Tjejkväll...

Ikväll ska jag och gamla, vanliga gänget hem till Julia och äta tacos. Det ska bli sååå gott för det var faktiskt ett tag sen sist! Ska bli skönt att få en liten paus från röran här hemma också :-)


Onyttigt...

Dagens lunch blev sjukt god, men mindre nyttig! Jag älskar amerikanska pannkakor med chokladsås eller sirap. Mums :-)


Nytt...

Nu är mina nya, fina möbler äntligen på plats! Jag är supernöjd än så länge även fast det inte står på rätt plats än! Har även fått en ny skjutdörr som pappa ska sätta på plats imorgon :-)


Förlåt...

Min uppdatering är fruktansvärt dålig, men snälla ha lite överseende ett tag till! Det är liksom lite kaotiskt innan allt är klart med uppackning, städning, målning m.m.
Idag har jag iaf städat ut min kära lilla lya och även lämnat nycklarna. Känns bra, men lite konstigt. Nu bor jag verkligen inte där längre!
Nä, jag ska återgå till att packa upp lite köksprylar :-)


Klurar...

Jag sitter och klurar lite på möblerna som jag ska köpa. Jag vill ha vita, matchande möbler, men det är svårt att få en exakt uppfattning bara av att titta på bilder på nätet. Men det bör bli något i denna stil. Från IKEA så klart :)

Topp 3...

Lycka är när man äntligen kan lyssna på Mellolåtarna! Mina topp 3 utan rangordning är utan tvekan dessa, men jag hoppas nog ändå på Danny. Känns som att en snygg kille med ett rätt kul nummer kan klara sig bra i Eurovision :-)

Nu är det gjort...

Det är visserligen jobbigt att flytta, men jag måste säga att det gick väldigt smidigt igår. Varenda pinal fick jag med mig igår på endast två vändor. Nu var det visserligen två vändor med både kombi, minibuss och släp, men ändå. Nu är det bara mount everest som ska packas upp i nya lägan, men det blir svårt innan jag har köpt en ny garderob och byrå. Ska göra det så fort jag får betalt för mina som jag ska sälja. Hann komma ganska långt med tv/soff-delen av rummet igår, så där fattas det bara lite småsaker och kanske någon tavla på väggen.

Ångestattack...

När pappa skjutsade hem mig idag, så var det sista han sa: försök att packa ihop så mycket som möjligt tills imorgon. Jag svarade att det inte var några problem, för jag hade minsann inte så mycket kvar att packa ner. Ja... Nu sitter jag här många timmar senare och börjar få en mindre ångestattack tror jag. Så. Mycket. Saker. Känner mg även något obekväm med att jag har lyckats få ihop tre säckar med kläder, och tre säckar med skor. Kommer få jobbiga kommentarer om det känner jag, haha! Ändå har jag precis varit ut och slängt en påse med skor för att lätta lasten lite. Förutom det så är det tio flyttkartonger, och massor av små påsar med diverse saker, och än är jag inte klar. Var tvungen att ta en paus för att orka med resten, men dags att ta ta i röran igen!

Haha...

Även att jag ser i spegeln att jag springer omkring med prinsesskrona på huvudet sen ett par timmar tillbaka, haha! Den ramlade ur garderoben när jag drog ut alla grejor, och satte den på huvudet och glömde bort den. Passar ju iofs bra nu i dessa prinsesstider, men jag tror att Estelle är mer fancy redan nu än jag någonsin kommer att bli ;)
Dagens outfit: målar-tshirt ;)

Färdig...

Ojojoj vad vi har målat idag! Jag och pappa började imorse, och sen kom Sandra, så vi målade tills det blev färdigt. En stor hall, två rum och ett kök med dubbla påstrykningar på två dagar, ganska bra gjort tycker jag. Fint blev det också, verkligen en helt ny lägenhet med all vitfärg. Dock är det lite slitet på sina ställen, med det får funka. Jag vill verkligen kämpa för ett nytt golv i köket, för det är hemskt. Kan inte vara bytt på 100 år typ!
Nu ska jag packa färdigt, för imorgon går första flyttlasset. Har fortfarande en hel del att packa ner om jag säger så ;)

Pust...

