Blomma...

Två nya blommor har jag också hunnit pynta hemmet med :-)


Aaahh, denna stress...

Just nu känns det som att jag har tagit mig vatten över huvudet med hela kalaset på lördag. Det ingick inte i min planering att jag inte skulle vara ledig nån dag i veckan, till förberedelse. Jag har helt allvarligt inte haft en ledig minut sen i måndags när jag kom hem, och jag blir inte klar. Jag får lägga mig sent och kliva upp tidigt, sen är dte jobb hela dagarna och panikgöra på kvällarna. Idag kom jag hem nio, så det jag har hunnit ikväll är att dekorera muffins, gjort två olika fluff och bakat en tårtbotten till. Hur fasen kom jag på att jag ska göra en trevåningstårta just nu, jag som aldrig gjort en våningstårta överhuvudtaget. Håll er tummar är ni snälla, går det åt skogen så hamnar jag nog på psyket ;-)
Morgondagen lista efter jobbet:

Göra macksnittar
Göra pizzasnittar
Göra en trevåningstårta
Städa hela lägenheten
Byta sängkläder
Byta omslagspapper på bordet
Duka
Dekorera för kalas
Dekorera muffins
Och eventuellt baka en kladdkaka att fylla ut med...



Busy...

Guuuuuud vad jag saknar bloggappen. Tänker att jag ska blogga flera gånger under dagarna, men kommer på sen att det inte går. Suck. Jag önskar mig att den börjar fungera igen i födelsedagspresent ;-)
Har iaf haft fullt upp precis hela dagen, så har inte hunnit sitta vid datorn alls. Har bakat tårtbottnar, gjort rosetter till cake popsen, fixat vimplar och gjort en massa sugarpasterosor efter jobbet. Och ändå blir jag aldrig klar!

Borde jag bli orolig...

När min syster ringer och frågar efter mitt personnummer och adress? Vad har hon hittat på nu... Har jag sökt till Robinson? Big Brother? Tagit ett lån? Köpt mig något fint utan att jag vet det? Eller kan det ha med min födelsedag att göra? Haha, it drives me crazy!
Annars har den här dagen rullat förbi alldeles för snabbt, som vanligt när man känner sig stressad. Jag var på affären i 1½ timme för att handla allt som fattades till kalaset. Och lite mat till mig själv så klart. Bet ihop och lunkade på med mitt nya skadade ben. Har ett ben som redan ser helt misshandlat ut sen i helgen, och nu var det alltså dags för det andra. Skratta inte, men jag halvsprang in i en pelare med en lastvagn på jobbet.. Så jag flög in i vagnen och slog magen och benet när det tog tvärstopp. Fy fasen vad ont det gjorde, haha! Nåja, ett blåmärke till är ju ändå ganska lindrigt :-)
 
 
 
 
Det gamla sargade benet ;-)
 

Stressig vecka...

Den här veckan kommer att bli lite tight känner jag. Mycket förberedelser och ingen mer ledig dag innan kalaset. Tur att jag bara stänger en kväll iaf. Jag ska hinna baka en stor tårta, göra dekorationer, cake pops, chocolate chip cookies, garnera cupcakes, fixa presenter, handla och storstäda. Ska även lista ut hur 29 personer ska få sittplats... Hmm, allt löser sig? Tur att jag har smygbörjat iaf ;-)
 
 

Galtström...

Dagen avslutades med fika/lunch i Galtström. Finns verkligen många härliga platser runt omkring i Njurunda :-)
 
 
 
 
 
 
 
 

Lörudden...

Idag har vi lekt lite sightseeing med våra så kallade turister. Fast syrran är ju faktiskt ingen turist, men ändå ;-) Ett av dom första stoppen vi gjorde var på Lörudden. Så himla mysigt där ute med alla sjöbodar.
 
 

Mycket fika blir det...

Idag har vi besök av både syster + kille, och några från Anders familj som firar honom i förskott. Mycket fika blir det på sommaren ;-)
Tror inte att det blir några storslagna planer till kvällen eftersom man lider av ganska kraftigt jetlag efter Australien ett tag. Synd, ör jag jag är sjukligt sugen på minigolf!
 
 
 

Mammas bullar är dom bästa...

Inte helt fy skam att vakna till mammas nybakade bullar på morgonen. Mums! Jag har fortsatt dagen med att baka jag också, började förbereda inför mitt kalas.
Imorgon kommer Viktoria och Bradley hit till mamma, så då får vi äntligen umgås lite. Kul :-)
 
 
 

Midsommaroutfit...

