Presenter...

Mina fluffiga, älsklingar måste också få presenter ibland. Dom kommer bli så poppis, och vara trasiga efter två minuter :)


Kändisar & Skvaller...

*Rihanna ställde in sin Malmö-konsert ikväll, eventuellt dom i sthlm också.


*Kim Kardashian och hennes man Kris Humphries skiljer sig efter två månader som gifta.


*Helena Bergström, Sarah Dawn Finer & kända sundsvallsbloggerskan Ana Gina leder Melodifestivalen 2012.


*Jessica Simpson är bekräftat gravid


Snabb dag...

Det har varit en händelserik dag. Eller ja, inte så mycket spännande, men dagen har gått fort. Började med jobb, och fick träffa nya chefen, trevligt! Sen åkte jag hem för att bli hämtad av pappa så jag kunde åka och storhandla, det var på tiden. Jag fick 101 kr på pantkvittot. Förstår ni att det är 101 burkar som legat och skräpat hemma? My God. Efter det hann jag bara komma hem, slänga in grejorna i kylen, byta om och gå ner till gymmet med Sandra. Body pump blev det kväll, hoppas på en mild träningvärk imorgon. Tänkte försöka pallra mig ner mån-tors den här veckan och biffa lite. Ska även ta en tur på stan nån dag, och planera en lekdejt med Mickis som ska innehålla lunch med Jessica :) 


Sånt som gör mig glad...

Cup cakesen (haha, väldigt gramatiskt rätt ord) från igår bakade jag faktiskt till min mammalediga chef. Hon har nyss fått en liten dotter, så jag tänkte att fika går alltid åt när folk ska bebis-inspektera. Eller om man vill äta upp dom själv, det är också okej ;) Tror iaf att hon blev glad, och det gör mig glad! Fick tom en liten länkning på Fejjan :)




Världens bästa vovvar...

Måste bara visa dessa fina bilder som Evelina tog på vovvarna idag. Världens snällaste, goaste, finaste älsklingar ♥




Dajana & Alfons


Älskade lilla Bäbis


Dyra krämer...

Dyra absolut, men värt pengarna så länge produkterna är bra. Clinique Pore Minimizer Instant perfection (220kr) kan jag knappt leva utan, och nu ska jag även testa Estée Lauders lilla mirakelcreme (30ml går på minst 499kr och uppåt). Den har syrran också köpt, så det ska bli spännande att jämföra åsikter sen!


 

 


Baby Cupcakes...

Ikväll blev det bakning med bebistema. Dom blev ganska söta måste jag säga. Chokladmuffins med vit choklad och marshmallows innuti, toppad med vit choklad-glasyr. Rosetterna går självklart inte att äta, men det är trevligt med dekoration, och till sist köpte jag formar med barnmotiv. Prinsessor och grejor :)




Hockeykväll...

Idag har det varit full rulle nästan hela dagen. Först 90-årskalas, sen fika hos pappa & Marie, och till slut Hockeykväll hos mamma & Anders. Tre härliga poäng blev det ikväll, äntligen :-D


Mer...

Det blev mer glas igår, slog till på dessa fina dricksglas, som faktiskt matchar vinglasen. Båda har ju rosa fot. Även dessa från Indiska!


Helg...

Nu är helgen äntligen här igen. Vet inte varför det känns så speciellt när man jobbar som jag gör, men helg är liksom alltid helg. Och imorgon är jag faktiskt ledig!
Två systrar kommer till stada ikväll, så jag ska ta mig en tur hem till mamma & Anders snart. Dock är mamma jätteförkyld, så vi får väl se vilka som blir kvar där. Vem kan ha smittat henne tro? Lalalaaa...


Vina i fina glas...

Nu tillhör jag den där udda kategorin som hatar vin, men glasen är desto trevligare. Jag har inte ens haft vinglas, men idag slog jag till på fina glas från Indiska. Glas som ingen kommer får dricka ur på mina förfester, för jag är alldeles för rädd om dom, haha! Jag är ganska bra på att krossa dom själv om jag inte får hjälp av nån annan ;) Jag behöver nya drickglas också, även dom är numer omaka och det stör mig så fruktansvärt mycket. Det måste vara maka...