Det har minsann varit några timmars hårt slit idag. Varför förtränger man alla lister och grejor som man måste måla runt för hand, varje gång? Om det bara vore att dra lite med roller så skulle det ju gå ganska fort. Sen blir jag fruktansvärt irriterad på dom senaste som har målat lägenheten, för fy tusan vad dom har kladdat färg runt längs lister och fönster. Så fult! Ska man göra något så ska man göra det ordentligt!
Vi gjorde iaf klart mitt rum idag, och jag hann även börja måla runt lister mm i köket. Imorgon är det köket och hallen som är prio ett, eftersom jag flyttar in på lördag, sen ska även Sandras rum målas om. Hon flyttar in på tisdag, så det hinner vi fixa på måndag ifall tiden inte räcker till. Tur att pappa hjälper oss!
Jag fick även fint främmande i olika omgångar av Mickis och Jessica som tittade förbi. Dom har inte sett lägan innan, så det vart en premiärvisning! Jessica hade även med sig fika från Charm till oss, tusen tack! Så uppskattat ♥
Ni ska få en liten tjuvtitt på mitt rum tänkte jag ;)

Prinsessan är här...

Ännu har jag inte kommit iväg, men nu är jag iaf redo! Jag såg så fort jag hade klivit upp att lilla prinsessan var född, och jag blev löjligt rörd. Fattar inte vad det är med mig, men jag kan gråta en skvätt för det mesta. Men i det här fallet är det ju lite speciellt, jag har aldrig varit med om en kungafödsel i vårt land innan. Sen ser man på Daniel hur rörd han är i sitt tal, och då är det kört, haha! Nu är jag mest nyfiken på vad flickebarnet så få heta, så jag bad pappa att ta med en radio till lägenheten. Det pratas ju en hel del om den glada nyheten ;)

Klockan är halv åtta och jag har legat vak...

img_3173 (MMS)

Klockan är halv åtta och jag har legat vaken och stirrat i en timme redan. I sann litet barn på julafton-anda! Vill liksom sätta igång med mätningar, planerande och målning nu. Lätta det nuvarande hemmet på lite grejor skulle också sitta fint! Har iaf gjort i ordning ett litet kit som jag ska ta med nu. Så vi kan fika, gå på toa, slänga skräp mm. Muffinsen fattas men har jag glömt nått annat? Hmm...


Tidigt...

Jag förstår inte riktigt hur det är möjligt, men jag upptäckte bara för någon dag sen att det finns krokar på min badrumshylla. Som jag har slagits med dessa skrubbollar som attackerar mig i duschen när dom ramlar ner från en proppad hylla hela tiden. Hur kan jag inte ha sett dom på tre år?

Välkommen till dörrdjungeln...

Idag var jag och pappa iväg en sväng till Birsta för att köpa färg och titta runt på lite dörrar. Det finns ingen dörr till mitt rum eftersom det egentligen är ett vardagsrum. En skjutdörr måste jag ha, så jag kan stänga in mig, och även stänga ut/in ljud. Känns liksom trevligast när man är rumskamrat! Det fanns verkligen en hel del fina dörrar, men saaatan i gatan vad dyra dom var, fick en mindre chock. Jag trodde att man fick en skiva och lite skenor för några hundra, men det är tydligen tusenlappar som gäller. Hittade iaf till slut en variant som skulle bli perfekt, en helt slät, vit dörr, så jag får fundera på den.
I övrigt så har samtidigt haft tvättstuga hela dagen, varit och tränat med Sandra, och hämtat nycklarna till nya lägan! Så imorrn vankas det renovering :D

Okristligt trött...

Oj vad jag är trött. Att kliva upp halv sex är verkligen inte min melodi, sen blev det jobb i åtta timmar utan lunch. Glömde bort det lite, tog en snabb fika bara på tio minuter, annars har det varit full rulle hela dagen. Jag tycker inte om att avbryta mitt i ett flow ;)
Ikväll har jag haft ett snabbesök av mamma och Anders, och mamma hade köpt med sig flyttkartonger till mig ♥ Så nu ska jag kunna packa resten, men det sitter långt inne, haha! Dom fick iaf fika och lite färdkost med sig hem!
Nu är jag mest spänd på hur morgondagen ska sluta, nycklar eller inga nycklar!

Way to early...

Att börja kl 8 är verkligen inte min melodi, men det vankas inventering och då är det bara att bita ihop! Jag jobbar alla timmar jag får, gladeligen :) Så nu är jag på väg till jobbet (tidsinställt inlägg), om inget inträffar, och med mig har jag lite färdkost. Hoppas kollegorna tycker om dom bara!

Glory hole...