Ingen kalasblåsa, men lite vardagsuppklädd ;-)
 
 
(jättesmustig spegeln, I know)

What's for dinner...

Detta stod på midsommarmenyn, jag stod för tårtbakningen ;-)
 
 
 

Midsommar...

Jag är inget fan av midsommarhysterin, men det kan ändå vara mysigt att hitta på nånting iaf. Eller att unna sig extra god mat. Svallet har bjudit på riktigt bra väder också, även om det har blåst lite kallt ibland. Jag premiärdoppade tom mina fötter idag ;-)
 

The hair...


Igår...


Haha, sooo true...


Tjoflöjt...

Nu har jag fått säga hej och kramas med syster! Dock åker dom och bor hos hennes pappa, så vi får träffas riktigt efter midsommar :-) Kände tunghäftan när jag stod där och tyckte synd om hennes aussieman som inte förstår svenska alls. Men bara man träffas lite så släpper nog hämningarna snart!
Nu är jag hemma hos mamma och vilar upp mig innan jobb och festligheter som komma skall ;-)

Svara...

Kan ni vara gulliga och svara på ett par frågor? 
 
1. Har era bloggar också flyttats?
 
2. Kan ni fortfarande använda blogg.se-appen?
 
Thank you ;-)

Äta, jobba, sova...

Kom hem vid halv tio ikväll, och snart är det dags för sängen igen. Hinner i princip bara slänga i mig middag innan det är dags att sova. Efter lite nätsurfande så klart ;-)
Imorgon har jag faktiskt öppning på jobbet, och sedan på kvällen ska jag göra något stort! Nämligen välkomna den förlorade systern på tågstationen!! Syrran från Austalien har äntligen kommit hem för första gången på nästan fyra år, och med sig har hon sin Aussiekarl. Vi sågs ju när jag var i Sydney, men det var också över två år sen nu. Ska bli jättejättejättekul :-D
Sen tar jag mitt pick och pack och åker till mamsen över långhelgen.

Godernatter på er :-)

Jobb...

Jobbar och står i, med mycket stängningar. Betyder mindre fritid på kvällarna för mig, men till midsommar är jag ledig fyra dagar. Som en minisemster :-)

Titta, skålarna försökar sig! Konstigt...


Guds gåva...

Till mig! Älskar biskvier :-)

Frisören...

Började min måndag med ett besök hos frisören. I min brors frus salong, Salong Papiljott. Jag älskar när folk håller på med mitt hår, så lyckan var gjord när det tog över tre timmar, haha. Ingen drastisk skillnad, men utväxten är ännu mörkare och längre :-)


Blir galen snart...

Är det bara för mig som nya bloggportalen fungerar sjukt dåligt? Jag satt med förra inlägget i nästan en timme, vem fasen har tid för sånt? Jag blir galet irriterad faktiskt. Speciellt på att jag inte kan använda appen, för det här fungerar inte i längden. Försöker tänka att det är nytt så jag får har överseende, men det är inte lätt alla gånger. Så jag får väl be er ha överseende med att jag inte kan spendera timmar på att skriva ett inlägg, ifall det blir lite glest ett tag.

Idag hämtade jag ut ett litet bakpaket med diverse grejor, tänk at man kan bli glad för så lite. En massa utstickare har jag köpt, så jag kan göra barntårtor, hundtårtor och vinter/sommar. Kul att göra nått annat än rosor ibland :-)

Hälsat på Milton...

Jag har hälsat på Milton idag med Jessica och Andreas. Lilla sötungen som jag lånade nästan hela besöken, hihi ;-)
Med mig hade jag nybakade cupcakes och en liten "giftbag" med lite smått & gott.

 


 

Det fick bli den...

Jag är lite kär i väskan, måste bara hitta på något bra att matcha den med :-)




Mmm...

Hur mumsigt? Sååå mumsigt :-)


Inte kompisar än...

Jag är inte kompis med det nya systemet här än, för mig är det bara segt och konstigt. Fast många av dom nya funktionerna gillar jag, bara det fixar till sig. Appen för jag panik om jag inte kan använda, för det är sjukt jobbigt att överföra bilder till datorn för varje inlägg. Och att behöva att datatillgång...

Idag har jag fyndat denna fina skål, så det är jag iaf lite extra glad över :-)



Busungar...


Inte mycket blogg...