Versace for H&M...

Första kollektionen som jag vill fälla ett par tårar över att jag blir utan. Finns en hel del skumma plagg, men också väldigt fina klänningar. Dock så tycker jag ändå att plaggen fortfarande är H&M-kläder som blir hypade, och jag vill inte ha samma kläder som 15 andra tjejer när jag går ut. Men, love love love...I butik 17/11.

Nu öppnar även KappAhl webbshop för er som inte visste det :)







Fina...

Dom här dataväskorna gör att jag önskar att min dator var lite mindre. Dom är så snygga hela bunten, och bra med den långa axelremmen. Många dataväskor får man släpa i händerna, och det verkar väldigt opraktiskt. Tyvärr är min lilla klump för stor, annars hade den svarta legat nära hjärtat :)

Goda gärningar...

Tänk vad bra man kan må över att göra en liten god gärning för någon annan. Ikväll efter jobbet så hjälpte jag en gammal tant av bussen med hennes rullator. Den lilla tanten blev så tacksam för en sån liten grej, som egentligen borde vara helt självklar för alla. Speciellt eftersom goda gärningar egentligen är ganska själviska, man mår så bra efteråt.
När jag kom till jobbet idag så la jag märke till ett par som satt på bänken utanför butiken. Jag märkte att kvinnan var helt otröstlig och grät och grät. Efter ett tag blev hon lämnad ensam där på bänken medans folk stod brevid och skrattade och skämtade med varandra för fulla muggar. Hon såg så ledsen och ensam ut så jag funderade ett bra tag på om jag skulle gå fram till henne, men det kändes så inkräktande på hennes priatliv. Samtidigt ville jag fråga om det var nånting jag kunde göra, eller åtminstone ge henne en näsduk. Jag hann inte fundera så mycket längre innan karln kom tillbaka, och ganska snart så gick dom iväg. Tror att det var ett dödsbesked dom hade fått, fick den känslan av det lilla jag hörde. Jag är himla rädd för att lägga mig i, men ibland är det kanske just det man behöver. Visa eller få lite medkänsla.

Ljuslyktor...

Jag och Mickis åkte en sväng till Dollarstore som öppnade här idag. Det var verkligen fullt kaos, det tog oss två timmar att komma ut! Köpte lite nödvändiga saker när vi ändå var där, tvål, sköljmedel och sånt. Blev även en del ljuslyktor, passande nu när vi går mot vinter.
Efter det avstickaren så åkte vi till Birsta och käkade lunch, se blev det en del ärenden :)



3 för 10kr

3 för 20kr

30 kr styck


Snart jul...

Finfina julsaker börjar det trilla in på shopparna nu. Jag blev riktigt sugen på bäddsetet och dom här superfina ljusstakarna. Så fint! Skulle passa perfekt hemma. Jag är ju inte så mycket för den röda julstilen hemma hos mig, men vitt och grått fungerar bra.






Från Ellos & Jotex


Here I go again...

Jag har blivit förkyld, IGEN! Förstår ni att jag håller på att bli galen? Jag som nästan aldrig blir sjuk har nu lyckats tre gånger på lika många månader, jag förstår inte. Tror att mitt immunförsvar har tagit semester. En liten tröst i deppiga höstrusket är att det inte är lika illa som dom andra två gångerna iaf. Tror att det gjorde susen att jag låg däckad till halv fem igår hemma hos mamma ;) Har jobbat idag, och imorgon blir det nog till och med en tur till gymmet!
Under dagen imorgon så ska jag vara med Mickis, får se vart vi hamnar :)




Alfons. Saknar redan min nya kompis :)


Bling it...

Jag älskar bling, kan liksom inte hjälpa det. Dras till allt som glittrar, ungefär som skatorna. Här är lite strass som kom in i veckan :)




Stora, men ändå ganska diskreta.

Stela, hängande.

Vanliga ringar med lite extra bling, dom har jag faktiskt ;)

Söta små peacemärken, dom har jag också!