Jag tror att vi har ett eget Glory hole i tvättstugan. Hehehe... Kan inte sluta tänka på scenen i Snygg, sexig & singel när hon blir petad i ögat genom ett sådant, sjukt roligt!

Slut för idag...

Nu är jag slut som artist för idag. Tvättstuga halva dagen, sen träning och ikväll bakning. Lite surt att tiden i tvättstugan inte räckte till bara, nu har jag fått hänga blöta kläder överallt hemma. Som om flyttkaoset inte var tillräckligt rörigt.
Bakningen blev morotsmuffins till inventeringen imorgon på jobbet, och en extra sats till min flytthjälp under helgen. Det kanske känns lite lättare att bli tvingad att bära mina möbler om dom kan få kaffe och muffins. Hmm, vilket påminner mig att jag inte får packa ner min kaffebryggare. Jag borde öven köpa papptallrikar och muggar, så jag kan packa ner övriga bohaget. Det senaste som är sagt är att jag ska hämta nycklarna på onsdag, så i så fall kan jag börja frakta dit lite kartonger redan då. Jag har ingen golvyta kvar hemma, så känns lite svårt att packa ner resten innan något är flyttat :)

Ikväll är det ingen vanlig kväll...

FÖR IKVÄLL BÖRJAR BIG BROTHER 2012!!! Woho, so excited! Med en kvinna som är gravid i 30:e veckan och allt. vart ska detta sluta? Och vet ni vad jag såg igår? Att dom söker folk till Farmen. FARMEN!!! Kommer ni ihåg det, med naken-Janne och crazy Christina mm. Ojojoj...
I ♥ dokusåpor.

Hjälp, jag behöver varva ner...

Jag kan inte slappna av överhuvudtaget, jag är som en spänd fiolsträng. Sover dåligt, har en klump i magen och blöder näsblod. Allt pga flytten som jag egentligen ser framemot jättemycket! Det har bara varit så mycket ovisshet, och jag klarar inte av sånt, haha! Jag är en planeringsmänniska när det gäller så stora saker. Tanken är att nycklarna ska komma i handen denna vecka. Stressen är bara det att lägenheten borde vara helt målad innan lördag, får det är då jag tänkte flytta mina saker. Har bara möjlighet att göra det till helgen för att få så mycket hjälp som möjligt, och jag vet egentligen inte ens om jag har en nyckel då. Lägg till att jag är långt ifrån färdigpackad än, och att min lägenhet måste vara städad och tömd senast nästa tisdag. Så ja, vet inte riktigt hur detta ska gå ihop, men jag hoppas på det bästa! En lättnad är iaf att jag slipper dubbla hyror nästa månad, och det har jag verkligen haft ångest över!

Nr 3...

Deltävling 3 i Leksand den 18 februari


Förlåt mig
Artist: Mattias Andréasson
Upphovsman: Mattias Andréasson
Foto: Bertil Ericson/Scanpix

 

 

Just A Little Bit
Artist: Love Generation
Upphovsmän: RedOne, John Mamann, Jean-Claude Sindres, Teddy Sky, Yohanne Simon, Bilal "The Chef" Hajji
Foto: Pressbild

 

Lovelight
Artist: Andreas Johnson
Upphovsmän: Andreas Johnson, Peter Kvint
Foto: Leif R Jansson/Scanpix

 

Mirakel
Artist: Björn Ranelid feat. Sara Li
Upphovsmän: Fredrik Andersson, Björn Ranelid
Foto: Henrik Montgomery/Scanpix

 

Sanningen
Artist: Carolina Wallin Pérez
Upphovsmän: Michael Clauss, Martin Bjelke, Carolina Wallin Pérez, F Dread
Foto: Foto: Anders Wiklund/Scanpix

 

I mina drömmar
Artist: Maria BenHajji
Upphovsmän: Nanna Svensdóttir, Thomas Cars
Foto: Anders J Larsson

 

 

Youngblood
Artist: Youngblood
Upphovsmän: Fredrik Kempe, David Kreuger
Foto: Martin Botvidsson

 

 

Why Am I Crying
Artist: Molly Sandén
Upphovsmän: Molly Sandén, Aleena Gibson, Windy Wagner
Foto: Leif R Jansson/Scanpix


 

Lånat härifrån.


Härliga lördag...

