis så...

Jag tycker att den här som Jessica skickade till mig häromdagen är så rolig! Typ varje löningshelg ;-)





Äntligen komplett vardagsrum...





Lördags...

I lördags var det partydags och då var vi hemma hos mig innan som vanligt! Mat, drinkar och fina vänner, sen lite dansgolv på det! Härligaste helgen på länge :-)







Ingen surf...

Jag har ingen surf i mobilen, och har försökt fylla på i två dagar nu, men det funkar inte! Så det är därför det är lite lugnt på bloggen just nu :-) 

AW...

I fredags var det dags för AW! Vi gick och åt på Saffran, som är en av mina favoritrestauranger i stan. Tapas är verkligen sex on a plate, haha! ;-) Det var jag, Jessica och Julia, sen mötte även Linnea upp oss för en drink på Invito efter maten. Börjar man bli vuxen när man föredrar såna kvällar framför krogen? ;-)






Jag går inte med på det här...

Är folk som gillar vinter sado masochister eller vad är det frågan om? Jag skiter i att det är fint, mysigt, ljusare osv, det finns inget rart med -20 utomhus. Vissa dagar fryser jag så mycket att jag tror att jag kanske kommer att frysa ihjäl på kuppen! Idag har jag tex en lång stickad tröja, en lång stickad kofta och en tjock dunjacka ovanpå och ändå hackar jag tänder den korta biten mellan hemmet och bussen. Brr!! 






Annorlunda smulpaj...

Igår gjorde jag en smulpaj med chokladbitar istället för bär. Smaksatte den även med vanilj för att själva pajdegen skulle få nån smak. Blir ju lite torrare utan frukt/bär men man äter ju ändå alltid nånting till!






Snart så...

Idag sa syrran dom gyllene orden; jag tänkte att du skulle få hämta skänken vilken dag som helst! Woho, äntligen ett färdigmöblerat hem inom en snar framtid. Plockade fram lite ramar förra veckan för att kolla vad jag har hemma till tavelväggen, och det var betydligt mer än jag kom ihåg. Men hur tusan sätter man upp en tavelvägg snyggt, och hur väljer man vilka bilder som ska sitta i? Det är mitt nästa projekt! Evie har även gjort en tavla som jag beställde av henne, som jag ska skicka in och trycka upp sen. Blir nog ordning på det här också till slut :-)














Så jag...

Hahaha, det här är så jag! Tänk att man kan få panik av något så töntigt ändå, men det är så sjukt äckligt ;-)





Julafton...




It's not right, but it's okay...

Vem mer än jag kommer på 22.30 att jag ska banka upp en hylla en fredagskväll? Ingen? Jag har funderar länge på vad jag ska göra med den vita, tomma ytan och jag tror att en liten hylla blir bäst. Känns konstigt att sätta upp en stor tavla då jag har min enorma tavla bakom soffan. Vet inte riktigt hur man skulle kunna matcha den? Jag har även planer på lite mer tavlor som jag förhoppningsvis kan få upp inom en inte alltför lång framtid! 
Det är absolut inte grejorna på bilden som ska vara framme, måste bara klura på hur jag vill ha det! Min riktiga fotovägg blir ju bredvid, ovanför skänken som jag fortfarande inte har.
Fan, nu när jag skriver detta så kom jag på att det kanske inte var så smart att sätta upp listen ändå... Jag kommer ju förmodligen att köpa en större tv när jag skaffar en till, då kanske måtten blir knas. Opss... ;-)





Cleaning out my closet...

Idag har jag helgstädat då det vankas jobb hela helgen. Känns aningen skönare att komma hem då! Hade hur mycket kläder som helst utspritt, så det var dags att få undan det också. Så nu är det hängt på färg igen, precis som jag vill ha det :-) Även julaftons och nyårsklänningen fick åka undan igen. Den svarta hade jag på julafton och den gröna på nyår, och båda hade jag sen innan. Ser ni folket; jag återanvänder faktiskt! ;-)






I made it...

Jag tycker fortfarande att det gamla var snyggare, men när tom apparna börjar kräva att det ska uppdateras, så är det väl bäst att göra så!




Ny programvara...

Tänk att när jag väl bestämmer mig för att uppdatera min iPhone så ska allt vara så besvärligt! Det ska krånglas med bredband, det ska tas hem nyare iTunes och allt annat som möjligen kan göra det lite jobbigare... Vill inte ens tänka på vad jag gör om något går fel i uppdateringen sen, haha! Håll tummarna är ni snälla!





Kvällsgodis...

Skivad banan och smält, sockerfri choklad. Verkligen ingen Marabou, men ibland måste man behärska sig! 