Silverfärgade armband som glittrar fint i ljuset :)


Rock on...

Kom en hel drös med nya smycken till jobbet häromdagen. Mycket gamla favoriter och en hel del nytt. Jag hade som vanligt inga problem att hitta saker som jag gillar, men jag ska tillägga att jag inte har köpt allt som jag kommer visa i ett par inlägg nu. Börjar med dom lite tuffare!



Vad sägs om spindlar till Halloween? Finns även med svart sten.

Änglavingar

Stora ringar, den mindre har jag sen förut.

Ett stort, svart strasskors. Supersnyggt!


Det ska jag lägga beslag på ;)

 


Lillebror...

Ikväll är jag hos mamma och träffar Lillebror! Nya tillskottet i familjen, Alfons :) vi har redan blivit kompisar, men han blir lite hårdhänt med sina 68kg, haha! Just nu ligger han i soffan för första gången (han har aldrig velat kliva upp förrän jag kom) med nosen nerborrad brevid mig. Sötnos!

Filmen igår var läskig, så den vill jag inte prata om, haha! Blir så jobbigt att bo ensam efter sådana filmer ;)


På väg till jobbet...

Nu blir det jobb till kl 17, senare ikväll blir det bio. Är redan rädd, vet att jag inte borde kolla på Paranormal activity-filmerna egentligen! Det är ju bara det att jag gärna vill se den tredje eftersom jag redan har sett dom andra två!


Idag...

Idag jobbade jag 16-20.15, en väldigt spännande tid. Kul att åka till jobbet när typ resten av landet åker hem, haha! Men kvällen gick ganska fort faktiskt, även fast jag mest var ensam. Det som är mest trist med att jobba sent är att jag inte kan gå på passen på gymmet. Får lite ångest dom veckorna som ingen dag passar!
Jag hann faktiskt köpa min första julklapp innan jobbet idag. Till min syster, helt perfekt julklapp är det. Om hon nu bara inte lyckas köpa en själv först. Jag har bannat henne från all shopping innan jul, men vi får väl se hur det går, hahaha! Nu närmast står Farsdagspresenter på schemat, dags att trolla fram Presentmakerskan igen :)






Armband Kappahl, Blus H&M


Shopping...

Det blev ingen storslagen shopping i sthlm direkt, men ett par plagg blev det som fick följa med hem. Hittade även en liten blingad version av en mobilväska, me like alot. Sen blev det bara ett par smycken också, ett halsband ill sommaren och ett sött armband som både jag och Jessica fastnade för. Då kunde vi byta med varann så det kändes lite bättre, haha ;)




H&M

Gina Tricot

Glitter

Accessorize


Rensa lådorna...

Hur mycket strumpbyxor kan man ha? Tror att jag ska dubbelkolla lådan innan jag köper nya nästa gång ;)






Tip of the day...

Smartphone-gloves! Hur smart? Det finns alltså skinnhandskar med ett speciellt material på pekfingret och tummen, så du kan använda din pekskärm utan att ta av handskarna. Det är så bra, jag blir tokig på vintern när man måste ta av vantarna hela tiden, speciellt när det är svinkallt! Finns på Accent för 349kr.





Yesterme yesteryou yesterday...

Invigde en ny blus från sthlm igår, söt blandat med lite tuffare detaljer. Oh yeah, jag är verkligen wild and crazy ibland ;)







Gina Tricot


The one and only-Britney...

Tror jag är lite småkär i Britney, även fast jag inte spelar i den ligan, snygg! Kan påpeka att dom som säger att hon är tjock måste ha en skruv lös. Konserten var jättebra med massor av show och gamla hits. Det enda jag tyckte var lite konstigt var att hon sjöng Don't let me be the last to know, men inte Circus eller Criminal. Kändes lite skumt. Hur som helst, tummen upp för Britney, och jag skulle gladeligen se henne igen :)


Jag hade min kamera med mig, och hade faktiskt kollat att batteriet var okej, men den ljög. Den dog på en gång, så jag tog några bilder med iphonen, och knäppte även av några bilder från Jessicas kameradisplay med iphonen. Just for you ;)


 


Sthlm rond 3...