Fortfarande lite snorig, men icke hängig, så ikväll blir det lite Mello-mys med Sandra och Jessica. Det vankas mat från Biteline om inte utkörningstiden är helt galen ikväll, och det ser jag verkligen framemot. Det händer kanske en gång per år att jag äter där, så mums :)
Innan dess så har jag hunnit varit ute en snabbis i det jobbiga vädret. Varit med sopor, hämtat posten och bokat tvättstugan. Måste tvätta mina enorma högar innan flytten, känns sådär kul att ta med smutstvätt dit. Lagar även lite mat som låg i kylen, så inte det hinner bli förstört. Men nu ska jag se ett avsnitt av The secret circle, sen tänkte jag titta på Whitney Houstons begravning som sänds på 7an från kl 17 idag. Det är väldigt trist att jag inte kan se på Bodyguard ikväll, för det är verkligen en underbar film! I den filmen finns även min absoluta favoritlåt med Whitney, nämligen I have nothing.

Lugna puckar...

Igårkväll kändes det i hela min kropp att en förkylning var på g. Mycket riktigt så var jag väldigt snorig imorse. Jag har iaf inte känt mig speciellt hängig, så förhoppningsvis blir det inte värre. Hoppet är ju det sista som lämnar människan, passar dåligt att bli sjuk när jag ska flytta om typ en vecka.
Jag har med andra ord tagit det väldigt lugnt idag, och har inte gjort många knop. Har diskat, packat ner lite böcker och bakat en kladdkaka. That's it!

Tur i oturen. Typ...

Jag har sovit som en kratta inatt, det har verkligen varit fullt ös i trapphuset halva natten. Sist jag kollade på klockan var den halv tre på natten, och alarmet ringde klockan halv sju. Zzzz... Hann bara resa på huvudet innan näsblodet började spruta (okej, rinna då), och naturligtvis lyckade det komma i sängen också. Det slutade iaf efter ett tag, så då var det bara att köra på med morgonsysslorna innan jobbet. Jag tycker verkligen att jag har sjukt mycket oflyt ibland, men ändå finns det små glimtar av vardagstur. Tex när Handels har satt in en liten peng på kontot för att man har betalat för mycket, eller när kassörskan på affären tar betalt för en cola zero-burk istället för ett sexpack. Hmm, ja, ibland krävs det inte mer för att känna sig lite mer happy :)

Tur för mig...

Vilken tur för mig att jag faktiskt har en plånbok undanlagd på jobbet, eftersom jag fick bryta upp min igår. Bokstavligen, det regnade småmynt och olika klubbkort över mitt hem av kraften när spännet lossnade. Det roligaste av allt var ju den lilla detaljen att mitt visakort inte ens låg där i, utan i väskan. Så hela missödet på Coop var i onödan. Min vanliga tur ;)
Tänkte typ tejpa ihop min till nästa lön (nej, det ska jag inte), men sen måste jag nog investera i denna, den är tom på rea!
Marc O'polo-plånka

Ett öga rött...

Det är nått fel på mitt öga, det sviiiider!! Det är säkert mitt stackars hår som ligger där inne och skaver...

Dagen...

Stängning idag och öppning imorgon, så nu har jag ungefär två timmar att roa mig med något hemma, innan sängen kallar igen. Ska nog försöka komma ikapp med nån serie, ligger lite efter där nu. Skulle kika lite igår, men datorn strejkade. Fick då den fantastiska idén att jag skulle gå och klippa luggen istället. Haha, att man aldrig lär sig! Ångrar mig redan, men jag vänjer mig nog. Håret mår ju ändå bättre när det växer ut sen :)

Happy freakin' valentines day...

Hela dagen har jag ägnat åt att slå in andras alla hjärtans dag-presenter och sett alla blommor och choklad som härjar vilt bland alla lovebirds på Facebook. Spontant känner jag bara : DIE, VALENTINES DAY, DIE!!! Så, nu har jag lättat på trycket lite. Givetvis skulle jag inte känna så om jag hade någon att dela dagen med, men just nu är jag mest bitter! Och ensam. Till råga på allt så fastnade spännet på min plånbok i coop-kön, precis när jag skulle betala. Jag fick inte upp den, det var helt j*vla omöjligt! Stod där och blev stressad, röd och genomsvettig när jag såg den långa kön bakom och tanterna brevid som stirrade på mig som jag vore tagen ur En ding ding värld. Till slut fick jag be kassörskan om en sax och klippa ett hål i plånboken, så jag kunde fiska upp två sedlar med lillfingret. Min plånka är inramad med stål, så det går liksom inte ens att klippa upp den riktigt. Gosh, säger jag bara! Nä nu ska jag lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv. Och äta choklad...