Det är jobbigt nu...

Sen jag kom hem igår så har jag känt mig så himla ledsen. Bäbis börjar bli så gammal och dålig i benen nu att det gör ont att titta på hennes stapplande när hon rör sig. Det är med andra ord snart dags för det oundvikliga... Det är tufft varje gång, men den här gången är det lite extra jobbigt för mig då hon har varit "mest min" sen hon kom till oss. Och nu måste jag bestämma om jag ska vara med när det sker eller inte. Jag känner mig så splittrad. En del av mig vill verkligen vara där och klappa henne till sömns, men den andra delen av mig känner att jag inte klarar av att åka dit och veta att hon inte kommer med hem. Fan, nu börjar jag igen, kan inte ens tänka tanken utan att börja gråta som ett barn, hur ska jag kunna ta ett sånt beslut?


Min älskade Bäbis <3




Bra service...

Jag kunde äntligen ta tag i beställningen som hade blivit fel idag då det är måndag. Lite orolig blir man ju, det är ju ändå ord mot ord om dom inte skulle tro på en. Jag blev iaf glatt överraskad när killen i luren bad om ursäkt, sa att han skulle skicka en ny produkt och dessutom att jag fick behålla den felande varan så jag inte skulle behöva vänta på den andra. Tummen upp, Beautysecrets, jag kommer att fortsätta vara en trogen kund hos er :-)

Nu ska jag fira med att äntligen sprätta förpackningen!






Utomhushockey...

Igår var jag ute på äventyr med Jessica efter jobbet. Hennes sambo skulle spela utematch i Nolby så jag följde med. Det roliga var att jag sa att det lät kul när det fortfarande var snöfritt och plusgrader, man kan ju säga att väderförhållandena är lite annorlunda nu, haha! Men titta på hockey med en termos varm choklad och fika är väl mysigt :-) Efter två perioder så åkte vi faktiskt därifrån för det var så satans kallt. Man kunde knappt prata för ansiktet var så stelt! Så Jessica släppte av mig hos mamma och Anders där jag fick världens välkomnande av Alfons. Han blev helt till sig och snurrade runt, runt mig innan han hoppade upp med tassarna på mina axlar och stod så och kramades länge. Han blir nästan lika lång som jag när han står på två ben, perfekt att värma sig i den fluffiga pälsen :-)






Lördag...

Den här är sista helgen som jag jobbar med Julia, då hon ska överge oss för nya äventyr. Buhu, jag kommer att sakna våra jobbhelger :-(

När jag var på jobbet idag så frågade Jessica om jag ville följa med och äta middag ute med ett litet gäng, och självklart ville jag det! Två tjejer och fyra killar, ganska trevligt tycker jag, haha ;-) Nu vart det en relativt sen middag, men ändå en tidig kväll då jag ska upp och jobba imorrnbitti. Annars hade det varit kul att köra vidare, man blir ju liksom lite sugen när man är ute i vimlet :-) Godnatt!










WTF...

Jag kanske missar tjusningen med detta, men varför vill man bo på Mars med vetskapen att man aldrig kan åka tillbaka till jorden?! Aldrig någonsin att jag skulle lämna min familj på det sättet! Och det är så långt fram i tiden så vad gör man medans man väntar? Rekryteringen pågår redan nu så dom kan träna upp sig i flera år sen. Ska man gifta sig och skaffa barn som man sen lämnar, eller ska man leva ensam i åtta år medans alla andra går framåt? Nä, konstigt tycker jag :-/



Allt från Aftonbladet!

Jösses...

Jag har känt mig riktigt motarbetad ett par dagar. Ni vet känslan som uppstår när ens nyckelknippa råkar bosätta sig i ett annat land? Inte? Inte jag heller förrän nu! Min syster glömde att lämna tillbaka den innan dom åkte tillbaka till Australien (dom bodde här ett par dagar), så mina nycklar lever säkert la vida loca på varmare breddgrader just nu. Det var några dagar sen dom åkte tillbaka nu, men jag har inte tänkt på det själv eftersom jag skulle hämta upp den i Matfors vid tillfälle, den skulle lämnas där. Så nu är jag inne på min sista nyckel och jag kommer få magsår av rädsla att tappa bort den innan det finns en chans att få tillbaka nyckeln. Det största problemet var att min vindsnyckel också satt på knippan, så det blev onekligen problem att ställa tillbaka julsakerna. Tur att man har män i familjen som kunde komma och bryta upp hänglåset (mitt privata) med jätteverktygen. Vilket äventyr, haha! Nu är iaf alla julgrejor borta förutom adventsljusstakarna och julgranen. Det kommer bli sååå tomt när jag tar bort den, så drar ut på det lite :-)

När vi ändå pratar om motarbetad så hämtade jag det här paketet idag. Finn ett fel! Jag känner mig lite sur!