Sthlm visade sig från sin bästa sida ännu en gång. I lördags tog vi det lugnt mest hela dagen. Jag och Jessica lunchade på Subway innan vi åkte till Hotellet på Östermalm. Det hade naturligtvis blivit överbokat, så vi hamnade i två enkelrum istället för ett dubbelt. Lite less, kändes som att lilla Laban skulle titta förbi på natten, men det gick faktiskt bra. Senare mötte även Evelina upp oss där på hotellet (tvingade Evie att sova i mitt rum den natten, haha). Vi satt och spånade på vad vi skulle göra, och bestämde oss för att leta reda på ett Oleary's som visade timrå-matchen (lyckades få se matchen i Gamla stan) och äta middag samtidigt. Efter det bio på Sergelbion, Friends with benefits. Så jäkla bra film, riktigt rolig ibland!
I söndags blev det stan och fikamys innan Britney-konserten, likaså på måndag innan hemgången :)




Elite hotell Plaza

På Café 60

Hotellfrukost :)

Café Publik




Fikapaus :)


Hej...

Utcheckad och klar, på väg hem om några timmar :)


Nöjd tjej ;)

img_3654 (MMS)

Nöjd tjej ;)


On the road again...

Jaha, dags att sätta sig på tåget mot sthlm igen. Tredje resan på sju veckor, börjar faktiskt bli lite less. Tur att det är roliga saker jag åker för iaf! Får se vad som hittas på under dagarna, men imorgonkväll är det Britney som väntas. Jag längtar :-)





Köpte en fin Höststjärna häromdagen :)


Masterchef...

Ojoj, vilken hemmafru jag skulle bli, skåda bara denna gratäng. Haha, nej då, mat är ju faktiskt inte min starka sida, även om jag lyckas ibland. Nu är det bara att fixa lite matlådor, sen tar jag ledigt tills imorgon. Läser en sjukt spännande och ångestframkallande bok som jag vill fortsätta med nu.





Mer fynd...

Fick faktiskt fynda lite mer också. Muffins-duken nedsatt till 149kr och ett dra på-lakan för 49kr. Rea är bra!



 


Fynd...

Fyndade två stickade klänningar på H&M Online idag. Ett skärp i midjan så blir det säkert bra i vinter :)




 


Lång dag...

Vilken jobbig dag jag har haft idag, kände redan direkt när jag kom till jobbet att det skulle bli en mycket lång dag. Kan bero på att jag spenderade 12 timmar i sängen innan, kanske lite väl länge att sova en vardag. Man blir ju så jäkla övertrött. Jag har liksom rört mig i slow motion och väntat på att få gå hem sen klockan ett. Nu är jag iaf äntligen hemma, halleluja! Borde börja packa eftersom jag slutar lika sent imorgon, men jag pallar inte. Får bli nån hastig snabbvariant imorgonkväll, ska ändå försöka att inte packa så mycket. Istället ska jag nu laga mat, och sen dyka ner i soffan. Kanske blogga lite till också :)

Nära nu...

När fasen ska jag hinna packa? Och vad...





Nästa helg...

Jag är redan rädd...





Leka sömmerska...

Jag fick nyss för mig att jag ska sy julgardiner i år. Ja, inte med röda tomtar och grejor, utan av ett vitt, genomskinligt tyg med lite paljetter på. Det borde väl ge lite julglitterkänsla? Haha! Kokbokstödet vill jag också ha, lyser verkligen jag om det. Från Jotex. Tomten, jag önskar mig en större lägenhet. Tack.





Lite bilder...

Såg nu att bilden från igår blev upp och ner igen, jag förstår verkligen inte varför! Inte får jag blogg.se-appen att fungera heller, känner mig ganska less. Lägger ut lite bilder på det vanliga hederliga sättet istället ;)








Helgen...