Stressigt...

Jag tyckte att jag började med packningen i tid, men sen la jag ju av ganska snabbt. Nu har det slagit mig att det är ungefär två veckor kvar, och det börjar bli bråttom! Jag jobbar dessutom tre stängningar den här veckan, så det blir inte så mycket tid över då heller. Känner mig för tillfället oroligt stressad efter som tanken är att lägenheten ska målas om innan alla grejor ska in, och just nu vet jag inte ens när vi får nycklarna i handen! Har inte ens kunnat ta mått i lägenheten så jag vet vilka saker jag kan ta med mig, eller hur stort förrådet är så jag och Sandra kan tänka logiskt över vad som får plats där. Oh Lord... Har iaf tagit ner allt från väggen och packat en kartong till sen jag kom hem. Babysteps...

Rätt låt...

Jag tyckte helt klart att Davids låt var överlägset bäst igår. Det ska vara fartfyllt och up tempo för att gå hem hos mig! Den dansar jag gärna till i vår! Mamma satt och sa hela tiden att låten påminde om någon, och jag trodde att det var Danny hon menade. Fick reda på av syrran att Danny faktiskt tackade nej till den låten, så det var kanske inte så kontsigt om jag tyckte att det var lite Danny över låten. Om han tackade nej till Shout it out så borde det betyda att hans låt ska vara ännu bättre. Spännande ;)

Vilket väder...

Herregud, vilken väder vi har haft idag, solsken och plusgrader! Längtar lite extra mycket till våren och sommaren när det droppar från taken. Det känns lite extra nära då! Jag har passat på att vara ute på mammas gård och fyllt på med fågelmat lite här och där. Jag vet inte varför, men det känns viktigt för mig att mata fåglarna. Dom är så ofta här, och är dessutom van att det ska finnas frön i deras lilla hus (extra fint med banden som sitter kvar sen stormen, för att inte taket skulle flyga iväg) sen långt tillbaka. Till jul fick dom t.o.m extra mumsig fågelmat ;)
Det är dagar som denna som jag önskar att jag kunde åka skidor, eller att jag var lite mer friluftsaktig av mig. Skulle gärna sitta i solen nånstans och dricka varm choklad eller grilla korv :)

Baby Blue...

Har ni sett dom första bilderna på Blue Ivy, Beyonces lilla nyfödda dotter?! Åh, vilket vackert barn! Och kolla in kalufsen, en riktig hårfager dam :-)

http://helloblueivycarter.tumblr.com/


Palt...

Jag tog en bild på maten idag. Det är alltså dom här fläskfyllda, potatis/mjöl-klumparna som min familj är helt tokig i! Det är dom som gör att min syster var väldigt nära att åka 100 mil bara för att få äta. Ser smaskigt ut, va? ;)


Nr 2...

11 FEBRUARI: GÖTEBORG
(deltävling 2)
1. Ulrik Munther – "Soldiers"
2. Top Cats – "Baby Doll"
3. Sonja Aldén – "I din himmel"
4. Andreas Lundstedt – "Aldrig aldrig"
5. Timoteij – "Stormande hav"
6. David Lindgren – "Shout It Out"
7. Mimi Oh – "Det går för långsamt"
8. Thomas Di Leva – "Ge aldrig upp"

Fasen alltså, jag är lika skeptisk denna vecka! Finns ju en del namn som är kända, men inga direkta personliga favoriter hos mig!
Jag längtar till dom andra två deltävlingarna, då börjar det hända grejor. Seriöst, vilken sten har jag legat under som missat att Andreas Johnson, Lisa Miskovsky,Charlotte Perelli, Danny m.m ska vara med? Sista deltävlingen rymmer alla dom, förutom Andreas som är nästa helg. Kommer nog bli tufft!!


Idag har jag varit med mamma till frissan,...

img_3464 (MMS)

Idag har jag varit med mamma till frissan, det blev så bra! Har tjatat som en tok att hon skulle klippa av sig långhåret ;) Den senare delen av kvällen har spenderats framför tvn och QX-galan!


Nöjd...