Ljusslinga...

Den här slingan var en liten b*tch på riktigt, jag lyckades förstöra tre av tio lampor när jag skulle montera ihop den. Lyckligtvis inget som syns när den nu hänger uppe, men det var nära ögat. En tight stålställning som man ska pressa ner i ömtåliga rislampor känns inte som en jättebra idé!
Men fint blev det... :-)







Min nya fascination...

Det här är lite pinsamt, men... jag har LÄNGTAT efter Paradise Hotel under juluppehållet. Jag blev deppig när jag hörde att det skulle ha en paus på två veckor! Ja men jag hör ju hur illa det låter... Det är bara så mycket intriger, ven trodde att PH skulle vara spännande? Jag som dissade alla som tittade på det innan jag fastnade för det själv, haha! Sitter och tittar på det nu faktiskt ;-)
Imorgon kan jag titta på Pretty Little Liars och Ravenswood igen också, äntligen!





En perfekt gratäng coming up...

Här är ett bildspel på världens enklaste gratäng! Jag har blandat köttfärsen med tacokrydda och crème fraîche, annars är det inga konstigheter :-)





 
Voila!! ;-)

Funkar eller ej...

Ibland undrar jag om man inbillar sig att vissa produkter är så himla bra bara för att andra säger det, eller om det faktiskt gör skillnad. Jag hoppas på det sista, annars känns det som slöseri med pengar, haha! Jag tänkte främst på Moroccanoil, jag har varit utan i ett par månader, och jag tycker att håret känns sämre nu. Det är en av dom produkterna som jag faktiskt tror fungerar, och jag är tveksam om mitt hår hade varit lika långt utan. Däremot när det gäller schampon och balsam så tror jag att det finns bra budgetalternativ också, jag har tex läst att många tycker att Doves Intense Repair ska vara super. Tror jag ska testa det nästa gång! Oljan däremot, den kan jag nog inte klara mig utan :-)






Och vi ska se denna...

Behöver jag säga att jag redan har ångest?





Aja baja, lilla vän, du får ont i magen...

Imorse när jag klev upp så kände jag på en gång att det inte kändes som det skulle. Upp och hoppa - magkatarr från hell! Jag har ofta lite känningar av det då och då, men idag har jag mest stått dubbelvikt hela förmiddagen. Har inte varit så illa sen midsommarhelgen! Men efter fyra tappra timmar på jobbet så började det ge med sig, och nu känns det ganska okej, även om det inte är bra. Kan lika gärna ha ont i magen sittandes någon annanstans som hemma, så ikväll ska jag på bio :-)









Dokumentär...

Ingen hemlighet att jag gillar dokumentärer, både lättsamma och lite tyngre. Jag har sett på Britneys nya nu i helgen, som handlar om uppladdningen inför hennes vegasshow! Skulle inte ha mycket emot att få åka till Vegas och titta om jag säger så :-)






Närbild...

Nu har jag gått runt på lacken jag köpte,  förutom ett. Det här är den sista glittriga färgen i närbild. I like alot!




Vad f*n...

Här har man hunnit laga mat, tömt/fyllt diskmaskinen, plockat undan, vara barnvakt, kollat på Paradise hotel julspecial x2, varit på affärn, tittat på film, tvättat, sett på Alex Schulmans show på tvn, sett en film och klockan är bara 22! Känner mig helt speedad i huvudet, är inte van den här långsamma takten längre, haha! Ska försöka sitta still, men det rycker redan i benen ;-)


Den här såg jag, helt okej!

Barnvakt...

Idag har jag varit barnvakt till lilleman igen medans föräldrarna var på begravning. Gosigt med bebismys en stund!
Jag är med andra ord ledig idag, och känner mig faktiskt lite rastlös. Är inte van att ha lediga dagar utan nånting planerat längre ;-)





Hey...





Baby, you're a firework...

Det blev lite sista minuten detta nyår, hade egentligen planer på att vara med Evie och hennes kompisar i Timrå, men hon blev sjuk istället! Men slutet gott, då jag förmodligen hade ännu roligare nu :-) Vi var hemma på middag hos Jessicas sambos kompis, sen åkte vi ner till hamnen och tittade på alla fyrverkerier innan vi promenerade tillbaka. Rekommenderas inte för nyårshåret, men annars var det trevligt med en midnattspromenad. Kan ju vara värt att se ut som ett penntroll ibland, haha!







Nyårsstassen...




Gott nytt år...

Puss på er!






RSS 2.0