Blev som sagt ingen uppdatering i helgen, men jag har haft ganska fullt upp. Blev utgång i lördags som sagt, och jag hann inte mer än hem innan Mickis kom, så hade ingen tid för bloggen. Det var en helt okej utgång, men det var helt galet i varmt på Oscar. Det brukar naturligtvis bli svettigt på dansgolvet i vanliga fall, men nu var det som att kliva in i en bastu när man gick ner till andra baren. Om det finns ac på krogen så är den väl dold, haha!
I söndags så åkte jag på hundutställning med familjen. Dajana skulle ställas ut och Evie skulle med, så jag passade på att umgås jag med. Det var kanske inte riktigt min grej det där med all väntan, men det gick. Förstår typ ingenting av klasserna och alla benämningar som man kan bli heller, kändes väldigt förvirrande!
Efter utställningen så åkte vi och hälsade på Fredrik, Lotta och Isak innan det blev en ganska sen hemgång.
Nu är jag iaf hemma igen, så det är väl bara att återgå till vardagen. Ikväll blir det gymmet, och imorgon är det jobbdags igen efter tre lediga dagar :)


Jag orkar inte packa upp min dator hos mam...

img_3549 (MMS)

Jag orkar inte packa upp min dator hos mamma, så bloggen har blivit lite lidande! Ni får en bild från i lördags så länge :)


Idag är ingen vanlig dag...

För idag kommer syster hem! :)

Info 3...


Banana Creme Pie...

Jag campar fortfarande hos moderkakan, dumt att missa hockeyn när jag ändå är ledig. Min enda riktiga jobbdag blir på lördag faktiskt, riktigt soft vecka. Jag och mamma bestämde oss för att göra bananpaj idag. Det var ju som sagt riktigt gott på fartygsvisningen, och mamma hade sett det i Kitchen Boss. Nu blev det väl inget av just dom recepten, men förhoppningsvis gott ändå. Pajskal, banan, vaniljcreme, grädde och lite choklad bör ju inte gå fel. Lägger ut stegen här ifall ni vill testa!










Vovvarna ville också smaka ;)


Nästa iphone...

Håller på att kika lite på nästa iphone som förväntningarna har varit så stora på. Det blir alltså ingen iphone 5 som det har pratats om, utan en uppdaterad iphone 4 (den ska tom se likadan ut om jag fattade rätt?) istället, som ska heta iphone 4s. Visst att dom har förbättrat vissa funktioner och lagt till nån ny, men jag är glad att jag inte har väntat på den. Jag tycker att 4an fungerar riktigt bra som den är, så ingen vits för mig att byta. Jag tror fasen inte att jag skulle välja den även om jag inte hade en iphone, skulle nog ta de gamla 4an istället med tanke på prisskillnaden. Och då är jag egentligen en sån som vill ha det senaste, annars är ju det man köper gammalt redan från början ;) Får hålla tummarna på en 5a tills nästa år när det blir dags för mig att byta till en ny, och försöka fixa min spruckna skärm så länge. Jag vill åtminstone ha en ny design, det är väl inte för mycket begärt :)






http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=976419


Rosa bandet-saker...

Jag gillar verkligen armbandet från Lindex, tycker att det är jättefint. Måste kika efter det någon dag. Sen lite roliga saker till bilen från Mekonomen, och annat smått och gott. Om man gillar rosa så måste jag säga att oktober är en riktigt trevlig månad, känns även bra att handla för ett gott syfte.



 



Hundvakt...

Sitter hos mamma, alldeles ensam. Mamma och Anders är borta och firar deras förlovningsdag, så Anders undrade om jag kunde ställa upp. Of course I can, även om det är lite trist med ett hus för sig själv. Tänkte faktiskt passa på att vara effektiv, så jag tog med hela, feta tvättkorgen, haha! Tur att jag inte tillhör kategorin som dumpar tvätten på mamma iaf, jag har faktiskt skött mig egen tvätt så länge jag kan minnas.
Nu tror jag att jag ska försöka få nån av hundarna att faktiskt vara lite social, men jag tror inte att det kommer gå så bra!



Mot sängen...