Nu är Jessicas tårtor helt färdiga, och jag är faktiskt väldigt nöjd. Kan vara dom bästa hittills tror jag. Brukar ju passa på att testa lite olika varianter eftersom ingen brukar ha speciella önskemål på hur dom ska se ut. Vet ni varför tårtor är så dyrt? Jo, för att det tog TIO timmar att göra två tårtor. Varje blomblad, och varje liten pärla är helt handgjord, så det blir hundratals delar.
Ljus botten fyllda med nötcreme och chokladpudding, täckt med grädde :)

På middag...

Ikväll är det alltså en lite sen födelsedagsmiddag för Jessica som fyllde år i söndags. Bli bjuden på mat är inte helt fel, speciellt inte i bra sällskap :)

Woho...

Nu är kontraktet påskrivet på nya lägenheten! Nu väntar jag bara på att få ett exakt datum när det är dags att flytta, men det ska iaf bli den här månaden. Alltså börjar det bli dags att packa på allvar snart! Känns jäkligt skönt att få tillåtelse att flytta in tidigare och att veta att vi får måla om utan problem :)

Roses in the making...

Fick en sen beställning på två tårtor av Jessica igår, så det spenderar jag kvällen med. Håller på att tillverka rosor för fullt, lite större och mer avancerade än dom andra jag brukar göra. Annars blir det en ganska enkel design på tårtan tror jag. Hoppas att inget går fel bara, har inte så mycket tid för misstag ;)

Lycka...

Lycka är när det finns färska avsnitt ute av både Pretty little liars och Hart of Dixie. Två av mina absoluta favoritserier just nu (lägg till Ringer och Revenge)! Tror nog att den där packningen faktiskt får vänta lite till ;)
Today

Gjort stan...

Idag har jag umgåtts med Mickis. En hel del strosande och ätbart blev det! Ändå kom jag bara hem med två liter mjölk, trist..
Nu borde jag passa på att göra nånting vettigt, typ packa, laga mat, diska, men jag vettefasen. Varför göra nu det man kan göra sen? Haha ;)

Fantasibrist...

Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om nu för tiden, har lite brist på fantasi. Eller hederlig bloggtorka! Det skulle vara lättare om det faktiskt hände en massa roliga saker, men det står ganska stilla just nu. Mitt huvud fokuserar väldigt mycket på flytten eftersom det verkar som att det kan bli tidigare än väntat. Får förhoppningsvis mer detaljer senare i veckan :)
Är lite efter-träning-slö ikväll, så det blir tv för mig. Sofias Änglar, Chefen undercover och Får vi följa med. Dom två sista ska vara i Sundsvall ikväll om det stod rätt i tidningen, så måste kika på det!

Omringad av vovvar hemma hos mamma! Jag ha...

img_8404 (MMS)

Omringad av vovvar hemma hos mamma! Jag hamnade här idag för jag ska hämta lite saker att ha till flyttpackningen, tidningar och sånt. Har även färgat mammas hår och snaggat Anders, och tvättat lite mössor och halsdukar som jag ska skänka till stans hemlösa. Fullt upp alltså :)


Över...

Jaha, och så var helt plötsligt del 1 över. Loreens låt var helt klart kvällens bästa, men jag föredrar att lyssna på hennes musik utan att se uppträdandet. Har lite svårt för hennes mystiska flaxande, haha! Dead by aprils låt tycker jag också är okej, men varför detta skrikande? Usch. Tycker även att Maries låt borde ha kommit lite längre upp med dagens startfält, även om den känns aningen töntig.
Jag spenderade min mello-kväll med Sandra, för som ni såg i mellanaktsklippet så kan man ju inte se på det ensam ;) En massa prat, hemmagjord pizza och kladdkaka har vi roat oss med!

Melodifestivalen del 1...

Alltså MF har inte ens börjat och jag känner mig redan besviken. Har lyssnat på 1 min. snuttar som ligger på svtplay.se. Sean Banan är visserligen trallvänlig, men allvarligt? Abalone Dots känns bara så zzzz... The Monikers låt är inte alls lika glad och poppig som den ifjol, det är helt olika typer av låtar. Afro Dite låter som dom alltid gör, om det inte skreks så hysteriskt i Dead by aprils låt så kanske jag skulle kunna gilla den bättre. Thorsten tänker jag inte ens kommentera. Nä, dom bästa ikväll blir nog Loreen och Marie, och jag är egentligen inget fan av någon av dom. Det är iaf lite poppigt! Sen kanske jag ändrar uppfattning när jag har hört alla hela låtar, och dom brukar ju bli bättre efter några lyssningar. Tänkte försöka lyssna efter kl 14 när bidragen läggs ut :)
Tävlande bidrag:

1. Sean Banan – "Sean Den Förste Banan"

2. Abalone Dots – "På väg" 

3. The Moniker – "I Want To Be Chris Isaak ..."

4. Afro Dite – "The Boy Can Dance"

5. Dead by April – "Mystery"

6. Marie Serneholt – "Salt And Pepper"

7. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern – "Jag reser mig igen"

8. Loreen – "Euphoria"



Soffläge...

