För ljust...

Gick hem lite tidigare idag, jag hade ingen ork att stå där och rulla tummarna, fanns ändå inget att göra. Skulle fint gå till bussen och åka hem, men jag blev helt blind ute. Typiskt att det ska vara superfint väder när jag inte kan njuta av det! Jag blir verkligen hyperkänslig för ljus när jag är sjuk, det gick inte att öppna ögonen ute. Försökte stappla bort till bussen utan att bli påkörd, samtidigt som jag ringde pappa och frågade om han kunde hämta mig vid busstationen eftersom det är svårt att gå hem med stängda ögon. Han kom och hämtade mig i Birsta istället, så jag slapp bussen idag, halleluja!
Och jo, jag har glasögon, men dom är lite för svaga nu för det var ett par år sen jag köpte dom, plus att jag vantrivs i det. Har aldrig gillat glasögon, men jag skulle vilja ha ett par nya som jag faktiskt kan använda vid såna här tillfällen!

Kommentarer
Postat av: marla

ja du skulle passa i glasögon!ett par mörka,markerande kanske.

2008-09-21 @ 18:02:19
Postat av: Moa

Krya på dig! jag är precis som dig, kan inte kolla när jag är sjuk typ, jag hatade mina förra glasögon, men nu har jag köpt nya (eftersom dem förra blev stulna, haha) så på fasiken så ser jag faktiskt riktigt smart ut i mina nya 8-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0