Det har blivit väldigt lite bloggande dom sista dagarna av två anledningar. Min syster Karro är hemma över helgen, och jag får inte igång blogg-appen. Den är ju min bästa vän när jag sitter vid datorn sällan ;-) Jag testar ju nya blogg.se-portalen nu, så antar att det kanske är anledningen att appen inte fungerar just nu. Har alla bloggar flyttats? Haha, jag hänger inte med!

Jag har iaf hunnit med skogpromenader med syster hundar och miljoner myggor, lite lunch och shopping, hustitt och barnbus. Huset har även dränerats om dom sista dagarna, så här har det varit livat minsann.

Bokbeställning...

Sommarens läsning är hemklickad! Jag som alltid beställer chicklit-böcker blev lite förvånad själv när jag skummade igenom varukorgen. Det blev verkligen bara dramatiska böcker denna gång av nån anledning. Kan vara för att jag har läst alla chicklit som jag har varit intresserad av. Änglaböckerna ska vara lite som Twilightböckerna, fast med en ängel istället :-)







All in...

Jag hamstrar grejor till kalaset för fullt! Är så kul (fast lite stressande) att kunna styra upp något sånt själv för en gångs skull :-)


Lödder...

Möttes av ett ovanligt löddrande Vängåvan när jag gick till bussen nyss. Ser ut som om någon har haft väldigt kul inatt. Fotbollsyra? :-)


Sugen...

Jag är bra sugen på denna godbit! Riktigt härlig sommarväska :-) Bilden gör den inte rättvisa!


Buhu...

Vad är det för fel i år, jag förstår inte...




200 kr senare...

Tre filmer och ett kilo godis. Söndagen är räddad! Kan tillägga att jag är hos mamma, så jag har inte planer på att äta allt själv ;-)


Det var fint...

Jag vet inte vad som hände, men vi hade iaf strålande sol nyss. Nu är det svart med åska i luften!
Vi är iaf på väg ut till bror och co för lite fikahäng nu :-)


Sandaler...

Är det nånting som jag saknar i skogarderoben så är det sandaler. Har bara gladiator, men i år känner jag för nån nättare variant. Vill ha till alla långklänningar. Hittade dom här för 99 kr styck hos H&M!



Puppylove...

Dom här har jag gosat med i eftermiddag. Huga, så söta! Tur att alla var tjingad eftersom skattepengen kom igår! Haha ;-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_205956976.jpg" class="image">


Bäbis...

Ser sjukt jobbigt ut att vara hund ;-)


Someday...

Klär det mig? Lite stelt kanske, men annars så ;-)





Sötnosar...


Sugen på en hatt...

Damerna på jobbet säger att jag är så fin i den här, så det börjar snart stiga mig åt huvudet ;-) Nä, men jag är allvarligt sugen på denna, eftersom brättet är ganska litet. Jag går inte in på Ica i stor solhatt direkt, men den här känns lite mer avslappnad :-)


Fikahäng...

Mycket dejter idag, har även hunnit med att spendera kvällen med Jessica och Mickis på Waynes. Tre timmar nästan satt vi och surrade :-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_205754862.jpg" class="image">


Lånat en bebis...

Idag fick jag äntligen träffa lilla Selma! Jag och Malin hade lunchdejt på stan, så jag fick låna henne lite :-) Jag kan inte fatta att dom är ännu mindre när dom anländer!


Grattis...

Haha, oj vad många grattis det blir i bloggen nu! Idag ska jag tillägna ett alldeles eget inlägg till min syster Karolina. Imorgon tar nämligen hon examen efter pluggande i 4,5 år, och en viss jobbtid mellan utbildningarna. Så kanske totalt 5,5-6 år om jag inte minns helt galet. Man måste jobba som sjuksköterska i ett år innan man kan gå vidare och utbilda sig till barnmorska. Detta har hon alltså gjort med fyra barn, som alla var tio år och yngre när hon började skolan. Så fantastiskt bra gjort, även om jag vet att hon har slitit sitt hår för att få allt att gå ihop. Och kämpat. Och kämpat... Det är ett litet släkdrag hos oss att ingen är något vidare läshuvud. Men, imorrn är alltså examen, så GRATTIS!! :-)



It's in the bag...

Fick en väska för ett tag sen. I love it :-)


Tema...

Nu är tårtan klar för hämtning. Det var typ den första gången som jag hade riktlinjer att gå efter, så jag kunde inte göra helt efter fri vilja. Den skulle vara vit, men inte grädde, fyrkantig, chokladbotten med chokladinnehåll, inte täckt med lock, den skulle ha spritsade kanter, och vara dekorerad med hjärtan. Temat är kärlek. Då fick den bli så här. Det jag inte riktigt gillar med hjärtan är att det lätt kan se lite barnsligt ut, men kundens önskan är min lag ;-)


Inte okej...