Fy tusan, både jag och Sandra trodde nog att vi skulle förfrysa innan vi hade knatat ner på stan. Holy shit vad kallt, haha! En kopp varm choklad på Tant Anci och Fröken Sara, och lite solarium senare så kändes det dock bättre!
Nu har jag intagit soffläget och tänkte kika på senaste avsnittet av The secret circle. Tror jag ska gräva i kylskåpet också, men det har nog inte trollats fram nånting roligt där hur gärna jag än vill ;)

Kallt...

Bara får att jag ganska nyligen skrev att detta är min favoritvinter so far, så har det gått och blivit skitkallt. Så nu lär vi väl ha vinter fram till midsommar istället.
Dagen har bestått av storhandling med pappa, och eftermiddagen ska bestå av en fika på stan med Sandra. Hört rykten om goda brownies som ska testas ;)

Neeeeej...

Åh, hur frustrerad kan man känns sig över ett totalt oviktigt problem! Jag har väntat en hel vecka på att få se den spännande fortsättningen av One Tree Hill, och nu när det sista avsnittet har lagts ut, så är det fel avsnitt. Ni som följer serien enligt amerikansk sändning vet hur hemskt förra avsnittet slutade!! Dagens i-landsproblem...
Nu ska jag göra mig klar, sen blir det en sväng på stan innan gymmet. Ska bland annat in till Jessica och säga hej då, eftersom hon drar till London imorgon. Avis, jag? Neeeej... ;)

The River...

Det kommer en ny serie som jag är väldigt spänd att se. Problemet är bara att jag inte vet om jag vågar titta på den ensam, haha! Det står faktiskt att det är en thriller/horror/drama-serie, och dessutom gjord av skaparen till Paranormal activity. Så det bådar nog gott för en bra serie, men sämre för en ensam singeltjej! I alla fulla fall, snart på en tv-skärm nära dig (5:an)!

Udda läsning...

Jag har lånat den här boken av Jessica, och nu har jag läst klart den. Det är den riktiga Stolthet & Fördom, fast med zombies. Låter helt sjukt, men på något sätt funkar det! Det är med andra ord en något mer våldsam version, men historien är densamma. Tyckte att den var lite trög först pga den gammeldagsa skrivstilen som jag har lite svårt för, men mot slutet blev det svårare att lägga bort boken. Så om ni vill ha en gammal bok med en ny twist, så är den ett tips!






Spetsad...

Sitter och tycker väldigt synd om mig själv just nu, blev precis spetsad av en nål. Jag tappade den förra veckan på min ryamatta, och kunde inte hitta igen den. Så den goda nyheten är att nålen är hittad, den dåliga att det var min fot som hittade den, haha! Tur att det var efter dagens gympass ;)
Såg även nånting väldigt trevligt i H&Ms skyltfönster på vägen från gymmet. Nomnom!





En bättre bild...

Här ser man lite tydligare hur jag vill ha det, fast lite ljusare i helhet. Snyggt, snyggt, snyggt!






Snygg när man sover...

Hehe, gullvovve ;)




Häftigt...

Kommer ni ihåg den här videon? Killen som helt fräckt bjuder med Mila Kunis på en Marine Corps Ball...





I fall någon har missat det, så tackade hon faktiskt ja senare under en intervju, med lite påtryckningar från Justin Timberlake. Och, tro det eller ej, men hon gick faktiskt! Justin fick även han en egen inbjudan senare till en annan bal, så han gick också på en. Ganska häftigt ändå, tänk vad en liten youtube-video kan starta! Nöjda soldater, eller vad tror ni? ;)



Bilder: google

Jag har suttit uppe och kikat på det sista...

Jag har suttit uppe och kikat på det sista avsnittet av satc. Åh, vad jag älskar den serien, och slutet är underbart! Vet inte hur många gånger jag har sett det avsnittet, men jag får fortfarande en klump i halsen!


RSS 2.0