Jag har haft en supertrevlig kväll i Bulla-logen, verkligen. Middagen var oxfilé och potatisgratäng, helt okej på en tisdag ;) Tränaren Perra kom även förbi för att svara på frågor innan matchen. Matchen behöver vi inte prata om (TIK-Modo 2-5), men däremot måste jag nämna en av kvällens andra matcher, AIK-HV71. Jag sitter och följer poängtavlan för att hålla koll på det andra laget, och ser hur AIK drar iväg med mål tills det står 7-2 i sista perioden. Känns ju helt omöjligt att lyckas komma ikapp ett sånt försprång. Sju mål i hockey är väldigt mycket för ett lag att lyckas med. Sen helt plötsligt plingar det till som fasen hela tiden tills HV71 har gjort 7-7! Helt jäkla sjukt att dom lyckades under en period, och 14 mål under ordinare tid. Jisses. Kan även tillägga att HV faktiskt tog hem matchen på straffar också. Ja, ingenting är omöjligt tydligen :)





Jag gillade verkligen deras nya Ice Projection. Mäktigt med filmen över hela isen :)


Svinlång dag...

Det känns som klockan borde vara kväll snart, men icke. Jag förstår inte riktigt hur folk orkar med jobb där man börjar olidligt tidigt på morgonen, dagen blir så jäkla lång. Klockan tolv idag så hade jag hunnit med att åka till birsta, gå på möte, åkt hem, tagit en promenad i spåret, krossa ett glas och gå med soporna, sett på Våra bästa år och pratat i telefon. Skulle vilja ta en powernap, men då blir jag väl skitseg efter istället. Duschen får nog bli nästa anhalt istället. Sen kommer som sagt Mickis och hämtar mig så vi kan dra till e.on :)


Smycka din profilbild...

Ni kan köpa ett Rosa band till en vän på Facebook, som dom kan smycka sin profilbild med. Man får även ett eget med på köpet som man kan använda själv. Kostar 10kr per band (ditt egna band blir alltså gratis), så kom igen nu! Gå in här: http://smycka.cancerfonden.se/
Tänk på att det kan vara du, din vän, din syster, din mamma, eller mormor som drabbas nästa gång.

Update: Denna funktion är nu stängd för i år.


Dessa måsten...

Nypumpad, härligt. Måste ta en snabbdusch och förbereda mig lite inför personalmötet imorgon. Får ångest bara jag tänker på när jag måste kliva upp. Allt innan tuppen känns inte jättekul. Skönt att vara ledig efteråt iaf, då blir det hem direkt igen. Kanska ta en powernap och en promenad innan det är dags att göra sig redo för kvällen. Lite svårt när man ska äta middag innan, vill ju inte vara hur sunkig som helst, även fast det bara är hockey efteråt. Men det blir nog bra :)
Idag har även Jessica bokat hotell till våran Britney-resa nästa helg, så vi slipper parkbänk på centralen. Mycket skönt att ha det fixat. Längtar mest efter rummet just nu, sova sova sova ;)
Fyra stjärnor, Elite Palace :)

Info 2...


Måndag hela veckan...

Mitt huvud har svårt att koppla att det bara är söndag idag, känns väldigt mycket som måndag eftersom jag har varit ledig i två dagar. Men imorgon är det på't igen, ny vecka, nya tag. Har en väldigt soft vecka också som inleds med jobb tre timmar imorgon och bara personalmöte på tisdag. Härligt!
På tisdag ska jag på middag och hockey med Mickis. Tack till Mickis, som är den inbjudna och tar mig med! Himla tur för mig att jag är ledig så jag kan följa med. Det är gallerian som fixar sånt där ibland, och det brukar vara väldigt trevligt :)




Klänning från Monki


Mot mamma & Anders...

Ikväll blir det hockey och pizza hos mamma, kvällsmatch lördagen till ära. Luleå-Timrå visas på vår tv, heja TIK :) Lugn afton med andra ord, men det kan vara skönt efter utgång fyra helger på fem veckor. Eller? Hmm, ja, det skulle vara rätt nice att spendera kvällen på dansgolvet också. Kanske nästa helg ;)


Hon är rätt bra ändå, den där Agnes...


Info...


RSS 2.0