Det här är den sämsta vår och tidiga sommar som jag någonsin varit med om under mina 25 år. Det här vädret i juni är inte okej! Sitta ute och frysa i väntan på bussen, för att man glömde kofta under jackan och halsduken är sjukt. Sjukt, sjukt, sjukt!!! Nä, nu får faktiskt värmen hitta hit.
Själv var jag uppe med tuppen imorse, och är nu på väg till jobbet. I stan förbereder dom nationaldagsfirandet för fullt, så hoppas att det åtminstone är uppehåll så folk kommer på det :-)


It's not the thought that counts...

Jag skickade ner en liten present till syrran i sthlm till hennes födelsedag. Hittade detta passande kort på Gallerix också, så himla gulligt ;-)
Själv fyller jag om drygt tre veckor, så första beställningen till kalaset är lagd. Jag vet som sagt inte riktigt i vilken riktning kalset är på väg, men bakas tårta ska det! Vi är så många som har saker att fira då, så jag vet inte riktigt om jag ska hålla i firande för alla eller bara mig själv. En syster har fyllt år, en annan tar examen, en tredje kommer hem från Australien på semester, Anders och mamma fyller år, och jag fyller år. Ja, ni hör ju. Bäst att baka på ;-)




Syrrans bild, men det ser ni nog på kvalitén ;-)


Cake everywhere...

Förbereder studenttårta för fullt. Har bakar bottnar, gjort fluff, rosor, hjärtan... You name it. Ligger grejor lite överallt faktiskt! Det gäller att vara förberedd när jag ska klämma in jobbet också :-)




It burns...

Fy bubblan vad brännsår svider! Jag vill inte ens tänka på hur det känns för riktiga brännskadeoffer, vilken olidlig smärta dom måste genomgå.
Sandra sa igår att hon inte fattar hur man lyckad plattånga sin egna hud, och det gör inte inte jag heller, haha. Tur för mig att märkena blev så små ändå :-)
Idag är det jobb som gäller, sen planering inför en stundentårta jag ska baka!
Sist men inte minst; grattis till min kära syster som fyller år idag! Hurra!!


Deprimerande...

Alltså det här är ju deppigt. 3e juni, ska föreställa sommar, men det är ju svinkallt. Regna gör det ju på sommaren också, men då är det iaf varmt. Jag gick i kofta, jacka och ballerinaskor från jobbet, och jag fick panik innan jag kom hem för det var så kallt. Midsommar om mindre än tre veckor, känns bra va? Ett litet ljus i tunneln är väl att det ser lite bättre ut på väderfronten till helgen. Soooool vill jag ha :-)



Hur lyckas man...

Tänkte köra på rakt hår idag för omväxlings skull. Gick jättebra ända tills jag nöp skinnet i ansiktet istället för håret. Hur? Jag fattar inte hur jag alltid lyckas skada mig själv. Bränner som tusan gör det, stackars face...
Är även svintrött idag. Tack Air Festival för bristen av sömn! Det är ju tur att jag själv kommer gå på Gatufesten, annars skulle jag nog bli tokig av ljudet!


Beställningar...

Jag har fått en öppen beställning av cupcakes från en kollega, så idag har jag passat på att göra dom. Ville köra lite på sommartema, så det fick bli gula med rosor på. Hade egentligen inte tänkt dekorera, men det känns lite roligare att lämna bort dom så. Gjorde även fyra stycken som jag ska ge till Malin när jag träffar henne, prinsesstema på dom eftersom hon fick en liten bebistjej! Och apropå bebisar; stort grattis till Julia och hennes Daniel som idag fick sin lilla Milton. Längtar tills jag får se båda bebisunderverken :-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_205062813.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_205062813.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_205062813.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_205062813.jpg" class="image">


Examen...

Idag är ingen vanlig dag, för idag har nämligen Sandra tagit examen!! Grattis min bästa rumskamrat :-)
Smög och la min present på köksbordet innan jag la mig igår, så hon kunde öppna den när hon vaknade. En säsong av Mad Men till hennes samling gömde sig där. Bakat till examensfikat imorgon har jag också hunnit med, morotskaka var beställningen :-)


Fredagsnöje...

Tvättstugan tar alltid så himla lång tid, jag borde tvätta oftare!
Men det är faktiskt inte allt jag har roat mig med, Jessica har gjort mig sällskap framför glass och film ikväll :-)


RSS 2.0