Och sen utgång så klart...


Den klassiska spegelselfien ;-)

I lördagskväll...

Jag har ju inte skrivit om mitt firande i lördags kom jag på. Jag blev firad av kompisgänget från gamla jobbtiden och det var riktigt mysigt. Jag känner mig verkligen ödmjuk för hur fina och omtänksamma alla har varit med presenter och liknande. Middag på olearys, ljuslyktor, spel, presentkort på naglar m.m :-)





Min roliga tantkassepresent som jag fick av Linnea, haha ;-)

Officiellt 27...

Jag har haft en bra födelsedag! Började så fint med att Julia och Daniel kom in med tårta till mig på jobbet, så himla snällt och vilken trevlig överraskning!
Sen var det lite kaotiskt på jobbet ett tag måste jag erkänna, med mycket folk och varor och ärenden. Kul men svettigt att hinna med allt, och just nu är ju jag ansvarig :-)
Men, jag hade en mycket god middag att se framemot på saffran efteråt. Älskar tapas! Jag lyckades få med mamma, Anders, Fredrik & Lotta och Karolina & Fredrik. Bara Evelina och Viktoria som fattades, men dom lever ju livet i Australien och USA just nu :-)


Tusen tack för all uppvaktning, jag tror aldrig att jag har blivit firad så många dagar förut. En födelsedag och fyra middagar ;-)




Sex dagar och tre födelsedagar...

Igår var det kalas för Anders och mamma på essvik, det är ju vår stressiga tre födelsedagar på sex dagar-vecka! Ni kan ju gissa vem som fick baka ;-)






Naglar, check...

Ikväll har jag äntligen fått fina naglar igen av Linnea! Jag är precis lika nöjd som alltid :-) Bara fransarna kvar att fixa om två veckor. Jag har ju bröllop och semester att tänka på! Och att jag måste göra mitt bästa för att bli en fräsch 27-åring på måndag. Klockan tickar på...





Livet efter dig...

Jag har hört en hel del om denna bok, och har planerat att köpa den. Nu såg jag igår att man fick den som gåva med Elle, så jag gjorde det enkelt för mig och köpte den så istället! Idag började jag läsa lite i tid, men än har den inte kommit igång.
Handlingen är att en ung tjej får jobb som personlig assistent till en ung man som blev totalförlamad i en olycka. Sen händer det väl lite grejor efter vägen!
Det känns som att jag kommer att gråta floder om jag ska gå efter alla recensioner, jag som är så blödig!





Småshopping...

Jag följde med mamma till dollarstore innan midsommar, jag kommer inte ens ihåg när jag var där sist innan. Jag åker mest dit när jag behöver bunkra rengöring, men ibland har dom en hel del roliga saker :-) Jag kunde inte låta bli dessa sängkläder som jag tycker är otroligt fina! Och dom är inte ens rosa, haha! Sen finns mitt favoritdoftljus  också där, och nu hade dom fått ny, snyggare förpackning så jag var tvungen att köpa ett till sånt till hallen ;-) En liten skylt till sovrummet slank också ner!







Paket...

Idag när jag kom till jobbet så möttes jag av det här. Så roligt med överraskningar :-) Jag må ju ha världens gulligaste chef!





Nattplaner...

Jag planerar att möta min blivande man inatt i mina drömmar, vad gör ni? ;-)


Sju sorters blommor, samma visa varje år :-)


Glad midsommar...

Puss!





Tröttmössa...

Jag älskar verkligen att behöva kliva upp kl 06 på morgonen för att anpassa mig efter en sotare med en tretimmarsintervall. Naturligtvis hann han inte ens komma innan jag åkte till jobbet så jag klev upp tidigt i onödan! Story of my life ;-)
Nu är jag ledig tre dagar eftersom det faktiskt är stängt över midsommar, så jag packade bikinin och åkte till mamma. Det gick ju också åt helvete då vädret visar sin dåliga sida. Inte en enda dag på hela maj och juni har jag kunnat sola utomhus. Hemma har jag ingenstans att ta vägen när jag är ledig, och dom andra dagarna har jag jobbat. Men jag ger inte upp hoppet om mina semesterveckor än ;-)


Karro kom även hit med dom två minsta barnen ikväll <3










Tihi ;-)




Det blev en utgång igen...

Det blev en spontan utgång i lördags igen, mycket sånt nu ;-) Jag hade väldigt roligt på dansgolvet med Jessica, då det spelades en massa gamla godingar! 
På söndagen var det bara att pallra mig upp och åka till jobbet. Jag är helt knäckt efter förra veckan då Oscar hade studentfester och öppet fyra dagar irad. Jag gillar att bo centralt, men det är inte alltid optimalt med en nattklubb under! Jobbigt för skönhetssömnen ibland ;-)


Skål!

Sidsjön...

När jag kom hem från Birsta och försökte slingra mig från att ta tag i all städning, så messade jag Marie och frågade om hon var promenadsugen. Tänka sig att jag hade sån tur igen att hon faktiskt var på väg till sidsjön, så jag följde med dit. Först gick vi upp till toppen av sidsjöbacken och sen blev det ett varv i spåret. Herrejävlar vad jobbigt det var att gå upp, det var lite väl optimistiskt att tro att man skulle kunna springa upp som en vältränad hockeykille på sommarträning, haha! 






Fantastisk dag...

Idag har det varit full rulle igen, härligt! Dock tog jag sovmorgon så dagen började lite senare än vanligt ;-) Först hade jag lite ärenden på stan, jag träffade pappa en snabbis, lämnade tårtorna till Jessica m.m. Sen kändes det som att det var så mycket kvar av dagen så jag chansade och kollade om syrran hade nått ärende i stan så vi kunde hänga. Tänka sig att dom faktiskt skulle på skojakt, lucky me :-) Så en tur på stan och en snabbis i Birsta med årets första kulglass hann vi med.





Studenttårtor...





Min kärlek...

Fick hänga lite med min kärlek ikväll! Tänk att han redan fyller 1 år om två månader. Helt galet vad tiden går fort! Jag hann även vara hos mamma en snabbis där Alfons blev så lycklig när jag kom att han välte omkull mig på köksgolvet. 64 kg galenpanna ;-) Jag saknat verkligen vovvarna nu när jag inte träffar dom så ofta!

Resten av dagen har jag gjort tårtor, blev faktiskt precis klar. Så nu väntar sängen innan det värsta studentlivet drar igång. Känns lite jobbigt att bo ovanpå en krog just studentveckan!






Svart och munter...

Har känt mig lite som Morticia Addams idag i min klänning! Muntert med svart på sommarn, men det är ju min favoritfärg ;-)





Kvalitetstid...

Idag har jag dejtat Malin på eftermiddagen. Lunch, fika och strosande på stan, även en kvart i fakeplayan igen hann vi med. Jäklar vad det har regnat, nästan som att himlen skulle ha öppnat sig!
Sen ska jag åka och handla med Jessica till hennes systers studenttårtor som jag ska baka i veckan, full rulle idag :-)





Den lilla svarta...

Jag har lite problem med att skiljas från svart även när det är sommar. Typ världens bästa färg på kläder! Tror att det bor en liten emo i mig ;-) Den lilla svarta i tre olika längder, det lär väl knappt vara nån annan än jag som ser skillnad, haha!





Fusk...

Tro mig, jag vet att det är illa med solarium. En del av mig är livrädd för att se ut som tanten i Den där Mary när ja blir äldre! Men, igår när jag spenderade ännu en underbar, solig dag på jobbet så blev jag lite less. Jag hamnar ju efter med brännan, så det fick bli ett besök till fuskplayan istället ;-)




Pink punsch...

Köpte den rosa idag, smack :-* Den ger väldigt mycket färg, nästan för mycket för mig som är ganska mörk!





Sommarlackade...



Må jag aldrig få allergiska besvär, jag älskar detta gellack alldeles för mycket! Rosa, sommarlackade naglar juni till ära :-)

Inramad...

Jag såg på lite inspirationsbilder härom veckan, och det var många som har ramat in sina sänggavlar med ljusslingor. Jag tycker att det är väldigt fint, så jag fick för mig att göra likadant. Dock valde jag lite speciella ljusslingor från indiska, och jag måste erkänna att det ser betydligt mer porrigt ut än jag hade planerat, haha! Men nu är dom ju redan köpt, så dom får sitta kvar så länge ;-)





Hockeytårta...

Hockeytårta till lilla Milton som fyller 2 år imorgon :-)







Lördag...

Igår var jag ledig så passade nog blev det middag hemma hos syrran i Lucksta. Fläskfilé och klyftpotatis, och till efterrätt hade hon gjort en sockerkaka som är såå god, man lägger som en smörkräm emellan två lager. Fick även gosa lite med dom två yngsta barnen, dom andra börjar växa ifrån mig, buhu!



När jag kom hem hade jag mest ångest över att jag inte kunde gå ut pga jobbet idag. Vad har hänt med mig, jag vill ut hela tiden!



Fredag...

I fredags blev det middag på allstar med Jessica, hennes sambo och hans kompisar. Vi gjorde ett tappert försök till att gå ut efteråt, men det var jättelite folk ute. Avrundade natten med att hänga lite med min kusin och hans kompisar innan jag traskade hem. 
Jag körde på något helt nytt i helgen, nämligen rakt hår och fodralklänning!






RSS 2.0